Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci de 20 de minute la mine in casti se aude asta: http://griffsnuff.deviantart.com/art/Bounce-up-and-down-anim-294520336

mooooor =)))))))

Nu-mi vine sa il opresc =))))))

"I'm bouncing up and down yeah, im bouncing up and down down bouncing up and down yeah I'm bouncing I'm bouncing"

Edited by OJ Smith

Nu uitati: Aici nu este free chat. Vorbiti strict despre lucruri legate de Green Street Bloods.

Data viitoare cand observ ca incepe sa se faca spam pe aici cu chestii ce nu sunt legate de Green Street Bloods va tai topicu timp de 3 zile.

Ma frate, nu stiu ce ti se pare asa "wow" coregrafia voastra...a fost o panza comandata si pusa deasuprea superterilor...eu zic ca cea a stelei a fost mai frumoasa si mai complexa.

Eh... atunci uita-te la coregrafia 3d de anu' trecut cu Hildan si Dumitrache, si aia e urata nu ?

Trololololololololololo

Ce faceti?? Acum m-am trezit si eu si am o stare super buna...azi cred ca nu o sa intru in game pana la antrenament, ma duc prin oras.

Abea astept sa vina ziua de luni, sa vedem smardoii din Verdant.

Eh... atunci uita-te la coregrafia 3d de anu' trecut cu Hildan si Dumitrache, si aia e urata nu ?

Nu. Aia mi s-a parut frumoasa...dar nu ai cum sa zici ca Steaua a are coregrafii urate.

Cinste pentru adiminii care se ocupa si isi fac treaba excelent . Vedeti cum mai ia si verdant cateva turfs? Bine e ca a fost prins si acum vom juca de la egal la egal cu ei, nu cu o diferenta de 15 puncte pe care o facea singur la fiecare war . Chiar vreau sa vad cum se descurca fara ''Asos''asta sau cum ii zice Verdant. Inca o saptamana si vancanta :X . Ne auzim in game.

A da era sa uit @@PARAdox VIP, Fi atent aici coregrafie de nota 10 http://i.imgur.com/wme2qCa.jpg