Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cand ii vad pe unii ca se bucura pentru niste amarate de turfuri pe care le castiga cum le castiga... nu vad farmecul jocului. Mai avem de munca pana sa ajungem sus, dar incepem sa aratam a gang. Ne auzim astazi la waruri, cat mai multi daca se poate.

Neata, nu este nimic ca am pierdut tufurile, v-am zis sunt de x2 mai multi ca noi la war + mici chesti... Inca suntem in perioada de dezvoltare, asa ca ramneti cu picioarele pe pmanat cand mai luam cate un turf... Si decat sa o ardeti aiurea prin hq in timpul liber mai exersati si voi, cei cu experienta, treuie ajutati si cei care nu stiu si la randul lor trebuie sa isi dea interesul sa invete. Nu doar turfuri sunt in jocul asta, jucati de placere. Ma pun sa dorm, ne auzim azi in game.

@, Auzi ma lovitura , mai facut curios sa ma uit pe evidenta war de acum 1,2,3 luni sa vad ce scoruri aveai fara order 3 si ce scoruri ai acum , nu este o mare chestie diferenta in order 2 si 3 .. scorurile tot pe minus le faci si nu inteleg asta , ia lamurestema si pe mine cum de nu poti sa faci niciodata 2 waruri consecutive macar +2 si sa nu mori cam deloc? Nu ma iau de tine si n-am nimic cu tine dar sunt curios cum de nu faci performanta ca tot tragi cu arma de atat timp si rezultatu este tot ala...Daca vrei uitate si tu la evidenta de cand esti in mafie sa vezi ce rezultate ai avut..sa vezi ca nu te mint , cred ca am vazut plus de 5 ori la tine atat , restul numai minus :-??

Hai seara buna cine se culca ne auzim maine succes la scoala/munca job ;).

Iti raspund la intrebare cand o sa fie treaba ta.

@, Cam este treaba tuturor pentru ca aproape mereu sau chiar mereu esti tu ala cu minusu :)) , pana si membri noi joaca mai bine pentru ca asculta .. faci ce vrei putin imi pasa dar incearca sa inveti sa tragi si sa tii arma bine , nu s-o tii invers :D

Smecher la computer :)

Astazi antrenament. Sa nu uitati de el. Daca considerati ca sunteti pregatiti si nu aveti nevoie de el vreau sa va prezentati pentru a ne ajuta sa ii invatam si pe cei noi in gang.

Edited by DooKid

De ce trebuie sa va certati? Hit te-a intrebat frumos, trebuia si tu sa raspunzi la fel de frumos, sunt mai slab, nu m-am antrenat asa mult, o sa exersez, de ce trebuie sa incepeti sa va certati, e urat asa... Hai ca ne auzim in game si terminati cu asta, toti trebuie sa exersam pentru a fi mai bun.

Salutare...

In sfarsit mi-au facut si mie netul!!

#Nu pot veni la antrenament pentru ca ma duc sa vad meciul!!

#O sa incerc sa vin vinerea viitoare...insa nu prea cred...imi este complet peste mana vinerea...pentru ca unii dintre noi abea asteptam sa vina vinerea sa scapam de scoala si sa iesim afara...

HAI ROMANIA!!

Salutare, back din cantonament.

5 zile am lipsit, si sau intamplat atatea? nu pot sa cred.

COkE ban?!

Cu ocazia banariilor SPRITES si Rieker am recuperate 2 turfuri, in curand luam LS.

Welcome celor noi, sper sa va simtiti bine alaturi de noi.

Haideti la antrenament, mai ales cei noi intrati, trebuie sa fiti antrenati pentru war-uri.

@, nu prea stii ce s-a intamplat dar esti pe aproape, marti am luat si noi ca toti mafiotii 2 turfuri tot astea de acum dupa miercuri a urmat sa fim putini la war si si-au luat revansa verdantii apoi a venit mometul nostru si joi le-am recuperat la loc turfurile iar apoi a venit momentul banarii celor cu no-recill azi de cartre kelton. O saptamana cu multe peripetii. va pup ne vedem in game

App, nu am mai postat in acest topic de mult, simteam nevoia.

Salutare dragi colegi, in primul rand as vrea sa ii multumesc lui DooKiD pentru sansa acordata si in al doilea rand nabu-ului de Evolution!

Welcome, sper sa te simti bine alaturi de noi.

Multumesc frumos Dookid :*

Edited by zeddY

Hey. Ce faceti?? Acum am ajuns acasa, am fost la meditatie!! Intru si eu in joc in 5 minute!

Va place ce semnatura mi-am tras? :>

Frumos, dar nu prea :))

Mi-am adus aminte, Banlist-ul inca nu sa terminat :))

Coza wall hack.

Doua factiuni fara lider, sa vedem cine ia si cat de greu o sa ne fie :|

@, Nu ai pentru ce oricum esti nab :*

@, Sa vedem, sa vedem ce o sa iasa. Jucati corect, mai bine pierdem toate turfurile cinstit decat sa avem turfuri luate ilegal si fara munca, doar cu hackuri.

Buna dimineata, acum m-am trezit si am mai vazut ceva :

http://forum.b-zone.ro/topic/170485-reclamatie-scarface-distribuire-informatii-confidentiale-si-multe-altele/

Deci, n-am cuvinte Scaface :|

Este o mare prostie, Kelton daca tu crezi ca Scarface nu a facut ceva bine prin a ii bana si ai descoperii pe cei care au Hackuri te inseli , d.p.m.v el trebuie avansat pentru ca a avut initiativa si a stiut cum sa ii descopere pe acesti indivizi care in 3 luni in Los Santos a stiut doar sa strife farmecul jocului.

Scarface +1 pentru ceea ce ai facut. La mai multi codati prinsi. Ai facut o treaba excelenta.

@, Bine si noi pe forum pe facebook putin. Tu ce faci? Am sa intru si eu in game mai tarziu deoarece sunt in curatenie varuiesc camera, niste schimbari si dupa am sa intru si eu in joc.

Nu uitati GreenStreetBloods suntem noi si ne mandrim cu asta.

@, Nu ai pentru ce oricum esti nab :*

@, Sa vedem, sa vedem ce o sa iasa. Jucati corect, mai bine pierdem toate turfurile cinstit decat sa avem turfuri luate ilegal si fara munca, doar cu hackuri.

Este o mare prostie, Kelton daca tu crezi ca Scarface nu a facut ceva bine prin a ii bana si ai descoperii pe cei care au Hackuri te inseli , d.p.m.v el trebuie avansat pentru ca a avut initiativa si a stiut cum sa ii descopere pe acesti indivizi care in 3 luni in Los Santos a stiut doar sa strife farmecul jocului.

Scarface +1 pentru ceea ce ai facut. La mai multi codati prinsi. Ai facut o treaba excelenta.

@, Bine si noi pe forum pe facebook putin. Tu ce faci? Am sa intru si eu in game mai tarziu deoarece sunt in curatenie varuiesc camera, niste schimbari si dupa am sa intru si eu in joc.

Nu uitati GreenStreetBloods suntem noi si ne mandrim cu asta.

Haha si la mine se zugraveste camera :))

@@S c a r f a c e, Ce-mi place cum gandesti!! Altii daca pierdeau adminul se lasau de joc si ziceau ca le este ruinata viata :)))