Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai neata, felicitari pentru ieri, oricum activitate slaba... dar si asa le-am facut fata, ca au scos cleo, dar nu va faceti vise ca ei fac orice pentru turfuri sa fie cei mai buni intr-un joc si RL te sperii, va dura un timp pana vor edita cleo sa nu se vada sau ceva de genul asa ca have fun cat se mai poate. Ca dupa o sa aibe doar zile bune, acum au zile proaste, of of. Eu nu prea pot sa intru ieri mi-a mers cat de cat, dar o sa vedem ce o fi mai departe. Ceaules.

Edited by S c a r f a c e

Felicitari pentru warurile de ieri. Speram ca si azi vom reusi sa facem acelas lucru. Verdant considera ca noi suntem codati ei avand 90% din LS + un sfert din LV. Inafara de asta dupa ce 2-3 lideri iau ban la rand pentru coduri tot noi suntem cei codati. Mi se pare correct. Asta este... nu putem opri invidia... Daca nu e invidia ce ii motiveaza pe ei sa ne acuze adunci chiar nu stiu ce este... . Sper macar sa le dam motive de invidie si in seara asta.

Felicitari pentru prestatia de ieri seara, sa speram ca buna noastra forma sa ne ambitioneze sa ramanem pe aceeasi linie de plutire, cel putin atat timp cat ne tine ''magia'' asa cum scriu verdantii prin topicu' lor de discutii....magia noastra de o seara nu prea echivaleaza cu ''magia'' lor care dureaza de aprox 3-4 luni. Ne vedem la war, o zi faina.

Edited by DON MIonut

New page.

Nu am mai intrat prin game mai am 5 zile de inactivitate si vreau sa nu mai intru deloc in astea 5 zile, apoi totul revine la normal...

Uite ceva facut din lipsa de ocupatie

ornvZYK.png

New page.

Nu am mai intrat prin game mai am 5 zile de inactivitate si vreau sa nu mai intru deloc in astea 5 zile, apoi totul revine la normal...

Uite ceva facut din lipsa de ocupatie

ornvZYK.png

Foarte tare :)) GJ

Ia uitati-va aici

http://www.youtube.com/watch?v=26dhSFg0v1M

Mi-a scazut IQ-ul cu 50% dupa ce l-am vazut :))

Salutare baieti, ce mai ziceti ca faceti? Ce se aude ca au curatat GSB-ul de codati asa zicea SRN :))) eu ii multumesc ca ne-a banat pe unii din ei, ca rupeau minusurile la waruri si daca au bagat coduri, de ce le-au bagat? Ca verdatul rupeau codurile, dar as fi curios daca in prima zi ia testat cineva pe cei din Verdant, slabe sanse... SRN tu ii zici lu Kid ca de ce nu sanctioneaza membrii ca se arunca de pe cladiri, dar tu te uiti la verdant ca zboara de pe cladiri non-stop cand sunt low :)). Nu va mai dati ma atat de corecti ca sunteti cum sunteti, mai bine taceti si vedeti-va de gradina voastra acolo de zmei. Hai ne auzim in game.

PS: Nu mai suferiti intr-un joc ca in realitate sunteti vai mama voastra si ma disperati.

FORTA REAL MADRID!!

Edited by S c a r f a c e

Salutare baieti, ce mai ziceti ca faceti? Ce se aude ca au curatat GSB-ul de codati asa zicea SRN :))) eu ii multumesc ca ne-a banat pe unii din ei, ca rupeau minusurile la waruri si daca au bagat coduri, de ce le-au bagat? Ca verdatul rupeau codurile, dar as fi curios daca in prima zi ia testat cineva pe cei din Verdant, slabe sanse... SRN tu ii zici lu Kid ca de ce nu sanctioneaza membrii ca se arunca de pe cladiri, dar tu te uiti la verdant ca zboara de pe cladiri non-stop cand sunt low :)). Nu va mai dati ma atat de corecti ca sunteti cum sunteti, mai bine taceti si vedeti-va de gradina voastra acolo de zmei. Hai ne auzim in game.

PS: Nu mai suferiti intr-un joc ca in realitate sunteti vai mama voastra si ma disperati.

FORTA REAL MADRID!!

Ei nu se arunca de pe cladiri, doar emigreaza spre tarile calde . Ca tot mi-ai adus aminte de verdant... imi aduc aminte si de convorbirea mea cu [f4l]killerfish de acum 2 zile... si zicea el cam asa ''sunt 15 admini, din toti nu trag toti cu verdantu'' BAGATI LA CAP '' Nu toti'' .

Edited by DON MIonut

Ei nu se arunca de pe cladiri, doar emigreaza spre tarile calde . Ca tot mi-ai adus aminte de verdant... imi aduc aminte si de convorbirea mea cu [f4l]killerfish de acum 2 zile... si zicea el cam asa ''sunt 15 admini, din toti nu trag toti cu verdantu'' BAGATI LA CAP '' Nu toti'' .

Oamenii sunt mult prea slabi si voi ziceti ca au coduri ? Hai ma nene ... poate abuzeaza, dar nu cred ca au coduri, sunt prea slabi, e imposibil.

FORTA REAL MADRID!!

Pentru finalul cu Real Madrid <3 ai un +.

Ia uitati-va la filmuletul asta filmat la mine in Brasov si reprezinta Romania...asa de Craciun. Sarbatori fericite! :*

http://www.youtube.com/watch?v=EvtVxcEsojc#t=61

Edited by RTS Andrei 1995

Neata lume... :X a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe aici!

Ce mai faceti?

Venind vorba de testari... pe mine m-a testat sRn si odata Moartea. si pe verdant nici unu nu a fost testat.. laso balta

Da... daca nu il descarci iti da ban ca ai refuzat sa descarci asa a patit si T.Mantona cu norecoilu nu a facut test tu nu descarci tot aia e :)))

Daca nu am eu chef sa tin team in pc ce trb are cu mine.Il descarc atunci si gata.

Fie ca spiritul craciunului sa va invaluaisca sufletele cu bucurie si sa va aduca fericire in case.

Echipa de admini al serverului de SA:MP RPG2 va ureaza cu caldura sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Ai 9k posturi, de ce naiba mai faci +1 ?