tuicksy Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Nick-ul tau: tuicksy Descrierea bugului: M-am conectat pe server si deodata observ ca imi apare ce scriu cei din Avispa Rifa pe chatul lor, eu fiind civil. ScreenShots: http://imgur.com/a/3sCOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lincoln aka DH01 Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Bug din cauza lag-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Acceasta problema este din cauza lagului, cu un singur relog se rezolva acceasta problema. Acceasta problema este din cauza lagului, cu un singur relog se rezolva acceasta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuicksy Posted April 26, 2013 Author Share Posted April 26, 2013 Acceasta problema este din cauza lagului, cu un singur relog se rezolva acceasta problema. Am dat relog, vad ca nu mai apare. E ok atunci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Bugul e din cauza ca tu ai preluat id-ul unui membru din Avispa Rifa, dar poate fi si din cauza lagului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 S-a mai raportat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.