Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata, Rekill mi-am facut sunetu, ai pus-o acum. Ne auzim pe skype daca e ceva, intru si eu pe samp putin mai pe seara. Un week-end fain tuturor !

Nu mai intru pe skipe cu tine ca ma iei cu dudele :), lucreaza cineva in Photoshop?

Noapte Buna, astaseara am avut mai mult noroc la helpmeuri si am acceptat un numar mai mare decat cel normal. Ne vedem maine, felicitari Evo pentru activitati pacat ca nu am putut sa particip la toate deoarece am avut treaba.

Dookid, scoate-o pe Andreea din factiune ca e de pomana. Nu ajuta cu absolut nimic factiunea.

Esti cam nesimtit, nu crezi? Cu ce ajuti tu mai mult ca ea?

Edited by Christian UGD

Doar prezenta mea in factiune e un plus, ok?

Eu as zice sa iti vezi de lungul nasului, aici nu esti intr-o competitie sa ramai doar tu in factiune, trebuie sa lucrezi in echipa..Crezi ca Kid nu stie ce are de facut? + de asta cu ce esti tu in avataj ca o da pe ea afara? Toti au momente grele cand nu pot intra/probleme personale si altele. Incercati si voi sa nu va mai bagati pe unde nu sunteti implicati sau doar sa pareti mai importanti. Sunt de 3 saptamani aici si nu cred ca tu ai fost unul dintre cei mai activi ca sa iti dai cu parerea despre cineva cump spunea si UGD.

@, Stii ce zic eu ? Eu zic ca tu esti aici doar ca sa critici, AndreeaDeea nu este singura care ai criticat-o si eu am fost unu dintre aceea si anume am fost facut "pupincurist" dar nu am bagat de seama si am continuat sa fiu asa cum sunt si chiar nu imi pasa de ceea ce zici tu, asa ca incearca sa iti vezi de farfuria ta si sa nu mai critici pe unul si pe altul.

La waruri nu vine ca sta la HQ, arme nu-mi da, la antrenamente nu vine. Pai bine ba, sa nu va aud ca va plangeti ca nu aveti rezultate la waruri. In caz ca nu stiati, fiecare membru trebuie sa-si faca treaba ca sa fie totul ok.

Evolution, eu glumesc mereu cu tine dar in mod serios iti zic ca poate in vreo 5 ani te vei maturiza. Pisss!

Edited by GSB Jupiter90

La waruri nu vine ca sta la HQ, arme nu-mi da, la antrenamente nu vine. Pai bine ba, sa nu va aud ca va plangeti ca nu aveti rezultate la waruri. In caz ca nu stiati, fiecare membru trebuie sa-si faca treaba ca sa fie totul ok.

Evolution, eu glumesc mereu cu tine dar in mod serios iti zic ca poate in vreo 5 ani te vei maturiza. Pisss!

Din cate am vazut eu Deea e la war-uri.Dar daca tu nu ai ochi sa vezi asta e partea a 2.+ ca arme eu primesc de la ea la fiecare war.Cum poti sa spui tu

ca nu e prezenta sau ca nu da arme?