Jump to content

Ce film ai de gând să vizionezi în viitor? | What movie do you want to see in the future?

Oxi.gen
 Share

Recommended Posts

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Welcome to Yesterday
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Am vazut trailer-ul si mi se pare foarte interesant.
Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The Amazing Spider-Man 2
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Prima parte a fost foarte buna si din cate am inteles de la prieteni si de pe internet aceasta este chiar mai reusita.

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Terminator Genesis
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Daca l-as recomanda? Cu siguranta! Acest film este unul din cele mai asteptate filme ale anului viitor si care as dori sa-l vizionez.
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=bf5a3cXbM-I

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Furious 7
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da, il recomand deoarece toate celelalte parti precedente au avut succes foarte mare, iar acesta dupa trailerul sau este perfect!
Trailer:

Numele filmului ce doresti sa il vizinoezi: Fast and Furious 7

Din cate ai auzit despre el, l-ai recomanda?(parere): Da, am auzit foarte multe, mulți prieteni l-au vizionat deja.

Primesti un avertisment verbal pentru ca nu ai respectat modelul de postare ( nu ai pus si campul numit "trailer" sperand ca nu o sa observam si scapi".

"Succesuri "

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.