Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

Da am iesit pe +1.

@,

Stiu sigur ca iau peste 3 la mate, deci PESTE!

Ma gandeam ca daca am fost numarul 13 inainte si am picat in prima banca acum sunt 15 si stau in ultima...de unde ca am stat tot in prima doar ca acum era si camera video la cativa centimetri de mine.

@,

Da am iesit pe +1.

@,

Stiu sigur ca iau peste 3 la mate, deci PESTE!

Ma gandeam ca daca am fost numarul 13 inainte si am picat in prima banca acum sunt 15 si stau in ultima...de unde ca am stat tot in prima doar ca acum era si camera video la cativa centimetri de mine.

Rekill ce profil esti? :)) . La mine la mate-info zici ca erau limbri straine pe foaie:)). Am facut si eu s 1 si 2 deci iau un 5=]]

Bună idee:)) Dar nu vreau să îmi fac nervi înainte de war... Că și așa îmi fac destui la war...:)) Deci... Hai să le rupem fâșu.

Felicitari pentru waruri Oto,tot respectu',asa se face spui ca nu vi la war dar il trimiti pe Anndi sa ti-l castige,chiar imi place cum poti sa-i duci de nas pe toti astia care se lasa calcati in picioare,RESPECT !

Cum sa nu faci urat cand vezi atata prostie? Credeti ca daca faceti spam 5 pagini va inteleg toti? Din contra v-i puneti in cap.

Sa-mi arati tu rechin cum poti castiga, tu fiind calm .

@@PARAdox VIP,

Mai scrie si Dookid cu Ted cu caps si de 2 ori nu de 70 de ori, asta nu e organizare ce faci tu.

Cel putin in logica mea nu o sa te inteleaga nimeni daca vad ca faci spam cu caps si mai ales ca faceati 2. Mi s-a parut bataie de joc nu organizare...eu unul am vrut sa dau /q cand am vazut ca nu va mai opriti.

@,

Nu cred ca avem playeri in factiune neascultatori...adica daca le spune Dookid odata sa nu se mai duca undeva asta fac.

Sau daca zice toti pe un turfs acolo sunt toti daca nici cei care ii avem nu inteleg inseamna ca inca nu ai vazut nimic =))