Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

A zis cineva pe /f de asta, si am gasit video cu gta, atat am ras :))

Stiu ma, e tare :))

Ce nebun e si ala Doamne ... =))

Salut all,am facut un mic video :">

http://www.youtube.com/watch?v=ZcLrO1LEk6g&feature=youtu.be

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) MOR NUMAI POT =))))))))))))))))))) Daca nu mor acum de ras numai mor niciodata =)))))))) Toti spun ca esti inactiv bai Assasin, dar uite cu ce vii, un video fantastic, gandit excelent si facut perfect =))))))) bravo !

Ne-au dominat clar Corleone si am pierdut la 3 puncte =)) oricum a fost bine ei au fost 30+ si erau si la hq noi 20 si ceva...nu trebuie sa disperam,asta e,mafie fara "Rambo" nu exista...le luam miercuri si pe alea 2 si aia e.

Felicitari negrilor pentru turf, miercuri luam mai multe ;)

Bine baaaaaaaaaaaaaaa! %20class=

Mama ce tari sunteti, ati castigat la 3 puncte hq-ul, noi venim din ls .... dar voi cum iesiti din hq intrati pe zona, numai fiti asa fericiti ca dupaia o sa plangeti.

p.s: extesy retrage aia

Edited by BS mTy

Salut baieti, nu am mai postat demult pe aici, tin sa va felicit pentru war-urile din aceasta seara, am pierdut doar la 3 puncte pe HQ Corleone, dar noi veneam din celalalt capat al LS-ului, nu este nimic, recuperam miercuri. Felicitari.

Am pierdut pentru ca extesy face pe rambo si nu e, uite aici:

Dati la 4:00, uite cum trage el cu tec-uri si cat de usor il bate ala.

Lasand asta deoparte...cat de fain e sa faci DM pe gabori ascultand melodia asta:

Normal că ți-am dat block că-mi dai PM-uri idioate, la fel ca și această plângere.

Când ai dovadă că acel jucător avuse aim în acel moment și Razvan14 nu l-a sancționat atunci să faci plângerea.

Stai intr-o zi cu recon pe el ... cand sa nu se astepte si o sa vezi ce aim are ;).

Asa facea si cu TraTecy si uite ... a luat ban de 2 ori.

Edited by BS mTy

Nu va mai suparati atat pentru un teriotoriu, nu putem doar sa castigam, pana sa ajungi in varf mai dai si de esecuri, totul se rezolva in timp, vom ajunge sa avem si 24/24 candva, important e sa ne mentinem cat mai mult.

Ma bag si eu la somn. Noapte buna!

Nu va mai suparati atat pentru un teriotoriu, nu putem doar sa castigam, pana sa ajungi in varf mai dai si de esecuri, totul se rezolva in timp, vom ajunge sa avem si 24/24 candva, important e sa ne mentinem cat mai mult.

Ma bag si eu la somn. Noapte buna!

dar nu am pierdut ma nimic pt ca am castigat in ls ;)