Jump to content

Propuneri pentru Forumul RPG.B-Zone.Ro:7777

Kelton

Recommended Posts

@DEALERtov propunerile făcute în acest topic ar trebui să fie pentru subcategoria de forum a serverlor RPG, nicidecum întregul forum. Buton de back to top există deja. https://i.imgur.com/YX7s9yU.png

@Takizo Lunetistul ZEW nu putem crea o categorie momentan pentru moduri legale deoarece există mii de moduri pe internet și nu le putem verifica pe toate. E posibil ca pe viitor să facem o listă cu moduri legale pe servere pe care le vei putea găsi cel mai probabil pe http://www.mods.b-zone.ro/

@Heloo12017forumul dispune de o secțiune de tutoriale unde jucătorii pot posta tutoriale scrise sau video despre anumite sisteme de pe servere. Există deja câteva pentru misiuni https://forum.b-zone.ro/forum/1268-tutorials/

Propun ca cererile de interviuri de la facțiunea News Reporters să fie mutate pe website, să fie adăugat un nou tab pe acolo și cererea să fie făcută la fel ca o aplicație iar liderul să poată seta de la ce rank se poate răspunde la cererile respective. @Kelton

Știu prea bine că acest topic nu este destinat propunerilor pentru server, dar simt nevoia să vin cu două propuneri ce se pot implementa destul de repede, fără să mai așteptăm atât până când se deschid sugestiile.

1. La clanuri, să se adauge un slot în plus pentru lideri, deoarece dacă îți iei un clan de x sloturi, tu ca lider ești pus ca membru, gen să poți adăuga 25 membrii, nu 24.

2. Să se adauge sistemul asemănător cu zile si comenzi din /members și la /clanmembers, nu cred că ar fi așa mult de muncă și așa la clanuri ar trebui să se mai adauge câte ceva nou.

46 minutes ago, Marius said:

Știu prea bine că acest topic nu este destinat propunerilor pentru server, dar simt nevoia să vin cu două propuneri ce se pot implementa destul de repede, fără să mai așteptăm atât până când se deschid sugestiile.

1. La clanuri, să se adauge un slot în plus pentru lideri, deoarece dacă îți iei un clan de x sloturi, tu ca lider ești pus ca membru, gen să poți adăuga 25 membrii, nu 24.

2. Să se adauge sistemul asemănător cu zile si comenzi din /members și la /clanmembers, nu cred că ar fi așa mult de muncă și așa la clanuri ar trebui să se mai adauge câte ceva nou.

Pro

On 03.12.2017 at 8:34 PM, Takizo Lunetistul ZEW said:

Propun sa se adauge o sectiune de ,,mods,, si acolo sa scrie toate modurile legale si ilegale.

La fel propun si eu.

Nu stiu cum sa ma exprim atat de bine, dar ar fi o idee de a imbunatati b-gagul deoarece cred ca acest topic este una dintre cele mai bune idei avute de voi pana acum si ar trebui sa fie ceva mai complex acolo, si sa existe cineva cara alege memeurile ca sa fie printre cele mai amuzante, pentru ca multi spun ca sunt amuzante doar pentru posturi, adica nu este nimic rau in acest lucru, dar ar fi frumos daca ar fi mai multa implicare. Se mai poate imbunatati cand scrii un mesaj sa ai mai multe complexitati adica mai multe fonturi, culori si alte chesti, cateva unelte mai interesante nu stiu, dar mie mi s-ar parea frumos sa fie diferite modele sau nu stiu sa fie ceva mai interesant. Dar forumul asa cum este si acum este destul de fain si bine realizat. Ar putea sa fie cateva concursuri in topicuri gen cea mai frumoasa poza cu tema de pe samp din real life care sa aiba legatura cu b-zonul si sa putem castiga ceva, asta ar atrage mai mult interes si ar fi ceva dupa parerea mea foarte tare.

Propun să numai poata sa fie coduri ex: v4,v3,v2,v1 sa joace corect dacă ar juca asa server ul asta ar fi cel mai frumos si din contra multi s-au lasat pt ăstea care si-au luat v4, de ex eu mi-am spart vre-o 3-4 tastaturi si vre-o 7 mausuri pentru astea cu cod asa că @Kelton Ar fi bine sa numai poata sa folosească coduri pe B-ZONE.

On 16.06.2018 at 3:38 PM, PaTroNu FloryN RaDu said:

Propun să numai poata sa fie coduri ex: v4,v3,v2,v1 sa joace corect dacă ar juca asa server ul asta ar fi cel mai frumos si din contra multi s-au lasat pt ăstea care si-au luat v4, de ex eu mi-am spart vre-o 3-4 tastaturi si vre-o 7 mausuri pentru astea cu cod asa că @Kelton Ar fi bine sa numai poata sa folosească coduri pe B-ZONE.

Iti explic eu, sa nu-si bata Kelton capul.

In primul rand: v3 nu mai exista si v1 nici n-a existat.

In al doilea rand: Nu au cum sa faca asa ceva, deoarece v4 si v2 nu se gasesc la TW si adminii pot bana doar pe recon, si nu este asa de usor pentru ca nu ai cum sa-ti dai seama daca are sau nu are cod, daca nu stii dovezile sunt puse pe Slack, acolo unde Cheaters Team isi da cu parerea.

In al treilea rand: Nu este problema nimanui ca ti-ai spart tu mouse-uri si tastaturi, asta fiind strict problema ta, nimeni nu te-a pus sa faci asa ceva.

• Kelton locked, unlocked, locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.