Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bluetooth. - Amenda pentru intarziere la antrenament. / Amenda FW / Intarziat antrenament.

Mr.Shadow - Amenda pentru neprezentarea la sedinta / antrenament.

Just.esx - DM aiurea.

Platiti amenzile !!

Am platit. Acum pun pozele.

Noapte buna celor ce au iesit, deci am ramas impresionat de prezenta de la antrenament, wow am fost chiar multa lume dar singurul lucru care nu mi-l place e ca nu ne ascultati pe mine si Alin :(, nu va cerem imposibilul, va cerem macar o ora cat e antrenament sa ne ascultati si pe noi, daca faceti galagie, ne deranjati, vorbitii aiurea nu intelegem nimic fiecare, nu mai bine stati cuminti, facem multe exercitii, si deabea dupa aceea vom face si waruri, eu spun ca e mai bine asa...

Noapte buna all.kox si alin desi a fost primul meu antrenament alaturi de Stracci,mi s-a parut distractiv,pacat ca unii au facut doar ce au vrut ei:|.Sper sa progresez alaturi de voi si de Stracci.

Noapte buna...Maine scoala + Antrenament...ne vedem maine seara . .

Noapte buna tuturor,m-am bagat la somn. Maine nu avem antrenament bai cap de pluta :)) (glumesc). Avem doar Luni,Miercuri si Vineri :).

Eu am iesit, noapte buna.

Noapte buna all.kox si alin desi a fost primul meu antrenament alaturi de Stracci,mi s-a parut distractiv,pacat ca unii au facut doar ce au vrut ei:|.Sper sa progresez alaturi de voi si de Stracci.

Good Night Stracci Family:X

Noapte buna...Maine scoala + Antrenament...ne vedem maine seara . .

Noapte buna tuturor,m-am bagat la somn. Maine nu avem antrenament bai cap de pluta :)) (glumesc). Avem doar Luni,Miercuri si Vineri :).

Noapte buna tuturor , ne auzim maine :-H