Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Sniper89, Lasa ma ca ei sunt mafie de valorosi... Cum le-a zis si NewLife :)) va credeti buni daca atacati turfurile acum sau ceva de genu :)) deci asta mi-a placut la maxim.

Sa se simta si ei bine acum macar..

@, N-am dat eu atac pretenash,daca am fost la war nu inseamna ca am dat si atac,o sa se descopere cine a dat atac,Kelton cred ca poate vedea,stai linistit,n-am dat eu,eram din intamplare in joc si am mers la war ca nu aveam ce face,ma plictiseam.

Uitati ce slab e Allen, inca nu are skill :( :

https://www.youtube.com/watch?v=4RKz-F-a4uA&feature=youtu.be

Nu fii suparat, candva vei ajunge la un nivel inalt, precum aici:

Aveam un sclav care ma impingea de la spate, sti cum e : Bine sa fi Rege si slavi sa ai :)). Ei fac totul pentru tine si intr-un final am ajuns sus de unde am alunecat de parca as fi in pozele postate mai sus cu sania, nu degeaba am spus ca sunt mos craciun anul asta :)) vin sa iti daruiesc talent si ca Rege al tau primesti 20 de biciuri pe spate Peaceful :)) pe langa asta aveai pe G cel mai tempel membru al gangului GSB deci erati un cuplu perfect iar videoclipul cu Capra e prea tare, ea urca scara dar tu nu poti da 1 fail la /work in 3 zile :))

Edited by Decimo AllenMinyo

Salut, ce faceti?

Mie dor de GSB BAAA, si de war-urii si de /f si de nabiii care erau smecherii si care sunt .

Daca as avea cont cu level 3 anterior ma intorc aici, doar cu alt cont, momentan vreau sa raman in LVPD sa vad cum sta treaba.

Cateva amintiri <3

VA PUP JOS :*

dqXkwSA.jpg

Ne vedem la anu'!!!

Sa fiti fericiti alaturi de cei dragi si sa aveti sarbatori fericite : :*:* :*

Sarbatori fericite si tie, multa sanatare, multa bucurie si multe impliniri, sa ne vedem cu bine in noul an, SARBATORI FERICITEEE!!!!!!!!!!!! :*:D

Sarbatori fericite tuturor, numai bine :DnvlyQrY.jpg