Jump to content

Gabb04 - creations

Gabb
 Share

Recommended Posts

Astept orice fel de comentarii , desi sunt incredibil de incepator in photoshop ( asa ma consider eu )

Nu prea stiu sa potrivesc culorile , sa fac efect de flow , sper sa invat in timp.

1. lzms2urqefshqe9lp.png

-------------------------------------------------------------------------------------

2. zfa4nzive79rof1btol.png

---------------------------------------------------------------------------------

3. 8cemm0c83cyapj9j0b0c.png

---------------------------------------------------------------------------------

4. yoaunitvswvrcam7qf7.png

5. tqrnmdleoev8y6r8e5v.png

6. qguc7xhf7krajnxrg16c.png

7. lkg81p430hpiszpu4goj.png

8. gjlu9h32q8n8pmoqn57.png

9. uk3b672bepefi1fzwtm.png

10. i0sjt5dii3rtwroc3owe.jpg

11. 6ddfipxi2b3m27nx1q.png

12. toiwzfr6ldu0mz6uxv64.png

13. 2ghye3qz70pmlretnt7c.jpg

14. zakhb0sd543i421firv.png

15. v20s12wtamd2lwm7hs.png

16. 6ma8jfwicbpd82pa5v84.png

17. v5l25yykct33hjij4gt.png

18. 4nc0i9vkukam82ya027a.png

Am auzit ca cica la creatii , nu am voie sa postez sigurile care-s facute dupa niste tutoriale.

Ce-i drept , majoritatea is facute dupa tutoriale , dar nu am stiut ca nu am voie sa postez.

Daca este asa , un designer sa stearga "creatiile"

Ok dar , eXemplu zice ca am facut ripping dar de unde frate... am facut dupa tutoriale , in mare parte a creatiilor , cu aceleasi resurse :).

Fiindca asa mi se pare mie mai usor si pot invata altfel asa.

Si inca ceva exemplu : incerc sa fac tot timpul identic cum este in tutorial. Ma rog , sterge ce nu-ti convine dar sa stii de la mine : nu este ripping.

Este munca mea , is facute dupa tutorial. ( tine minte asta )

Da omule stiu , ca le gasesti , dar tu crezi ca le-am copiat ?

Iti spun eu : Da , am copiat resursele si apoi am facut dupa tutorial.

Color Rays , Sonya ( nr 18 ) stiu ca le gasesti ... Color Rays gasesc in tutorial la 4FuN.

Tu ai impresia ca am dat copy / paste la outcome sau ce vrei sa zici ?

Forate frumoase pt un "incepator" cum te consideri u :) fff frumoase :X

Foarte faine ma gaBBitza :)

Eu nu te inteleg ... de ce nu iti pui la semnatura macar una din ele ?

Preferi tiru ala de la truck in loc de una din frumusetile astea ?

:D

@ Crytek : Vezi ca ai scris gresit , revin-o cu un edit.

@ sEbY : Are 2 dintre ele la semnatura. Sau te-ai referit la avatar ?

@ Gabb04 : Frumoase pentru un incepator.

Da ninja , am pus 2 la signature dupa ce m-a certat sebyy :(.

eXemplu , daca crezi ca am facut "ripping" asta este , dai tu edit la postu meu ca eu nu mai pot.

Creatia nr 18 imi place la nebunie`mi faci si mie una lafel q numele meu :>? cLaU_bV ;;) ?

Inca un post d-asta si warn up

Nu e Ripping Gabb am si eu creaţia cu aceea fată

E defapt un stock nu

Inca un post d-asta/spam si warn up

Sunt foarte bune,stiu tutorialele.Care mai zice ca-i RIP , suspend 3 zile.

stiu toate tuto lui 4fun si JUst-Me dupa a le lor leai facut .. nu ai respectat in masura pasii...

Corect , dupa ale lor am facut dar asta nu inseamna ripping.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.