Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut!

Sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem foarte bine!

Vorbim pe seara,sal!

Nb

Saptamana asta de war o sa fie o panarama, va zic de pe acum. Update-ul are si parti bune, si parti rele.. Prea naspa faptul ca aproape tot se intampla pe site si nu in joc. S-a dus contorizarea kill-urilor.. si mai naspa.

#AFISAJU DIN DREAPTA E CEA MAI JMEKERA CHESTIE CARE AM VAZUT-O.

##nb

lol i didn t Understand the wars Until naw i killed about 15+++ in Verdant Turf But Nothing the Scor didn t COME Out Same in Vietnamese i had +++ but the scor Stats was 0-0 lol. i think all gangs will be empty Naw. the New Updates are Sucks -_- ... Noapte Buna All.

Doamnee, ce update nasol, eu care credeam ca ala cand au schimbat numele mafiilpr a fost naspa.

Cum sa conteze ma la war cati membrii ai...in realitate daca se bat doua mafii, conteaza cati membrii au ?? Incep a doua runda?? NU. Conteaza cati membrii mor si cati raman in picioare.

Sincer, saptamana asta o sa vad ce-i cu update-ul asta, nu vreau sa vorbesc asa fara sa stiu, dar presimt ca nu o sa-mi placa.

Sistemul de war este destul de ingenios dar nu va favoriza luarea turfurilor departe de HQ. Nu cred ca o alta mafie va avea HQ-ul mafiei rivale prea curand cu acest sistem. Inafara de asta o alta parte nasoala va fi faptul ca in functie de numarul membrilor aparatorului vor participa si atacatorii (daca aparatorul alege doar 15 membri si atacatorul va avea tot 15 membri la war alesi random din cei 40 pusi de mine. Deci exista o sansa ca la unele warurui unii din noi sa stea degeaba. Oricum una peste alta vom vedea exact cum se va imbunatati acest sistem de war pe parcurs.

@@TRATEC,

Mai bine baga in sistemul vechi de war, acel afisaj si era totul perfect.

Runda e de 30 sec.

Mie imi ia 2 min ca sa ajung in sf, daca am war acolo ce fac?.

Edited by AIM XeNoN324