Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@TRATEC, termina, ma, esti infantil. Toata ziua ai tipat si ai plans pe teamspeak ca nu prindeai nimic, la final ai prins si tu jucatori cu 1 hp pe care sa-i omori si cantai ca un descreierat. Tu esti sef? Ia best la FIECARE war sau macar apropie-te, ca mine, si atunci vei fi sef.

@, iar voi, mai ales tu si trestiii, incetati si nu mai enervati lumea, ca ne-o luam in cap din nou, si si-o ia si alexbz. Stati cuminti si nu mai luati tot la misto.

Felicitati-va, ok, dar nu mai "rupeti mafiile" la discutii. Atrageti atentia adminilor de level mare si patim ca Tsar. Stati in bancile voastre, cum stau si altii.

No, stai linistit, nu ma intereseaza sa ma laud in fata altor mafii, ci doar sa invatam sa ne organizam si sa incercam sa castigam pentru noi. Disciplina si organizare, asta scrie pe noi de-acu incolo, iar asa o sa invingem.

A fost destul de oke azi.. Va felicit pe toti pentru munca depusa azi.

Eu ma duc sa postez la evidenta war si dupa mai fac niste mats ne vedem in game...

@@TRATEC, termina, ma, esti infantil. Toata ziua ai tipat si ai plans pe teamspeak ca nu prindeai nimic, la final ai prins si tu jucatori cu 1 hp pe care sa-i omori si cantai ca un descreierat. Tu esti sef? Ia best la FIECARE war sau macar apropie-te, ca mine, si atunci vei fi sef.

@, iar voi, mai ales tu si trestiii, incetati si nu mai enervati lumea, ca ne-o luam in cap din nou, si si-o ia si alexbz. Stati cuminti si nu mai luati tot la misto.

Felicitati-va, ok, dar nu mai "rupeti mafiile" la discutii. Atrageti atentia adminilor de level mare si patim ca Tsar. Stati in bancile voastre, cum stau si altii.

Ai mare dreptate... mai bine stam in banca noastra si ne bucuram pe /f

Ce sa facem, asta e, a fost frumos cat a durat, mai ales ziua de azi, s-a speriat rău de au recurs la metoda asta.

Mi-a făcut placere sa va am pe unii ca membri și nu ma refer la cei care au intrat acum (deși am avut orgasm).

Succes mai departe și ascultați de viitorul lider dacă vreți sa faceți treaba.

Ce sa facem, asta e, a fost frumos cat a durat, mai ales ziua de azi, s-a speriat rău de au recurs la metoda asta.

Mi-a făcut placere sa va am pe unii ca membri și nu ma refer la cei care au intrat acum (deși am avut orgasm).

Stim, daca nu intram noi, tu inca aveai lider. Asa-i cu dusmania pe b-zone, get use to it.

Multumiti-i lui Pharell. si .cristi. pentru demiterea lui alexbz. Cand am intrat noi stiau ca suntem o amenintare si o sa se bata pentru hq si au recurs la pm la kelton cand injura alexbz pe o freq ( acuma o luna )

Ce sa le ceri, astia isi dau si familia pentru un turf. Uita lumea sa mai iasa pe afara, doar dusmanie si ura pe aici.

We "love" our fans ! <3

Bafta mai departe Bz

cele mai slabe caractere existente recurg la asemenea gesturi, incredibil, oameni care nu au nicio treaba cu fair-play-ul si cu placerea jocului

oricum, nu au scapat, am pierdut 3 oameni, dar oricum o sa dominam, keep calm.

In cazul in care macar ti-ar fi fost implinita dorinta de a detine tot LS-ul, nu mi-as fi cerut scuze. Insa imi pare rau pentru ca s-a ajuns asa ceva din cauza grupului din care si eu fac parte. Gunoaiele care sunt in stare sa faca orice pentru niste turfuri irelevante vor ramane niste gunoaie si vor fi considerate niste gunoaie in continuare, chiar si de oameni pe care ii vor cunoaste abia in viitor.

Nu sunteti in stare sa jucati si va ganditi sa faceti astfel de magarii. Pozele au 25, respectiv 2 zile, deci motivul pentru care ati reactionat asa nu poate fi un secret nici macar pentru un necunoscator.

http://i.imgur.com/wbvDh7T.png

Asta este tinta mea, poate in trei ani veti ajunge macar la jumatate din capacitatea mea. Va ajut, probabil ca eu contribui cu 49%. 1% va ramane voua, desi ma indoiesc ca veti reusi sa faceti macar atat. Veti avea nevoie de poze.

Adio.

Imi pare rau chiar daca nu te-am cunoscut foarte bine dar na ce sa faci .. Nestea si cu Pharell au facut acest lucru mizerabil nici timp nu am avut sa ne cunoastem :( macar ai avut bucuria ca in ultima zi a ta de leader ne-am descurcat foarte bine macar de acest lucru sa te bucuri pharell nu gandeste acesta e un joc dar na eu iti spun multa bafta si imi pare rau ca nu ti-am demonstrat ca nu imi bat joc de sansa acordata...

BAFTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!