Jump to content

Propuneri pentru Forumul RPG.B-Zone.Ro:7777

Kelton

Recommended Posts

@@Kelton, Ar trebui aduse mici modificări la Regulamentul general al departamentelor, printre care de menționat de [/ms], de scos ''atunci când un suspect cu Wanted se află în custodia voastră aveți obligația de a anunța colegii pe [/d]." plus altele. Ar trebui recitit și modificat.

Propun ca topicul Intrebari si nelamuriri din forumul General Discussion sa fie trecut ca subforum si sa apara alaturi de Events, Tutorials, Server Suggestions, Leaders Area, Helpers Area, RPG Archive. Si poate daca se reuseste ca Leader/Helpers Area sa fie vizibila doar celor care pot posta acolo si in general sectiunile protejate de diferite drepturi sa nu fie vizibile celor care nu au acele drepturi.

Eu unul accesez mult mai des Intrebari si nelamuriri decat acele subforumuri: Events mai deloc, Leaders/Helpers Area nici nu am acces, iar RPG archive e practic trash-ul RPG-ului. Totusi Intrebari si nelamurir e un topic utilitar.

Acum ca "Leader Applications" s-a impartit in "Opened Applications" si "Closed Applications", mi s-ar parea o idee buna sa poata vizualiza si membrii obisnuiti topicurile de la Closed Applications si sa ramana doar Opened Applications un forum protejat.

Nu afecteaza cu nimic, si sunt convins ca multi si-ar dori sa arunce un ochi pe acolo.

Optional, s-ar putea pune o cerinta de minimum 500 posturi pentru a putea vizualiza acele topicuri.

@, aici se fac propuneri pentru sub forumul RPG, ce zici tu acolo cuprinde tot forumul.

@, Ce e acolo e privat, voturile sunt publice adica daca tu aplici si eu iti dau contra tu toti sa zici la cine vrei ca eu ti-am dat contra, dar incercam sa nu se afle cati au aplicat cati au fost respins din prima si cati au fost respinsi de catre adminii. Mai mult de publice de atata nu o sa fie.

@, aplicațiile cât și voturile adminilor sunt confidențiale pentru restul jucătorilor. Cine vrea să vă spună ce a scris în aplicație și ce voturi a primit o să vă spună, e dreptul lor.

@, această idee este extrem de proastă. Ar exista jucători care fac posturi cu înjurături și apoi să le șteargă. Pe lângă asta, sugestia ta nu are nicio treabă cu acest topic.

@, pe viitor va fi așa.

Sa se adauge un sistem anti-spam, cand faci 2 posturi pe forum, sa iti apara un text "Nu mai ai voie sa faci posturi, decat in 3 minute", am spus in versiunea romana, dar puneti-o in Engleza, sa nu te mai lase sa dai post.

@, aplicațiile cât și voturile adminilor sunt confidențiale pentru restul jucătorilor. Cine vrea să vă spună ce a scris în aplicație și ce voturi a primit o să vă spună, e dreptul lor.

@, această idee este extrem de proastă. Ar exista jucători care fac posturi cu înjurături și apoi să le șteargă. Pe lângă asta, sugestia ta nu are nicio treabă cu acest topic.

@, pe viitor va fi așa.

Salut. Ma gandeam sa fac si eu o propunere in acest topic. Dupa parerea mea, consider ca unii jucatori, chiar incepatori, vor sa acumuleze multa experienta intr-un timp foarte scurt, desigur, si un numar de ore care sa le asigure o impresie buna in fata altora. Cand un jucator nu este pe /sleep, la payday primeste o oră jucată care i se adauga la numarul total de ore jucate, iar cand sta pe /sleep, acestea nu se adauga. Eu propun ca, in momentul in care un player este pe /sleep, orele de la payday sa i se adauge la numarul total de ore petrecute in joc. Banuiesc ca acest lucru este unul destul de bun, acest lucru fiind din punctul meu de vedere. Poate exista playeri cu multa experienta pe SA:MP, respectiv B-Zone, cu un cont nou, dar sunt respinsi in factiuni din cauza numarului prea mic de ore jucate.

Propun ca orele jucate in plus pentru a da /buylevel sa nu se mai piarda daca nu avem cont premium.

Propun sa nu mai fie nevoie de minim 10 ore jucate pentru a da /getgift.

Propun sa nu mai fie nevoie sa dam /park la masina dupa ce i-am schimbat culoarea la CarColor Company.

Propun sa ne arate cine din lista noastra de prieteni este AFK. A, da, si legat de CarColor Company. Sa nu mai fie nevoie sa mergem sa ne schimbam culoarea pana acolo si dupa se ne intoarcem de unde am venit. Era mai usor cu /carcolor x y.

• Kelton locked, unlocked, locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.