Jump to content

[B-Zone TV] Rpg B-Zone presenation

Doddy
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Rpg B-Zone presenation

Gen: Trailer..

Durata: 3:08

Data lansarii: Astazi

Scurta prezentare: Am incercat sa prezint cateva factiuni si job-uri de pe RPG. Stiu ca nu prea sunt scene..dar nu am avut actori :| . Este primul meu film, asa ca nu am vrut sa fac unul de Stunt, sau Drift cum fac toti la inceput. Am filmat cu CamHAck si stiu, nu prea ma pricep :)) . Astept comentarii si sugestii de la voi, spuneti-mi ce am gresit ca pe viitor sa nu mai repet aceleasi greseli. Vizionare placuta!

Link catre clip : http://www.youtube.com/watch?v=nQHMzX0MpG4

Edited by Picciotto Doddy

E frumuşel, ceea ce ai greşit este site-ul comunităţii de la sfârşit, ai pus "www.b-zone:ro". :))

Stiu, am vzut dupa ce l-am bagat pe YouTube :))

Sincer sa fiu, chiar nu ma asteptam sa fie chiar asa frumos si organizat(in ceea ce privesc "actorii" ). Ideea este foarte buna, singura greseala fiind cea cu www.b-zone:ro, asta nu este o mare greseala. Continua tot asa.

Stiu, am vzut dupa ce l-am bagat pe YouTube :))

Pune o adnotare peste cele : si pune in ea .

Foarte bun clipul nu cred ca am mai vizionat unul asa bun de pe comunitate de mult timp. Toate parca sunt la fel asta e diferit , o melodie de fundal excelenta. Totul a fost bine poate doar cele 2 parti negre din dreapta si din stanga la video au fost urate.

Dar daca ai cauta pe youtube cum sa faci hd in 1080p ar disparea si alea.

Personal mi se pare unul dintre cele mai bune filme facute vreodata pe B-Zone. Nu atat de mult tehnic, cat din punct de vedere al ideii si mai important al organizarii.

Organizarea a fost de nota 30+ si totul a parut extrem de real. Ai primit un plus si voi vota acest videoclip pentru COTM.

Ca un off-topic, asa ceva nu se va intampla niciodata pe B-Zone. Prea multa civilizatie, ceea ce nu exista la noi.

Pune o adnotare peste cele : si pune in ea .

Foarte bun clipul nu cred ca am mai vizionat unul asa bun de pe comunitate de mult timp. Toate parca sunt la fel asta e diferit , o melodie de fundal excelenta. Totul a fost bine poate doar cele 2 parti negre din dreapta si din stanga la video au fost urate.

Dar daca ai cauta pe youtube cum sa faci hd in 1080p ar disparea si alea.

Nu trebuie neaparat sa caute dala de hd exista widescreen eu asa fac la orice video.Doody poti sa dai click dreapta pe video si dai pe ultima acolo iti deschide o fereastra si sunt niste chesti bifate acolo o dezbifezi pe a 2 si o sa iasa pe tot ecranul ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.