Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun in primul rand multumesc Don Stracci Simon_DraGos si Consigliere Fivelici0us fara sprijinul dumneavostra nu ajungeam unde sunt astazi, multumesc inca odata pentru sansa acordata nu va voi dezamagii.

In legatura cu antrenamentul, am rams uimit de ce vad, cum sa nu impart astazi advertismente, ei uite simplu deoarece voi ati inteles ca nu e bine sa vorbitii neintrebati si sa ascultati de Antrenor.Chiar daca unii au vorbit pe /f au vorbit in interes de antrenament.Multumesc inca odata !

In legatura cu Alin.Vercetty nu ma simt bine ca a plecat din cauza ca am luat Caporegime, nu rank-ul conteaza, conteaza sa demonstrezi membriilor ca meriti functia pe care o detii.Ce sa spun noapte buna celor ce au iesit !

Bun in primul rand multumesc Don Stracci Simon_DraGos si Consigliere Fivelici0us fara sprijinul dumneavostra nu ajungeam unde sunt astazi, multumesc inca odata pentru sansa acordata nu va voi dezamagii.

In legatura cu antrenamentul, am rams uimit de ce vad, cum sa nu impart astazi advertismente, ei uite simplu deoarece voi ati inteles ca nu e bine sa vorbitii neintrebati si sa ascultati de Antrenor.Chiar daca unii au vorbit pe /f au vorbit in interes de antrenament.Multumesc inca odata !

In legatura cu Alin.Vercetty nu ma simt bine ca a plecat din cauza ca am luat Caporegime, nu rank-ul conteaza, conteaza sa demonstrezi membriilor ca meriti functia pe care o detii.Ce sa spun noapte buna celor ce au iesit !

Alin nu a iesit pentru ca ai luat tu rank,ci pentru ca nu a fost apreciat,altceva numai spun.

Ce plictiseala,eu ies in 20 de minute ca maine trebuie sa merg la scoala...

Noapte buna & SUBIECT SCHIMBAT ca sa nu incep o cearta.

Ce credeti despre noul lider TCC [F4L]Bestial?xD

Eu unul sincer cred ca merita foarte mult acel lider avand in vedere ca e foarte vechi,a fost rank 6 acolo si are experienta ca sub-lider.

Salutare celor ce au mai intrat, ce parerea sa am despre [F4L]bestial eu il cunosc de foarte mult timp, a fost Sublider Tow Car Company foarte mult timp, joaca pe comunitate de 3 ani eu cred ca merita, cel putin parerea mea.

Il cunosc de acu vreo 3 ani cand a intrat odata cu mine-n F4L pe cand eram F4L CappY :X .

P.S: Eu m-am culcat,noapte buna.

Edited by Zww