Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a a a :*

Doamne , ce caterinca proasta aseara la 5:30 dimineata =)))) , incredibil=)) cum faceai florine aseara , ia fa`ne o demonstratie :))))

Dany_trif - > Cand vrei sa faci orice intotdeauna se pune [x][/x] - > Asta e un exemplu , in cazul tau e [image]link`ul[/image] si la toate se pune , asa....

aaaaaaaaaa , tu vrei sa pui numele la un link ? Daca vrei sa pui numele la un link scrii Nume - > Link = Link`ul tau | Nume = Numele pozei .

Nu ma....deci vezi cum se vede La SilenceKill sau la timi semnatura cu The STracci family ?asa vreau sa o fac si eu sa se vada....dar nu merge..nu stiu cum sa fac.........pleaze help me

Nu ma....deci vezi cum se vede La SilenceKill sau la timi semnatura cu The STracci family ?asa vreau sa o fac si eu sa se vada....dar nu merge..nu stiu cum sa fac.........sa nu fac sa se vada linku.........sa fac sa se vada poza

Ba,care ma ajutati cu cv plz ?miam reinstalat gta san adreas si samp si cand sa intru pe server zice: Wrong disc inserted.Please Insert the CD/DVD......si apare sa dau retry sau cancel....ce sa fac :( ?

Edit: acum numai prea apare....dau sa intru imi apare....dau connect si pur si simplu nu se intampla nimic...ce sa fac ?:(

Lool...acum imi apare I can't determine you GTA version

Sa:Mp only supports GTA:SA v1.0 USA/EU

.plz help me

Edited by Dany02