Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Poze din game....stai linistit ca nu pun poze cu ea, ramane totul secret ce am facut!! ba Jupiter ai luat fw ca nabu X(

208+uri aproximativ 185 sunt de la mods/pack. :X

Nu am gagica in joc.Asa ca puteti sa faceti ce vreti =))

Noapte buna, maine o sa fie o zi distractiva pentru mine la scoala....mai sunt 25 de zile si luam iarasi vacanta...eu unul m-am plictisit sa fac aceleasi lucruri in fiecare zi. Ionut mai esti corigent? :-J

Edited by Rekill

Salut La toti, acum am ajuns si eu acasa de la liceu....Azi sa zicem ca a fost o zi mai usoara si mie la fel dar de

miercuri intram in program pana pe 31 cand luam iar vacanta :X

Ce tare, am pierdut 4 turfs si continua sa scada din cauza serverului. :X Prea misto asai ? :-W Si astia profita de sansa si abuza. :-JBravo, GSB si VTB, asa va castigati "reputatia". :)

Tie ti se pare normal sa primesti un glont din pamant si sa mori nu? voi chiar nu intelegeti ca asta este un joc ? Ce tot atata suferinta sunteti cei mai zei si cei mai buni...credeti ca nu a mai fost nimeni ca voi? Buni au fost aia care au castigat un oras/2 fara niciun cod. Stracci/Corleone/Cuneo. Va plangeti atat ca ati pierdut turfs din cauza serverului noi cum am pierdut hq?nu tot din cauza serverului? eu zic sa va vedeti de treaba si sa lasati nabismul. Acum oricine se duce in verdant este cel mai tare din contra voi va plimbati prin mafiile care sunt sus si le lasati la greu. Pica Verdant gata fugiti toti la alta mai buna care are 20/24 turfs. Plangeti dupa un turfs ca femeile parca v-a murit cineva din familie, treziti-va este doar un joc. Daca le-ati pierde pe toate cred ca ati face infarct miocardic. Mai intai realizeaza ceva in Verdant si apoi poti sa-ti dai cu parerea despre alte ganguri.

Tie ti se pare normal sa primesti un glont din pamant si sa mori nu? voi chiar nu intelegeti ca asta este un joc ? Ce tot atata suferinta sunteti cei mai zei si cei mai buni...credeti ca nu a mai fost nimeni ca voi? Buni au fost aia care au castigat un oras/2 fara niciun cod. Stracci/Corleone/Cuneo. Va plangeti atat ca ati pierdut turfs din cauza serverului noi cum am pierdut hq?nu tot din cauza serverului? eu zic sa va vedeti de treaba si sa lasati nabismul. Acum oricine se duce in verdant este cel mai tare din contra voi va plimbati prin mafiile care sunt sus si le lasati la greu. Pica Verdant gata fugiti toti la alta mai buna care are 20/24 turfs. Plangeti dupa un turfs ca femeile parca v-a murit cineva din familie, treziti-va este doar un joc. Daca le-ati pierde pe toate cred ca ati face infarct miocardic. Mai intai realizeaza ceva in Verdant si apoi poti sa-ti dai cu parerea despre alte ganguri.

Este foarte adevarat ceea ce zici. Copii mici din verdant , mai intai realizati ceva in gangul acela si dupa aceea plangeti dupa teritorii, nu voi ati castigat teritoriile acelea, nu voi ati ajutat la cucerirea LS-ului(Bine, cu ajutorul unor coduri). liniste, ca voi va duceti numai la gangurile cu 40/48 daca se poate sau 72/72 ca sa nu vorbesc ca mai si faceti figuri de mare mafiot si voi aveti 1 saptamana in mafie.

Liber Verdantu sa posteze aici fara report(Doar cei care se simt si maxim 4 insi) Va pup.

Bafta Scarface chiar imi pare rau ca pleci...si iti spun sincer la inceput cand am venit aici nu te suportam deloc, asta poate sa iti confirme si DooKid dar cu timpul am vazut ca esti un super baiat si nu degeaba ai avut acele functii. Toate au un inceput si un sfarsit, am plecat la scoala mai intru pe forum de la TIC. Felicitari Ted acum am vazut ca ai primit subleader.

Edited by Rekill

Rekill aparentele inseala, eu tot ce am facut aici am facut din placere pentru ca e doar un simplu joc, nu am suferit nici cand am avut adminul nici cand nu l-am avut am fost tot timpul la fel cu toata lumea, vreau sa va urez mult succes in ceea ce vreti sa faceti game / real life. B-zone nu mai este cea fost odata si o spun din propria experienta stiu cam tot ce se intampla pe aici, adminii nu mai sunt capabili, ei se bat sa faca raport sa raspunda la cat mai multe reporturi, dar macar de te-ar ajuta dar raspund la vrajeala sa faca cat mai multe sa fie in top sa nu piarda adminul, nu mai sunt adminii buni Vinnie, Snizel cand dadeai report ba ala are aim, wall etc se punea pe el facea 5 6 video-uri acum? Nu mai exista asemenea admini sincer nu vreau sa se supere cineva pe mine, dar asta e simplul adevar... si voi va pierdeti timpul si nervii in gang-uri... pentru ca se rup codurile la greu cu tot ca s-a scos cleo, nu ii verifica nimeni, le este lene sa stea 10 20 min sa ii controleze, s-a ajuns prea departe, se cauta sa se faca bani din server cat se mai poate, atata tot... Asa ca aveti grija ce faceti si unde va pierdeti copilaria, sa ne auzim cu bine. Ceaules.

Hă? Glonț din pământ, ce am ratat?

Edited by Christian UGD

Hă? Glonț din pământ, ce am ratat?

Combinatie de camhack+damage...eram pe hq si nimeni pe langa din mafia rivala doar pe o cladire mai indepartata si iese glont din hq si gata sunt down. Imi pare rau dar foarte rau ca nu am un pc bun pentru filmat sa demonstrez ca chiar asa este ma gandeam ca admini ajuta nu se duc in mafia cu cele mai multe turfs. De la noi au luat ban 5 pentru ca aveau cleo in schimb pe ei nu i-a verificat nimeni ca na doar aveau 3 admini in factiune. Nu mai zic nimic e mai bine sa imi vad de treaba mea si va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel....lasatii pe ei sa vorbeasca.

Combinatie de camhack+damage...eram pe hq si nimeni pe langa din mafia rivala doar pe o cladire mai indepartata si iese glont din hq si gata sunt down. Imi pare rau dar foarte rau ca nu am un pc bun pentru filmat sa demonstrez ca chiar asa este ma gandeam ca admini ajuta nu se duc in mafia cu cele mai multe turfs. De la noi au luat ban 5 pentru ca aveau cleo in schimb pe ei nu i-a verificat nimeni ca na doar aveau 3 admini in factiune. Nu mai zic nimic e mai bine sa imi vad de treaba mea si va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel....lasatii pe ei sa vorbeasca.

Hai gata ce atata cearta.Lasa-i pe ei cu codurile si joaca tu corect....Nu o sa le mai mearga mult si o sa pice...

Edited by Lee BvAsaSin

Bafta Scarface, sa fi sanatos si mult succes in viata de zi cu zi, chiar daca nu am avut ocazia sa vorbim prea mult de cand sunt in GSB, mi-am format o parere buna despre tine, pentru unii esti un exemplu de urmat. Cat despre warurile care le purtam cu cei din verdant, nimic de zis...situatia o stim cu toti si nu e de ieri,de azi...dar stiti si voi..timpul le rezolva pe toate. As ruga ca cei din verdant sa lase laudele de o parte, nu sunt invidios, am avut si eu ocazia de a castiga un oras in CUNEO, munca voastra, efortul si devotamentul depaseste cu putin peste 50% din meritele pe care vi le auto atribuiti. Cam atat am avut de spus, succes la war diseara .Avem un singur obiectiv : LS VERDE !

Ba, mie mi se rupe p*** de codurile lor. Eu vreau ca adminii sa ia decizii corecte la plangeri. Eu am luat jail 360min pentru http://www.youtube.com/watch?v=jngSPKLDr5s Unde vedeti voi safe zone aici? Eu eram in parcare, la departare de CNN, safe zone in care playerii nu trebuie "deranjati". Kelton a zis ca adminu a sanctionat corect. Ce pretentii sa mai am? Cand m-a omorat unu FIX in spatele GSLS, a zis ca doar in fata lui e safe zone. Mie cum mi-a dat ala jail?

Am luat warn pe forum ca s-a bagat unu intr-un topic care nu-l privea. Am zis "X si-a luat caine?" si am luat warn. Ala care s-a bagat aiurea nu a luat nimic, ca sta toata ziua pe samp, nu are treaba cu viata, si are prieten admin.

Edited by GSB Jupiter90