Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

vreau dovezi baiete, dovezi :)):-J

PS: pitbull nu era prieten cu voi pe aici, s-a dus vtb :|:-J

Edited by Sheikh

Uite ce hal de oameni, zeama ii accepta, le da o sansa si dupaia sar repede cu demisiile ca a plecat x si ca numai are chef sa stea..dupaia face si reclamatie liderului

LINGUȘÍ, lingușesc, vb. IV. Tranz. și refl. A căuta să câștige bunăvoința, favoarea etc. cuiva satisfacându-i vanitatea, a se pune bine cu cineva prin atitudini și vorbe măgulitoare la adresa lui, prin laude exagerate și ipocrite; a flata, a măguli, a peria. – Cf. linge.

Ok, da, ati zis ca am lingusit. Aratati-mi unde.Vreau sa vad si eu citate unde spuneti ca am lingusit. Nu m-am pus bine cu el, am purtat o discutie normala. Doar i-am aratat trecutul meu si l-am intrebat daca are pe cineva in minte ca sublider.

Vreti sa ma faceti de rusine, a ?:> Pierdeti-va timpul cu asa ceva, doar voi va faceti de ras :))

P.S: Nu sunt eu lingusitorul, uite cum face cand il vede pe mastertrap pe /f

3VnMxGk.png

Edited by Arhanghel aka just4fun

=))))))))) ce oameni ba, ar face orice pentru o functie amarata :)))

Ce am facut ma ? :)) Explica-mi si iti dau dreptate. Citeste mai sus.

Ce caractere urate aveti, stiti decat sa faceti haz, dar cand e vorba de altele va faceti de cacao :<

LINGUȘÍ, lingușesc, vb. IV. Tranz. și refl.a se pune bine cu cineva prin atitudini și vorbe măgulitoare la adresa lui.

P.S: Nu sunt eu lingusitorul, uite cum face cand il vede pe mastertrap pe /f

3VnMxGk.png

Am lasat doar ce te autodescrie, te-ai dus la el si te-ai dat bine cu ce ai realizat tu si etc. si te-ai milogit de el sa-ti dea sublider.

Si bine ca te simti la poza aia, chiar eram curios. Am zis ca master nu si-a petrecut revelionu pe samp ca voi, ca l-ati intrebat voi unde si-a petrecut revelionu (da bine ca pui toata imaginea), eu ti-am raspuns, bine ca te simti no-lifer.

Buna ziua GSB .

Eu am facut acele poze si as vrea sa zic de ce le-am facut si de ce le-am postat pe forum .

1. Dumnul din poze adica Arhanghel so cam cauta cu mine si ma injura pe skype + mai face si posturi aiurea pe la persoane din B0T .

2. Singur cu care am ceva de aici este domnul Arhanghel .

P.S : Prietene vrei functii ? munceste tata nu pupa lumea in CUR ( GAoZ) pentru ele .

Eu nu l-am vazut pe Beyond sa cersasca lidere , sublidere cum a muncit el asa sa faci si tu .

Dari report daca vretii.

Noapte buna ,

Buna ziua GSB .

Eu am facut acele poze si as vrea sa zic de ce le-am facut si de ce le-am postat pe forum .

1. Dumnul din poze adica Arhanghel so cam cauta cu mine si ma injura pe skype + mai face si posturi aiurea pe la persoane din B0T .

2. Singur cu care am ceva de aici este domnul Arhanghel .

P.S : Prietene vrei functii ? munceste tata nu pupa lumea in CUR ( GAoZ) pentru ele .

Eu nu l-am vazut pe Beyond sa cersasca lidere , sublidere cum a muncit el asa sa faci si tu .

Dari report daca vretii.

Noapte buna ,

Cine ma, asta se ia de tine ? https://bmembers.wordpress.com/2014/10/20/arhanghel-camorra/#comments :)))) cu urechile alea cred ca prinde WI FI gratis oriunde se duce :)))) e dus omu, nu intelege ca incerca sa pupe pentru un sublider, ne intreaba pe noi pe /f unde a gresit si ce a facut :))))