Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Runescape

Cozma
 Share

Recommended Posts

Varza jocul....am jucat timp de 3-4 ani jocul asta.....la un momentdat m-am fakut si membru....plateam 5$ pe luna dar....te plictisesti ...banii se fac super greu , tre sa stai cu saptamaniile sa faci lvl si bani....grafica de cacao si ....lasa de dorit

ghostx nici nu ai cum sa ajuti pe nimeni cu bani....limita la bani...si asta e o porcarie , dak vrei sa ii dai cuiva lucruri gratis nu poti..

Sincer e cel mai urat joc mmorpg care l-am vazut + ca se joaca in pagina de Web(in browser) si nush dc il joaca atata lume :O

iti zic eu de ce il joaca atati oameni

acest joc creaza oarecum o obsesie de a face level la un skill , daca teai apucat de el greu te poti lasa :|

Mda, costel m-a dat de gol:)) inainte sa il cunosc pe Alex (ghostx) pe Runescape vindeam sclavi (jucatori cu lvl mic si le dadeam la tepe:)) ).

Inca joc Runescape e un joc reusit, parerea mea. Poti face o multime de lucruri :* .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.