Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce tea deranjat mai exact runeeeri de ai plecat ?

LE: DjSkery nu stiu .. cum ai dori tu sa intri daca faci plangere impotriva unui membru ... poate a avut motiv mai stii ? Dar tu batman batman ai facut post ...

Bun venit

Azi am incheiat prietenia cu cei din Cuneo.Toti sunt niste napi din mafia aia.Nici nu-mi vine sa cred ca am stat in ea.Ala e si motivul pt care am plecat

Ma scuzi lex,rolland,ghostx ca ma bag dar omul asta chiar e nesimtit , veziti frate de treaba pana acuma pupai in f**d factiunea si acuma ai plecat esti pro?

Stii DjSkery, poti sa-ti iei adio de la factiune, vad ca tot reclami in plus ai 2/3 WARN foarte riscant sa te iau, asta e semn ca faci muulte chestii care nu ar trebui facute ... nu vreau sa iau pe unu sa ia ban si 7 zile sa fie OFFLINE.

kindoze mai bine taci ca nu stii tu despre ce vb

1.Voiam sa vb cu toti cuneo sa dau o petrecere in cinstea plecarii mele si voi ma omorati ca niste lupi infometati

2.Nici nu ma pot apropia de voi sa vb ca se gaseste un nap sa ma omorati.

i-am zis lui razvan la tel ca vreau sa vb cu voi.Cand ajung la hq la voi ma trezesc mort.Asta e frate.Se pare ca din prieteni am ajuns dusmani.

si scuze ca zic asta.Dar cand am zis eu ca am pupat in cur Stracci?Stracci e cea mai respectata mafie de pe srv.Cand ai sa ma auzi tu pe mine ca zic ca pup in cur Stracci atunci sa comentezi.Pana atunci Shh

Pt razvan.Educati membrii.Fac DM in safe zone si te omoara pe unde apuca.Pana nu dau 3 oameni afara de la tine din factiune nu ma las.Primu pe lista e blackhawk care are deja o reclamatie dar vad ca pe tine de doare-n cur de ea.

de exemplu cu Razvan n-am nimic...si cu Snizzel ma inteleg bine..in rest nush inca cu cine :-?

apropo, am venit de la concurs ( a fost ceva gen dansezpentru tine cu juriu coreografa si dinastea ) si am luat 10 pe linie :"> deci am trecut mai departe in finala :)