Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deja nu mai pot sa ma trezesc in fiecare dimineata...e prea greu :-J ne vedem dupa ore azi vad si ce nota am in teza la romana....felicitari pentru war-uri din 28 am fost 22 on ne vedem dupa ore.

Eu unul nu inteleg cata minte trebuie sa ai in cap ca sa bagi coduri, stai 5-9 luni sa primesti lider il ti 2-3 saptamani si apoi primesti ban...probabil de la el veneau gloantele alea.

P@ RoSSi, la ce sa te astepti de la restu' membrilor din gang daca si lideru ia ban pt coduri...macar s-a facut lumina, cat de putin.

Cu timpul vor fi prinsi toti. Iar tot cu timpul vor descoperii alte coduri. Nu stiu ce vad astia prin coduri, strica tot. Iti bagi un cod ca sa fac si tu un scor bun dar nici macar nu l-ai facut tu l-a aim-ul, E total aiurea

A luat ban din cauza ca nu m-a trecut pe mine la teste in Taxi acum 1 an sau mai mult :emo: noapte buna s-a dus si mouse-ul asta si nu are nici o luna /:) trebuie sa cumpar altul pana nu iau tec-uri. Maine nu cred ca merg la scoala....am 11 absente imi permit! :(|) Am si cateva posturi de facut dar nu prea sunt genul..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------_____________________________________________________________________________

http://www.youtube.com/watch?v=rv8C1wjbsKw

Edited by Rekill

Va urez o seara placuta, chiar mi-a placut in seara asta la war, puteam sa fac 5 posturi celor din verdant, dar sunt anti post hunter, nu imi place sa fac, noapte buna si Dumnezeu fie cu voi, fiilor !

Edited by it is daniell

Ce ziceti de asta?am spus si numerele pe langa par/impar =)) Ionut a zis Andrei ca te ajuta el sa termini cele 20 si ceva de pagini ca el le-a terminat deja ;)

3cnQZSc.png

_____________________________________________________________________________________

s7ldI5H.png

Edited by Rekill

Ce ziceti de asta?am spus si numerele pe langa par/impar =)) Ionut a zis Andrei ca te ajuta el sa termini cele 20 si ceva de pagini ca el le-a terminat deja ;)

3cnQZSc.png

_____________________________________________________________________________________

s7ldI5H.png

Si ce ma daca ai nimerit numerele esti smecher acum?

El e caracatita anului 2014 =))...te-ai dat dracu' rekille...ia zi tu..ca tot le ai cu ghicitu..cand trecem si noi de 3 turfuri castigate?

''Omul paiangan'' pentru tine...o sa ai 3 turfuri cand luam noi 3 rank 4 adica peste 1 luna =)) sau daca ne ajuta Kelton cand se schimba lider Verdant si ia Evolution, el e mai ceva ca Raduku castiga tot...nu-i asa Evo? vezi sa nu te enervezi si tu sa bagi aim ca nu ai turfs. Sau sa fi al 7 lea norocos...cred ca o sa ia toti lideri ban pentru coduri pana la 13 ca tot e factiunea cu nr 13.

Ohoho a inviat mortul, vezi cum faci poate nu aduci marti cd-ul ca nu pot sa intru la war-uri....am fisiere ascunse cleo care nu se pot sterge...mai exact sunt goale doar ca nu merg sterse, sau poate vorbesc cu un admin astaseara sa intre la mine in PC sa vada ca sa pot intra la war-uri =(( .

Felicitari pentru activitate. Am dat un ochi pe acolo si am vazut ca majoritatea dintre voi se tin de treaba.

Sper ca si saptamana ce urmeaza sa fiti la fel de activi. Welcome celor noi. Sper sa va acomodati cu colectivul repede :) .

Vreau mai multa activitate in acest topic: http://forum.b-zone.ro/topic/162339-green-street-bloods-protectie-news-reporter/

Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti acolo (mai mult de 2 oameni) si sa intrebati un News Reporter daca totul este bine. Daca acesta are vreo problema va asigurati ca se rezolva, daca nu faceti poza cand el raspunde afirmativ si postati in topic. De asemenea daca acestia va pun sa ii ajutati cu ceva nu ezitati.

Edited by DooKid