Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Just.xeS

• Level: 42

• Rank: 1

• Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 5 zile si deja m-am saturat

• De ce doresti sa pleci din The Stracci Family?: Nu ai cu cine.

• Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru The Stracci Crime Family pentru minim 2 saptamani: Da ce sa fac :-$

• Cum te'ai simtit in perioada petrecuta in Stracci Family ? : Foarte bine cu unii dintre voi. Pacat ca nu ai cu cine.

• Ce parere ti-ai facut despre Stracci Family?: O mafie frumoasa in care mi-am facut prieteni ZwW(aka isabela ) Bynum (tiganu) Five ( Gumita) Simon (unele neplaceri dar.. ) un1kul nebunnnu Blutoth ( aka infrarosu) Indeffix ( Assasinul ) Marius (Grasu :> XXl ) Alyn.Vercetty ( Durul :> )

• Alte precizari?: Bafta.

Asta trebuia sa fie. Pacat. :) Noroc ca am prieteni :) Sper sa va placa.

Edited by Just XeS

NU, nu trebuia sa fie, in situatii dinacestea mai bine iesi de pe server, dupa de exemplu puneai demisia si regretai dupa ce o puneai, mai bine iesi si maine cand esti calm intri si indrepti lucrurile :), deci inainte de a lua o decizie gandestete de doua ori :)..oricum Marius - Grasu XXL prea tare deci cat am ras :)) !