Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine ba, mult mai bine asa...daca nu il pierdeam pe ultimul era perfect. Le luam maine pe restul..aiurea ca a fost la pe server, poate se rezolva.
Felicitari, imi pare rau pentru ce-o sa se intample in zilele urmatoare, bucurati-va voi de LosSantos si pentru mine, va pup , ne mai auzim, sper sa il ajutati pe dookid ca are nevoie ;) Salut.

@,

Iarasi bagi in ele? Te-ai mai laudat acum cateva saptamani ca iei ban pentru nujh ce =))

Da-mi pm daca nu vrei sa afle si altii.

Noapte buna ma bag si eu la somn.

Edited by Rekill

@BvAsaSin, Nu te mai lua dupa evo, incearca sa para interesant Back de la somn imediat intru in game.
Eu macar par si sunt interesant dar voi nici nu pareti, nici nu sunteti si nici nu veti fi. Haideti la waruri si lasati glumele proaste.

@@BvAsaSin,

Mananci stricat inainte de war? Cum de tu prinzi mereu attack pe avispa? :-W nu ca ar fi un lucru rau :))

Felicitari pentru war-uri, ma gandeam ca in LS sunt codati dar cand am intrat in LV am zis ca sunt pe server de stunt/dm ;)

@@Rekill, :)) Uite ce post are Evolution,asta nu isi da seama ca nu o sa primeasca nimic? http://i.imgur.com/DxKWoSL.png ,uitati-va ,cum sa primeasca ceva? Ce dovada este ca era pe RPG1.B-ZONE.RO ? si unde se vedea ca Evo trage ? .. Ma rog am iesit va pup pe toti :* Noapte Buna!

@,

Fate ca nu te intereseaza....asa e cel mai bine chiar daca ai dreptate.

@@BvAsaSin,

Vezi poate vrei si tu in fiecare zi :)) oricum mai avem doar 3 turfs de luat in LS...daca ne organziam si noi mai mult la cateva war-uri aveam de mult ls dar avem tot timpul ;)

Dupa cum am zis, VTB cu posturile si noi cu turfurile.
Sa faca posturi dar sa nu se faca si de ras prin posturile lor, penale de altfel, vorbeste de Dumnezeu si el injura pe la toate colurile si batjocoreste, are ura pe toti GSB, incearca el sa pedepseasca membri in loc sa Il lase pe Dumnezeu sa o faca, tot el abuzeaza si in plus mai si mite ca un nab ce este el de nab ce e :)) Daca tot vorbea de Dumnezeu sa vb si eu. :)) Noapte buna si felicitari pentru turfurile de azi si din totdeauna sunteti oarecum buni, va pup. in 3 zile la legislatie am scris 46 pagini esti nebun :))