Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@TRATEC, Dookid da salarii :O ?Eu de cand am intrat nu l-am primit :)) .

@, Hm..ceva normal sa ia Iulica bataie la fifa.

de pe b-zone pana acum, cu cine am jucat, nu am luat bataie de la niciunu. si nicu_apetrei a luat bataie, si nu oricum, cu 4-0 :))

Edited by STC Magnum

@@Spikezor, oo n-ai sanse la besturi

daca nici azi nu ne da pletoasa salariile, facem greva, da?

Imi lasi si mie 1 mic pls :X.

Sper sa facem treaba buna luni, dar cred ca vom face, din ce am vazut sunt 41/41 si eu am intrat cu noi forte deci, it's so easy...

Magnum i-ai dat macel lui asqwe:)))) frumoase goluri.

Hai nb, vorbim maine!:X

@@BeyondOwn, la FIFA 07 pana la 10 merge sa faci prelungiri si penaltiuri, ca gameranger te leaga la "direct ip", dar in FIFA 11 e scos direct ip si tea leaga la LAN play, unde e scos faza cu prelungirile si penaltyuri.

Neatza all acum m-am trezit si eu plec pe plaja e canicula azi sa moara bibi.Din cate vad ofticantii din VTB isi vor lua mai rau bataie gata ii inchidem in HQ sa vada oftica de Levy si Asq cine suntem noi ca suntem VALOAREE mare mafie de top poate chiar prima in top hai ne mai auzim ma duc sa fac o baie in Marea Neagra :)))))))))

Neatza all acum m-am trezit si eu plec pe plaja e canicula azi sa moara bibi.Din cate vad ofticantii din VTB isi vor lua mai rau bataie gata ii inchidem in HQ sa vada oftica de Levy si Asq cine suntem noi ca suntem VALOAREE mare mafie de top poate chiar prima in top hai ne mai auzim ma duc sa fac o baie in Marea Neagra :)))))))))

@@AIM NewLife, ok, iti dau eu magie, il instalez si te anunt. Tin sa mentionez ca nu joc cu tastatura, joc cu gamepad.

Ba nu e corect. E super usor din manetä, dar si super fain. Scheme, alea,alea. Mie imi este sila sa il instalez:|, ca jucam si eu..,dar deocamdata joc 14 online.:D

Kors sa iti spun ceva: Vtb sunt 0 fara mine. Eu eram cel care dadea "clear" si care facea scor. :D. O sa fie floare la ureche sa ii batem!

@, da, il joc pe PS4 :D.

/edit: Iara a picat serveru?

La mine se conecteaza, imi apare joining the server, astept si dupa imi apare, "Server closed the conection"...

Edited by Spikezor