Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sa faca posturi dar sa nu se faca si de ras prin posturile lor, penale de altfel, vorbeste de Dumnezeu si el injura pe la toate colurile si batjocoreste, are ura pe toti GSB, incearca el sa pedepseasca membri in loc sa Il lase pe Dumnezeu sa o faca, tot el abuzeaza si in plus mai si mite ca un nab ce este el de nab ce e :)) Daca tot vorbea de Dumnezeu sa vb si eu. :)) Noapte buna si felicitari pentru turfurile de azi si din totdeauna sunteti oarecum buni, va pup. in 3 zile la legislatie am scris 46 pagini esti nebun :))

Eu nici nu m-am prezentat la exemene. Am valoare, au venit 2 politisti la usa mea, mi-au dat carnetul....si uite ca acum am permis :> :))) No@pte bun@!

Salutare GSB.

Se pare ca am fost bun pentru aia din VTB doar cand eram acolo si le mai castigam cate un war doua,acum sunt bataia lor de joc,ce sa faci,ei cu posturile noi cu turfurile.

Ne vedem in ~ 10 ore cand scap de FP (3 FW-uri),ei cred ca scapa asa usor de mine =)),neah,revin si nu oricum,revin cu forte proaspete ;),bafta.

PS:Mai luati o pauza si recreeati-va ca o sa muriti in fata PC-ului facand rau altora virtual ca in realitate parca vad ca sunteti doar niste mucosi vai s'amar de capu' vostru.

PS2: MERSI DE PLUSURI SI NE VEDEM INTR-O LUNA CA CICA E REGULA AIA SMECHERA ORICUM INTR-O LUNA AM TIMP SA-MI UPGRADEZ JUCARIILE SI VIN SA VA RUP,SAL.

Edited by NewLife

Salutare GSB.

Se pare ca am fost bun pentru aia din VTB doar cand eram acolo si le mai castigam cate un war doua,acum sunt bataia lor de joc,ce sa faci,ei cu posturile noi cu turfurile.

Ne vedem in ~ 10 ore cand scap de FP (3 FW-uri),ei cred ca scapa asa usor de mine =)),neah,revin si nu oricum,revin cu forte proaspete ;),bafta.

PS:Mai luati o pauza si recreeati-va ca o sa muriti in fata PC-ului facand rau altora virtual ca in realitate parca vad ca sunteti doar niste mucosi vai s'amar de capu' vostru.

Oftica e mare pe ei dar lasa ca se rezolva ... :)

@,

Asa se intampla cand esti lider de 4 luni si nu esti in stare sa ai mai mult de 3 turf-uri te apuci de posturi, putin imi pasa ce o sa zica de mine. Eu unul as intra in pamant de rusine.

Back de la scoala, ne auzim mai tarziu acum plec la fotbal.

Sunt jalnici ma, n-ai ce sa le ceri :)) N-am vazut in viata mea o factiune care sa nu se prezinte cu mai mult de 5 jucatori la un war, si astia nu-s ca Rifa ca nu vin din propria initiativa, ei nu pot mai mult ... factiunea aia candva era o factiune frumoasa, acum e vai de capu ei.

Eu am ceva probleme cu PC si mai mult ca sigur o sa lipsesc si astazi, imi e ciuda deja...Am probleme cu HDD si iau freeze la ~ fiecare 30 de secunde dupa care isi revine..dar continua tot asa. O sa lipsesc pana achizitionez un HDD nou sau gasesc alta solutie, sper eu ca cel tarziu, pana duminica sa rezolv.

Eu zic sa lasati RPG2 sau daca nu macar dati-va demisia de pe 1. Nu suntem prosti vostri voi sa jucati pe 2 si noi sa ne chinuim 20 la war nu mai zic ca la ultimul am fost 14. Dookid ai zis ca faci treaba indata ce ai acceptat ''legende'' dar acele legende ne trag in jos. Mai bine 8-9 playeri de level 10 care intra la war decat 10 care joaca pe rpg2/inactivi/nu isi dau interesul.

Buna ziua la toti, de azi sunt pe noul pc, nu merg la scoala timp de 2 saptamani, am varicele, am niste bube care ma mananca rau, ce naspa de mine, dar e misto 2 sapt Nu merg la scoala :D

Edited by AND65

Daca esti pe noul PC, da-mi si mie ..vechiul tau HDD, pana duminica macar :)). Mai tre sa fac rost de 50 lei sa iau un hard de 1 TB, da mi-e rusine sa le cer la parinti la ce note am luat in simulari :)), sper sa iau unul pana luni. Am auzit ca ati facut-o lata ieri la war's, nu e nimic, nu e panica, putem sa mai pierdem inca pe atata. Imi dau seama ca sunteti dezamagiti, majoritatea va credeati ca o sa castigam LS mai repede decat va asteptati. Mai satisfacuti o sa fiti daca castigam LS cu mai multa truda, mai greu.

Edited by SQ MIonut

Salutare GSB!

Am petrecut aici 3 luni superbe in care m-am si distrat foarte mult dar mi-am si consumat foarte multi nervi aiurea. Asa se sfarseste si perioada petrecuta in aceasta factiune....Nu regret aceasta decizie dar nici prea fericit nu pot sa fiu :))... Dookid iti multumesc pentru sansa acordata. Am avut ocazia sa joc alaturi de cel mai frumos colectiv si sper sa pastram legatura si in afara jocului. Am petrecut cele mai frumoase clipe alaturi de:

• Dookid
  • Ted
  • Evolution
  • M.Ionut(noi ne vedem zilnic deci taci :*)
  • Rekill
  • BvAsasin
  • Bombardier
  • Paradox
  • Jupiter
  • YoshiJiro
  • drunKer(nab)
  • Katzuno
  • Titan.Camorra
  • And65
  • Xenon324
  • Puciu :*
  • Rar3s99
  • Doc97
  • denis.h
  • christianUGD
  • usp
  • FatZa

Si muuuulti altii. Imi pare rau daca am uitat pe cineva, se stiu ei.

Felicitari tie, Dookid, dar si tie Ted! Sper sa duceti mafia asta pana pe primul loc pe acest server! Harta San Andreas arata mult mai bine VERDE decat cu alte culori neinteresante. Sper sa ne revedem si in alte factiuni si sa nu ma uitati :*

P.S: Nu luati jocul asta asa in serios pentru ca veti avea destul de mult de suferit. TREZITI-VA la timp si totul va fi bine! Eu am un BAC de luat, sa imi pun la punct viata si dupa....poate voi reveni in joc. Salutare si multa bafta in viata! :*

Edited by RTS Andrei 1995

@,

Astept transfer.

Glumesc, te-am cunoscut prin intermediul lui Ionut si nu crdeam niciodata ca o sa am o legatura asa stransa cu tine.

Esti un baiat bun care nu face pe la spate si stie sa tina un secret chiar imi pare rau ca te lasi dar asta este...iti urez mult succes la bac si cu siguranta daca te pregatesti vei avea numai de castigat.

Cand vei mai avea timp de pc ma cauti sa iti dau clasa la remi. ;) Sper sa ne mai vedem. :)

Cam atat si pentru mine,ce sa faci asa e cand esti prea bun,invidia e mare...

Sper sa cuceriti LS-ul si fara mine,oricum chiar daca m-am lasat de samp o sa mai am tangenta cu forumul,sa ma tineti la curent :),daca le luati LS-ul la mucosii astia aveti 50k de om :)),hai succes la cucerit.

Mi-ati dat report sau inca nu ? (Asqwe)

Edited by NewLife

Singur singurel am facut skinu asta, ce ziceti ?

1AM7ihl.gif

vW6ZQDL.png

Singurul lucru care nu prea imi place este hanoracu' ala de pe el, cam prea aprins, ce ziceti vreti sa va modific ceva? Cum vreti voi. =))

EDIT : SEMNATURA NOUA .

Edited by PARAdox VIP