Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut bajetii ! Cu ocazia acestui ultim post al meu aici, as vrea sa imi iau ramas bun de la voi asa cum se cuvine.

In primul rand, iti multumesc tie PauL. ca mi-ai acordat aceasta sansa acum 3 luni, ai facut din mine alt om in tot acest timp. Datorita tie voi stii ce am de facut pe viitor, in aceasta Mafie am crescut si mi-am creat un caracter puternic, chiar daca m-am inrait foarte tare. Stiu ca unii se bucura nespus ca au scapat de mine, felicitari lor, asta e viata. Eu nu voi uita niciodata momentele petrecute impreuna, atmosfera de pe /f si toate amintirile placute care imi vor ramane in minte. De azi, cine m-a considerat vreodata un prieten bun sau un membru de incredere, ma va cauta si va pastra legatura cu mine.

"Fratii sunt tot frati, cand Tovarasii sunt PA !"

REMEMBER & RESPECT OLD TEAM : PauL.,Shooter,mTy,aLexBz,WhixYCFR,Explosive,RoberteL.,Magnum,RendarK,yonutz01,SpeedY,Rasta,Wish,Zer01,Assasin7,AiMEER,TresTii,AndreyCiubotariu,Remirez.,[CRV]Alecs,[rTs]FuNN,WhitePoint,eXtesY,[F4L]balon,[F4L]Shocky,[F4L]Oasis9,bunicu,R[a]ZzO[R],Inhuman,Indicator. [Nu o sa va uit niciodata, promit!]

@Va urez succes celor din noua generatie si sper sa va simtiti excelent cu noul vostru lider capabil =)!

Edited by Cranky

Salut bajetii ! Cu ocazia acestui ultim post al meu aici, as vrea sa imi iau ramas bun de la voi asa cum se cuvine.

In primul rand, iti multumesc tie PauL. ca mi-ai acordat aceasta sansa acum 3 luni, ai facut din mine alt om in tot acest timp. Datorita tie voi stii ce am de facut pe viitor, in aceasta Mafie am crescut si mi-am creat un caracter puternic, chiar daca m-am inrait foarte tare. Stiu ca unii se bucura nespus ca au scapat de mine, felicitari lor, asta e viata. Eu nu voi uita niciodata momentele petrecute impreuna, atmosfera de pe /f si toate amintirile placute care imi vor ramane in minte. De azi, cine m-a considerat vreodata un prieten bun sau un membru de incredere, ma va cauta si va pastra legatura cu mine.

REMEMBER & RESPECT OLD TEAM : PauL.,Shooter,mTy,aLexBz,WhixYCFR,Explosive,RoberteL.,Magnum,RendarK,yonutz01,SpeedY,Rasta,Wish,Zer01,Assasin7,AiMEER,TresTii,AndreyCiubotariu,Remirez.,[CRV]Alecs,[rTs]FuNN,WhitePoint,eXtesY,[F4L]balon,[F4L]Shocky,[F4L]Oasis9,bunicu,R[a]ZzO[R],Inhuman,Indicator. [Nu o sa va uit niciodata, promit!]

@Va urez succes celor din noua generatie si sper sa va simtiti excelent cu noul vostru lider capabil =)!

Acum poti sa ma urasti cat vrei,am spus destul de clar pe /f urlam ca dipseratu,NU MERGETI LA WAR,cine ia worst are 2 FW-uri,tu nu ai ascultat,te-ai dus,ai luat worst,ti-am dat 2 FW-uri pentru neascultare lider,cu ce-am gresit ? Daca nu faceam asta unde crezi ca ajungeam ? Iti spun eu unde ajungeam,ajungeam sa fiu luat peste picior si de ceilalti membri,iar tu sa faci pe Rambo la fiecare WAR,in plus de asta nu a fost prima abatere la tine,stii destul de bine,am mai pierdut un war din cauza ta,pentru ca eu urlam sa ramaneti in HQ sa mergem toti iar tu mergeai cu FCR-ul singur pe zona n-aveai treaba ce ziceam eu pe /f...cine a gresit in toata povestea asta,EU sau TU ?

Bafta mai departe !

Edited by NewLife

Neatza.

Daca nu asculati de lider asta se intampla,citit mai sus.

Acum dupa parerea mea nu ar trebuii sa ne ''uram'' si sa suferim,asta e. Sa va invatati minte unii,care faceti pe desteptii.

Care da rob? Call me dam pe seara.

Interesant... sau nu.

Va salut sunt noul vostru coleg, sper sa ne integem bine.

Bine ai venit. Sper sa ramai cat mai mult aici, si sa facem treaba buna ca acum un an :)

NewLife nu are niciun motiv să fie supărat pe tine, ai spus clar ceva aseară pe /f dar dacă el nu a ascultat și-a cam făcut-o cu mâna lui :).

@ Noroc băieți back și eu din excursie, mănânc ceva și o să ies pe afară, vorbim diseară. Welcome Rey >:D<<'> !

Welcome @ !

Bafta mai departe @@CRANKY ! :* :*

#Am plecat afara baieti, ne auzim mai tarziu :)

Edited by pH RendarK

Bună seara Green Street Bloods, ce faceţi? Ne auzim în game, succes!

Seara buna !

Eu ma pregatesc de culcare dar ma mai uit putin la TV ;))

Noapte buna !

#Spor la joc !

Seara buna !

Eu ma pregatesc de culcare dar ma mai uit putin la TV ;))

Noapte buna !

#Spor la joc !

Eu ma duc sa ma uit putin la TV , ne vedem maine :)>- .

Noapte buna !

Noapte bună copilaşii mei!

Am plecat la soooomn. Noapte buna baietii, ne auzim maine.

Ies si eu, noapte buna bufnitelelor!

Ne auzim maine.

Am iesit si eu, noapte buna!

Ne auzim maine.

Toţi plecaţi la somn.. rămân aici de gardă..

La 700 de posturi Moderator Auto/Moto.. not bad, tot butu de Stone se ocupa de sectiune?

Toti ne ocupăm de această secţiune, toţi moderatorii.

Toti ne ocupăm de această secţiune, toţi moderatorii.

M-am referit ca si vechime, unu trebuie sa fie acolo gen lider... Cel putin asa era cand eram eu moderator acolo, si stiu ca pe Stone l-am lasat in continuare. La fiecare sectiune era cate unu.

M-am referit ca si vechime, unu trebuie sa fie acolo gen lider... Cel putin asa era cand eram eu moderator acolo, si stiu ca pe Stone l-am lasat in continuare. La fiecare sectiune era cate unu.

Da, Stone si Mathiew. sunt cei mai vechi, acum nu stiu care e şeful...

Da, Stone si Mathiew. sunt cei mai vechi, acum nu stiu care e şeful...

Cand am plecat eu, eram eu cel mai vechi, dupa Stone si apoi Marco, dar a plecat si el.. Deci Stone e mai vechi.