Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai băjeţii că am plecat şi eu la şcoală, ne auzim la antrenament, dacă ajung..

Vezi cum faci sa ajungi, tu esti Sandokan ala de la avatar?

Buna dimineata baieti, astazi la ora 20:00 antrenament, va rog sa fiti prezenti in numar cat mai mare, cine nu poate venii sa faca o cerere invoire.

Vezi cum faci sa ajungi, tu esti Sandokan ala de la avatar?

@ Nu sunt Sandokan amărâtule, eram în lumea mea şi a ieşit panaramă..

Felicitari pentru antrenament am fost destul de multi,sper s-o tinem tot asa,de acum o sa facem aproape la fiecare antrenament o activitate 4fun cu 69 Pier Mobs.Maine sa fiti on intre 18:00 si 22:00.

Noapte buna.

Tin sa va multumesc nespus pentru prezenta in numar FOARTE mare astazi la antrenament, eu unul m-am simtit bine, sper ca si voi.

Joi vom face antrenamente noi, ca si astazi, nu-mi place sa fac mereu aceleasi antrenamente plictisitoare deagle 1 v 1.

O seara placuta in continuare.

Edited by SpeedY17

Tin sa va multumesc nespus pentru prezenta in numar FOARTE mare astazi la antrenament, eu unul m-am simtit bine, sper ca si voi.

Joi vom face antrenamente noi, ca si astazi, nu-mi place sa fac mereu aceleasi antrenamente plictisitoare deagle 1 v 1.

O seara placuta in continuare.

Idem. Joi voi posta eu Raportul si vreau sa vin cu 1 exercitiu nou, ma voi gandi si voi gasi unul foarte bun.

@ Maine la WARS, tot asa ca si astazi in numar cat mai mare va vreau. Noapte buna fanii mei !

Tin sa spun ca imi cer scuze pentru neplacerile si limbajul din aceasta seara, am incurcat bindul iar apoi m-am enervat si am vorbit urat cu toti. A fost ceva provocat de acel /attack, chestii spuse la nervi. Imi pare sincer rau. Noapte buna.

Edited by NabStar RoberteL

Tin sa spun ca imi cer scuze pentru neplacerile si limbajul din aceasta seara, am incurcat bindul iar apoi m-am enervat si am vorbit urat cu toti. A fost ceva provocat de acel /attack, chestii spuse la nervi. Imi pare sincer rau. Noapte buna.

Nu trebuie sa-ti bati capul pentru asa ceva, zic eu. Ai dat /attack din greseala, iti ceri scuze si gata :)) Tot a fost tare faza :)) Noapte buna ! Ma duc si eu la culcare. Ne auzim maine la waruri ! :-H

Juca in deplasare la B.Munich care in 30 etape au pierdut doar odata, era de asteptat. ^_^

N-a fost o alegere prea inspirata.

Sa iti spun ceva, nu seamna nici un meci cu altul. Nu seama meciurile din campionat cu o semifinala de champions league... Bayern nu seamna cu Barsa ca lot... Logic era sa faca ceva Barsa, dar in fine aia e.

Ce fac bajetii jm3k3ri? Doar ce am venit si eu acasa. Ma duc sa mananc ceva si dupa poate vin in game. Sa fiti pregatiti astazi pentru WARS avem nevoie de tot LS-ul.

Edited by Cranky Powah