Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Adevaru e ca poate am exagerat putin cu finalu =)) Oricum asa merita la cum vorbeste . Newlife e la fel ca franzela asta .

Arati tata facebook-ul, nu mai fii smecher in fata calculatorului si tare-n tastatura :)

Lipsesc si eu o zii si va luati la cearta cu Cuneo :))

Si eu vreau :)) Oricum in Cuneo sunt membrii foarte buni cu care am ramas prieten si care nu au acceptat ce le-a zis kinnnder despre mine :);)

Nu dau nume ptr ca vor fi sanctionati :)) Se stiu ei.

Pe aceasta cale as vrea sa le zic celor din Cuneo sa se abtina cu insultele la adresa noastra.

Neatza,ne auzim la waruri...

Lipsesc si eu o zii si va luati la cearta cu Cuneo :))

Si eu vreau :)) Oricum in Cuneo sunt membrii foarte buni cu care am ramas prieten si care nu au acceptat ce le-a zis kinnnder despre mine :);)

Nu dau nume ptr ca vor fi sanctionati :)) Se stiu ei.

Pe aceasta cale as vrea sa le zic celor din Cuneo sa se abtina cu insultele la adresa noastra.

Neatza,ne auzim la waruri...

N-ai ce sa le ceri sunt copii de 13-14 ani care cauta cearta din orice...au pierdut 2 war-uri gata hai sa ne certam...cum se spune "cel destept cedeaza primu" asa ca sa-i lasam pe ei cu vorba iar noi cu faptele ;).Ne vedem la war-uri.

Edited by NewLife

N-ai ce sa le ceri sunt copii de 13-14 ani care cauta cearta din orice...au pierdut 2 war-uri gata hai sa ne certam...cum se spune "cel destept cedeaza primu" asa ca sa-i lasam pe ei cu vorba iar noi cu faptele ;).Ne vedem la war-uri.

Ai un +1 de la mine,imi place cum gandesti :)

Ala se lauda ca are 180 likes. fuck my life.

Daca arat facebooku nu tot in fata calculatorului e ? =)) Iti plac barbatii ? vrei facebooku ? crezi ca dau facebooku la toti copii ? , ba cap sec , ia nu mai fi ofticat , invata sa vorbesti ca omu si renunta la acuzatii inutile.

Se scrie Beowulf , se scrie worst ! In fine , nu am luat nici un worst , http://i.imgur.com/D41xIAH.jpg 27-7 :> Nu am de la toate warurile oricum nu are rost sa imi mai bat capu :D

Beowulf - ti-am cerut fb sa iti vad faţa .... vad ca iti e rusine cu ea :( ...trist

Just Nu e vb de like-uri, e vorba ca asta e tare-n tastatura si in rl e un .....

Subiect inchis, beowulf get a life.

Nu are nimic Kelton cu mine :)))))) --> postimage.org/image/wgsc0u59t/

Edited by BS mTy