Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Rob fail , amintiti-mi altadata sa numai dau rob cu cei din factiune... :|

Crezi ca a fost vina mea ca am dat fail? Si cu sultan daca dadeam era plin in ls de gabori.. in fine, nu ma intereseaza :)

Crezi ca a fost vina mea ca am dat fail? Si cu sultan daca dadeam era plin in ls de gabori.. in fine, nu ma intereseaza :)

In 10 luni n-am dat fail niciodata in LS, am dat sambata seara ora 20:00 cu Sunrise, fara arme si n-a fost fail.

Tot ceea ce conteaza este sa sti cum sa conduci ^_^

Atentie: Antrenamentul din aceasta seara nu se va mai tine, drept urmare vreau ca maine la war-uri sa fiti in forma maxima.

Am dat cu cine nu trebuia , se izbeste de stalp..si cica " nu e vina mea "...macar sa spui frate din nainte ca nu stii sa conduci..si ca e sansa mare sa dai fail...nu mai stau 20 ore degeaba..

Vai de mine, ma doare capu cand vad oameni ca tine. =)

Tu te auzi??! ... Mai mult nu imi bat capul, nu am cu cine =) se vede mai jos de ce.

http://forum.b-zone....a/#entry1898168

@Si ce 20 de ore e mult? Lasa frate ca din 400k nu te imbogatesti, un rob in + sau in - nici la skill nu se vede :P

Edited by mR HunteR15

Bun, chiar daca nu am voie sa postez aici o fac.

Imi cer scuze ca am dat /attack nu a fost cu intentie aveam bind pe /order 3 tasta 1 si dintr-o data a aparut attack.....am primit fw iar voi o sa castigati turful asa totul e bine. Inca odata scuze!

Imi cer scuze ca am dat /attack nu a fost cu intentie aveam bind pe /order 3 tasta 1 si dintr-o data a aparut attack.....am primit fw iar voi o sa castigati turful asa totul e bine. Inca odata scuze!

1-Esti constient ca iti putem da report nu?

2-Daca nu ai vrut sa dai atack ,ce cautai pe zona respectiva?

3-Apreciem ca iti cer scuze dar un pm liderului era mai putin riscant pentru tine !

Apropo n'seara baieti :) GG pentru ieri :) La mai mult maine ;) !

Te inteleg, mie mi s-a intamplat acelasi lucru Marti.

Salutare,back de la scoala,azi sa fiti ON intre 18:00-22:00 sa mai cucerim cateva zone,eu nu stiu sigur daca o sa pot veni ca am niste probleme dar oricum va descurcati si fara mine ca doar sunt in plus,asa au zis fanii mei din cuneo :))

Edited by NewLife

Salutare,back de la scoala,azi sa fiti ON intre 18:00-22:00 sa mai cucerim cateva zone,eu nu stiu sigur daca o sa pot veni ca am niste probleme dar oricum va descurcati si fara mine ca doar sunt in plus,asa au zis fanii mei din cuneo :))

Te scuzam. Si daca totusi poti sa ajungi la 1 war cu vietnamese boys [ cuneo ] sa le dai autografe cu tec-ul :)

Sa fiti on baieti sa luam tot Los Santos-ul azi.

In plus? :-J

Vezi poate totusi iti faci timp si ajungi:)

Daca nu ajungi oricum sunt eu acolo,nu va fie teama:))

Hai baieti mei azi intre 18-22 sa fiti on cat mai multi.

Trebuie sa cucerim tot ls-ul si ne mutam putin si in lv:))

Hai baieti mei azi intre 18-22 sa fiti on cat mai multi.

Trebuie sa cucerim tot ls-ul si ne mutam putin si in lv:))

Ce visezi aşa de mult copilaş? Hai mergem şi pe mapa de pe GTA. 3 :|