Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, stiu ca nu am voie sa postez aici dar asta e, pt un warn nu mor, oricum mai am 6.

Am stat 3 luni in verdant, timp in care am dus razboaie grele, ati fost cel mai greu adversar intalnit si pentru asta va multumesc.

Am fost retras o perioada de pe samp, dar cand am revenit am inceput sa-mi aduc aminte de anii trecuti in care bateam tot.

Cand eram Verdant si voiam sa-mi dau demisia sa ma las, imi aminteam de mafia voastra, voi, existati si asta m-a facut sa mai stau.

Multumesc si va salut cu stima pe toti! :*

Edited by DoKy REGE

Ce sa va spun ma praduitorilor , ati apelat la admini , ca nu faceati fata cu tot cu trupa asta wow zew-vip , nu uitati fratii mei rege-aim sunt cu mult peste voi , aceste 2 clanuri de baieti cu pasarica , (nu am cum sa va numesc altfel , se stiu ei) , cand faceam parte din zew erau baieti capabili , dar vad ca s-au schimbat treburile , am vrut sa revin in zew , dar pentru ce ati facut nici sa nu mai aud de aceste clanuri de pasarici , NU UITATI baietii mei ca nu scapati asa usor de noi , o sa va urmarim peste tot si o sa spalam podeaua cu voi cum am facut-o pana acum , DATI REPORT , NO STRESS FETELor. Va pwp. Pentru ce ati facut , nu pot sa va numesc decat niste lasi. V-ati murdarit reputatia cu intamplarea asta.

Edited by TOM CULTURISTUL

Hai sa va zic eu cum sta treaba cu bajetii grei din verdant. 1. De ce, doar cand o luat bey lider, s-o "format" mafia zeilor? Pentru ca aici apare asa numita "reputatie virtuala", a chemat toti "veteranii" pentru a forma un colectiv bun pentru a face ceva. Felicitari pentru ce ati reusit sa faceti, cu sau fara coade. I don't give a shi.t. Aha, acum trecem la astia care postati aici si incadrati oamenii in diverse categorii. stiti ce reflecta exteriorizarea voastra in discutiile GSB? FRUSTRAREEEEEEE. Acum serios, daca tot dati dovada de profesionalism pe turf, de ce va apucati sa suferiti pe forum?? Ma luati in pola, in morti, ma pis pe parerile voastre, daca pe un joc deveniti artagosi si frustrati, nu vreau sa-mi imaginez ce faceti irl.

Cat de despre Doky, este singurul membru din verdant, care merita felicitari. Am observat ca nu se aseamana vedetelor din vdt, care isi dau aere. Felicitari doky.

Bafta-n viata.

Acum ca ati scapat de noi, o sa puteti trece si voi insfarsit de 3 turfuri, FELICITARI! Astept sa fiu chemat in GSB de slugarnicul de Sky sau de distribuitorul de coduri pe numele sau sNrobert baietii partasi la toata chestia cu WIPE-ul, dupa ce ca ati sarit cu PM ca sa ne dea WIPE mai aveti curajul sa chemati membri de la noi, deci cat de INCALIFICABIL poa' sa fie gestu asta, CAT? pai stati relax ma ca n-o sa mearga nimeni dintre membri importanti de la noi la voi pentru ca noi aici am fost o echipa, mafia asta a fost carata 2 luni de zile in spate de membri cu experienta nu de aia codati la care va referiti voi, o sa ziceti ca nu e asa dar ce sa vezi ? ASA E, stim toti ca voi ati fost cei care ati dat PM ca sa ne dea WIPE, sa numesc gestul asta un gest de o lasitate iesita din comun ? cred ca e putin spus. Cat despre record, pentru noi recordul a fost obtinut cand am trecut de 37 de turfuri (37 parca a avut GSB tot cu Zeama lider) nu cand urma sa trecem de 49 (record obtinut de distribuitorul de coade sNrobert si satra lui de codati, care ce sa vezi ei erau carati de codati pentru ca CE SA VEZI, acolo toti erau codati ahahahah), la noi Beyond n-a impartit coduri, subliderii nici pe atat ca intrau doar la waruri, la noi in TOP la scoruri erau mereu acei 7-8 membri care sunt inca de cand a luat Beyond lider si care n-au fost banati pentru coade ;). Acestea fiind spuse va doresc sa cuceriti 48 de turfuri iar cand sa fiti pe faza sa bateti recordul sa aveti aceeasi soarta ca si noi, ca doar la cati dusmani v-ati facut acuma doar nu credeti ca n-o sa se intample asta, ba chiar mai devreme de a cucerii 48 de turfuri daca ma iau dupa spusele lui Rey: http://imgur.com/ag6knmq,succes.

P.S: N-o sa bag in seama nici un fel de quote, mentiuni etc, succes la scris, oricum scrieti degeaba, pwp ;).

http://captiongenerator.com/80348/GSB-dupa-WIPEul-din-VDT ,imi rezerv drepturile de autor :).

Edited by AIM NewLife

Ce sa va spun ma praduitorilor , ati apelat la admini , ca nu faceati fata cu tot cu trupa asta wow zew-vip , nu uitati fratii mei rege-aim sunt cu mult peste voi , aceste 2 clanuri de baieti cu pasarica , (nu am cum sa va numesc altfel , se stiu ei) , cand faceam parte din zew erau baieti capabili , dar vad ca s-au schimbat treburile , am vrut sa revin in zew , dar pentru ce ati facut nici sa nu mai aud de aceste clanuri de pasarici , NU UITATI baietii mei ca nu scapati asa usor de noi , o sa va urmarim peste tot si o sa spalam podeaua cu voi cum am facut-o pana acum , DATI REPORT , NO STRESS FETELor. Va pwp. Pentru ce ati facut , nu pot sa va numesc decat niste lasi. V-ati murdarit reputatia cu intamplarea asta.

Tu te auzi? Fara cheats nici 10 turfs nu ati fi avut. Nu mai sunt aceiasi membri, aproape toti de pe comunitate s-au degradat, inclusiv tu, ai ajuns sa-ti iei arfe de la manelisti. Hah, cand erai lider/sublider in ELC(nu mai tin minte) si nu am venit sa te ajut, nu ai renuntat la prietenie, #miss old Tom.Hagen. Btw, zici de aim, unde sunt mai multi pasnici decat in ganguri.

@@AIM NewLife, pun pariu ca o sa citesti, esti prea arogant sa n-o faci. Ati luat wipe pentru niste membrii de lvl 20-30 care faceau + doar un war, ca erau prea prosti ca sa ascunda cheats. Va numiti echipa/familie/frati, dar va strangeti de gat cand ajungeti in ganguri rivale, tipic tiganilor. Si, spuneti voi ca recordul actual este facut incorect, dar prin aceeasi metoda ati vrut si voi sa-l doborati.

Tu te auzi? Fara cheats nici 10 turfs nu ati fi avut. Nu mai sunt aceiasi membri, aproape toti de pe comunitate s-au degradat, inclusiv tu, ai ajuns sa-ti iei arfe de la manelisti. Hah, cand erai lider/sublider in ELC(nu mai tin minte) si nu am venit sa te ajut, nu ai renuntat la prietenie, #miss old Tom.Hagen. Btw, zici de aim, unde sunt mai multi pasnici decat in ganguri.

@@AIM NewLife, pun pariu ca o sa citesti, esti prea arogant sa n-o faci. Ati luat wipe pentru niste membrii de lvl 20-30 care faceau + doar un war, ca erau prea prosti ca sa ascunda cheats. Va numiti echipa/familie/frati, dar va strangeti de gat cand ajungeti in ganguri rivale, tipic tiganilor. Si, spuneti voi ca recordul actual este facut incorect, dar prin aceeasi metoda ati vrut si voi sa-l doborati.

Prin care aceeasi metoda am vrut sa facem recordul? NIMENI, dar ABSOLUT NIMENI, nu a distribuit coduri la noi in factiune, cum a facut sclavu ala numit snr, de-i pupa picioarele lui AlexanderCapone, de copil pr*st ce e. Toata turfurile din VDT nu au fost cucerite de banatii aia, au fost de jucatorii vechi. Aia de au luat ban, majoritatea erau minusari si au luat ban pt refuz teste sau pentru conturi comune. Din toti cei banati la noi in factiune, nu stiu daca jumate au fost banati pentru coduri pe conturile din VDT. Nu va mai dati cu parere aiurea ca n-aveti habar ce era in Verdant. Daca e s-o luam LOGIC si RATIONAL cum ar fi normal, si voi ar trebui sa primiti wipe deoarece ati avut mai multi banati fata de noi. Hai sa terminam subiectul asta, s-o lasam balta si sa ne vedem de treburile noastre. Magarii se fac dintotdeauna, asta e, nu avem cum sa le combatem. Salut si bafta la turfuri!

Edited by T E D

Eu nu inteleg de unde ura asta asa mare intre ganguri, se presupune ca trebuie sa fie doar un joc :))

Sunt complet de acord cu tine insa unii iau jocul asta prea in serios. Inteleg ca e importanta viata virtuala pt voi dar exista o limita

Nu inteleg ce atata cearta, mie personal imi pare rau ca s-a dat wipe la VDT, ar fi fost frumos ca o mafie din LS sa fi avut 2 orase, sau chiar mai mult. Nu inteleg de ce atata certuri si atata ura intre voi, stiu, sunteti suparati, ati muncit mult, dar faptul este deja consumat si nu se mai poate face nimic, in concluzie, ar fi bine sa nu mai aruncati vorbe grele, sa va atacati, ci ar fi bine sa treceti peste, bucurati-va de performanta pe care ati facut-o. Bafta!

Prin care aceeasi metoda am vrut sa facem recordul? NIMENI, dar ABSOLUT NIMENI, nu a distribuit coduri la noi in factiune, cum a facut sclavu ala numit snr, de-i pupa picioarele lui AlexanderCapone, de copil pr*st ce e. Toata turfurile din VDT nu au fost cucerite de banatii aia, au fost de jucatorii vechi. Aia de au luat ban, majoritatea erau minusari si au luat ban pt refuz teste sau pentru conturi comune. Din toti cei banati la noi in factiune, nu stiu daca jumate au fost banati pentru coduri pe conturile din VDT. Nu va mai dati cu parere aiurea ca n-aveti habar ce era in Verdant. Daca e s-o luam LOGIC si RATIONAL cum ar fi normal, si voi ar trebui sa primiti wipe deoarece ati avut mai multi banati fata de noi. Hai sa terminam subiectul asta, s-o lasam balta si sa ne vedem de treburile noastre. Magarii se fac dintotdeauna, asta e, nu avem cum sa le combatem. Salut si bafta la turfuri!

Ma refeream la faptul ca cei ce au acumulat luni bune in VDT stiau de prezenta codatilor, insa nu au incercat sa scape de ei. Nu-mi spune ca nu stii pe nimeni care era in VDT si nu a luat ban pentru cheats, desi unii dintre ei inca ruleaza "murdar" pe acest server. Pana la urma, e vorba de asumare, nu arunca cu pietre in cei ce au luat ban, sunt sigur ca stiai cum joaca, din motiv ce au mai avut ban pentru cheats. Nu noi am inceput conversatia pe acest subiect, data viitoare ai putea sa-ti controlezi "echipa".

Taceti ba acum luati si voi mai mult de 2 turfuri ca au luat astia WIPE ca daca nu nici nu ieseati din hq,,,,,,Sa va da-ti mare ca castigati un war contra Verdant cu 15-0 cand ei sunt 0 pe turfs sunteti foarte buni.

@-Vezi ca vb fara sa stii nebunule care esti , noi suntem fustrati , astia din zew-vip sunt fustrati , care au platit adminii de rank mare sa ne dea wipe , asa ca nu mai manca ....cu polonicul. Din asta reiese ca unele persoane au luat prea in serios acest joc si au facut tot ce le-a stat in cale ca sa darame mafia asta care era de nebatut , macar asa sa castigati turfuri cu 0 adversari =)))) .. Buna asta newlife http://captiongenerator.com/80348/GSB-dupa-WIPEul-din-VDT=)).

Edited by TOM CULTURISTUL

@-Vezi ca vb fara sa stii nebunule care esti , noi suntem fustrati , astia din zew-vip sunt fustrati , care au platit adminii de rank mare sa ne dea wipe , asa ca nu mai manca ....cu polonicul. Din asta reiese ca unele persoane au luat prea in serios acest joc si au facut tot ce le-a stat in cale ca sa darame mafia asta care era de nebatut , macar asa sa castigati turfuri cu 0 adversari =)))) .. Buna asta newlife http://captiongenerator.com/80348/GSB-dupa-WIPEul-din-VDT =)).

Vezi ca vorbesti prost, si printre " frustratii din zew-vip " ma numar si eu. Propun sa nu te mai oftici atat, si sa le spui pe nume, nu toata satra.

Devine o penibilitate deja situatia asta, tratati wipe-ul asta ca si cum s-a intamplat ceva in viata de zi cu zi, ca si cum ar fi un eveniment "spectaculos" si "nemaivazut", eventual, o drama, pentru ce toata suferinta asta? Hai nu ma luati cu "noi nu am avut codati" ca nu exista mafie fara asa ceva, sa vedem realitatea. Cand va aud cu "V-ati patat reputatia cu intaplarea asta" si toate nimicurile de genu' doar pentru un rahat de wipe, ma faceti sa cred ca nu sunteti atat de maturi pe cat va dati. Si eu am fost in Avispa cand s-a dat wipe, mai aveam 2 zile pentru rank 4 si nu am reactionat asa, si daca tot spuneti ca in Avispa toata mafia era codata, ei bine, va asigur ca nu era toata, un exemplu din multe altele, se afla chiar aici.

Nu m-am decis sa postez romane, pentru ca, oameni buni, e un joc, intelegeti? UN JOC, tratati-l cum trebuie, atata suferinta, atatea discutii si nimicuri, terminati fratilor cu prostiile astea, ati luat wipe, nu va faceti griji, nu sunteti nici primii, nici ultimii.

Tin sa repet, e un joc, doar un simplu joc, jocurile sunt pentru distractie si trebuie tratate ca atare.

Atat timp cat nu-ti place un joc, te lasi de el, simplu si rapid, pe langa asta, scapi si de nervi, daca nu te poti lasa de un joc, R.I.P viata.

Singurul lucru pentru care m-am reapucat, este ca m-a rugat Darius sa ma duc la el in 69, dupa ce a lasat liderul, am fost in Vietnamese doar pentru ca la fel, m-a rugat un prieten care avea nevoie de membrii, am ajuns din GSB din aceeasi cauza, asta fiind ultimul gang in care mai stau, si ma las, pentru ca jocul asta nu mai e atragator, e un mare rahat, din moment ce vad atatea suferinte si atatea gunoaie, chiar ma scarbeste, intru doar la war si atat.

Edited by Laura ZEW

I-as ruga pe cei care nu fac parte din factiunea Green Street Bloods sa nu mai posteze in acest topic. Cum a spus si DooKid, puteti fi sanctionati deoarece nu faceti parte din acest gang si nu cred ca vrea nimeni asta.

@@AIM NewLife, Bai asta ti s-a urcat la cap de la o vreme de cand esti tu clanu ala, vezi pe cine jignesti si cum, ca nu prea iti merge cu mine stii bine ;). si app in video ala SKY.BELEAUA pentru tine ;) Ia-ti o viata ba, te credeam mai matur, dar din pacate iei prea in serios jocu asta stim cu toti ca esti frustrat. Noi ce codati suntem ? Avem 3 turfuri mama ce coduri avem. Nu mai suferii atat, ca dai pe dinafara nebunule. Usor, somn.

@@uSp, Lasa-i ca sunt prea frustrati. Daca era curat gang-ul nu se dadea nici-un wipe, asa ca nu mai suferiti atat. Suntem prea smecheri :* Ne permitem

@Newlife nu-mi da mention ca nu-ti raspund. Nu am nevoie de raspunsul tau. ms

Edited by S k Y V i P BELEAUA

Coaie, Verdant a primit wipe din cauza VALORII, nu de CODATI. Fiecare mafie are cate 1-2 codati, asta a fost doar un motiv. Cand v-am zis sa puneti inapoi obligatoriu rank 3 anterior pentru a putea aplica intr-un gang n-ati vrut, pai asa au intrat toate paletele in ganguri si Verdant matura cu ei in pula mea pe turf.

Primesc ban ca un program instalat de admin a gasit ca in 2011-2012 (pl mea stie) am avut renko in PC :)))). Nici un program care sa arate ca am rulat cheats pe 2016 nu a gasit si gata ban. Motiv? VALOARE!

Sylvyu_Google ia mortii in pula de la primul admin pana la Kelton!

Daca mai jucati sa-mp, faceti cum faceam eu si intrati doar la waruri (de distractie), in rest.. bagati-va pula in gura lu Kelton si nu mai traiti in el zi/noapte (doar daca aveti sub 16 ani jucati-va non-stop ca virginii) :))

Edited by DuBois DauCaInFilme

@, Bine slugarnicule asa am sa fac. Acum cateva saptamani te rugai de mine sa revin in VIP, tu te rogi de toti sa vina in mafie la tine sau in clan, prosti sunt aia care se duc ca oile dupa tine peste tot, ca tu la randul tau daca e sa dai o mana de ajutor din contra te intorci impotriva celor care te-au ajutat si sti bine despre ce vorbesc, esti doar un lingusitor care nu face altceva decat sa se roage, cum sa te rogi de phenomzor sa mearga la tine cand tu ai dat PM sa ne dea WIPE el fiind rank 3 la cateva saptamani de rank 4, esti o zdreanta de om ma, fi-mi-ar scarba de astia ca tine, nu stiu cine ia jocu asta mai in serios eu, care caut doar sa mi se faca dreptate sau tu care stai 24/24 si te rogi de care cum sa mearga la tine in mafie sau in clan, cat despre codati stai calm ca Rey nu s-a dus degeaba la voi ;), hai mars in cusca!, pa.

Ma doare-n cuc ca-mi raspunzi sau nu ;)

Edited by AIM NewLife

Buna seara, stimabili membri!

Vreau sa va spun ca nu conteaza daca avem waruri in SF/LV, trebuie sa fim prezenti cat mai multi ca sa ne prezentam la waruri. Va spun acum pentru ultima oara: cine nu o sa isi faca secundele in alt oras, respectiv 700 sau daca va impun eu mai putine o sa va anunt pe [/f]; [/fmotd], o sa fie absent.

O seara placuta in continuare!