Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, pai cam astia suntem ... 10 oameni care suntem vesnic on aici , si cred ca astia o sa ramanem "stalpii factiunii " .

Pana nu o sa revina si restu lumii , papa turfs :)) .

Pana atunci : HcQqjoA.png

Lasa ca eu cred ca de miercuri ori avem alt lider ori factiunea o sa inceapa sa-si revina, sa vezi ce dau in ei mai ales pe turfurile astea aproape de hq <):)

bine ai revenit, defapt...noi am mai tot vorbit in toata ''inactivitatea asta''. Alo, nu s-a lasat nimeni batut dupa ce am luat ls-u, eu zic ca a fost doar o pauza pe care o meritau majoritatea, lucrurile o sa revina la normal. E doar un ciclu prin care trece fiecare mafie dupa ce termina treaba care si-o propune, cel putin eu peste tot unde am fost s-a intamplat lafel

@, ti-am dat +1, e ok propunerea dar nu cred ca o sa fie implementata.

@GSB nu avem azi war dar o sa incercam sa prindem pentru maine, poate o sa ne facem 35-40 astazi.

@@AIM MIonut, Utz traieste :X :x credeam ca te`am pierdut :(((

Am iesit si eu, e destul de bine ca nu avem war`uri maine ca ne putem reface si sa strangem forte noi. Poate verdant fac maine o treaba buna si nu pierd acel teritoriu sau macar sa isi castige hq`ul pentru a nu le da satisfactie celor din vtb, oricum daca e sa cucereasca ls`ul bravo lor nor am avut o perioada grea dar acum ne scuturam bine si ne ridicam ;)