Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mai fetelor mai, ce ati facut? :-W Potoliti`va cu "jucariile" alea:)) Raul fa cerere unban daca esti sigur ca poti lua unban.

Am facut, astept sa vad ce zice Kelton, ba da cat a stat pe mine nu am luat nici macar pe 1, si in ultima parte m-am batut cu dragonu si se vede ca asa cum am dat eu da si el, uitati-va la dovada, am pus-o la discutii

Baieti pe viitor lasati jucariile ca uite ce se intampla nu sanctionam pt. - la war cu un scop, acesta fiind pt.a va indemna sa jucati curat, sunt convins ca putem bate vtb fara sa abuzam sau sa trisam, o zi buna va doresc baieti.

Scuzati eventualele greseli gramticale postez de pe telefon.

Salutari. Ce faceti?

, am vazut si eu filmul, nu stiu ce sa zic, dar faza de la 0:57 ... Adica tragi 2 gloante de m4 si pe chatul adminului cu recon apare hit x4. In fine, nu ma bag in detalii, sper sa fii debanat daca chiar nu ai folosit nimic.

Salut , acum am ajuns acasa . Diseara sper sa fim in numar cat mai mare PA ZONA .

Ne auzim ceva mai tarziu in game.

Edited by Kha E Pa Zona

Hai salut,vad ca e mare tamtam pe aici,un lucru e sigur: Codatii pot fi prinsi doar daca se afla in gangul Green Street Bloods,litera de lege.Hai sa fim seriosi,qMenthol (RObertCOBHC) a jucat o luna in TTB si nu l-au prins si la noi dupa o zi de war a luat BAN si mai sunt si alte exemple de genu Nicu_Apetrei care a fost in VTB vreo 2 sapt dupa a venit la noi si in prima zi de war a luat BAN si multi altii.

Prin urmare daca vreti sa rupeti coadele va sugerez sa intrati in alte mafii si sa le rupeti cat vreti ca nu va vede nici dracu.

@, lasa ma raul ca macar ai luat si tu un best, a meritat :)).

Da ma da macar daca foloseam aim.... Asa nu ziceam nimic da amu mai nu mor cand stiu ca am fost banat fara motiv...

Hai salut,vad ca e mare tamtam pe aici,un lucru e sigur: Codatii pot fi prinsi doar daca se afla in gangul Green Street Bloods,litera de lege.Hai sa fim seriosi,qMenthol (RObertCOBHC) a jucat o luna in TTB si nu l-au prins si la noi dupa o zi de war a luat BAN si mai sunt si alte exemple de genu Nicu_Apetrei care a fost in VTB vreo 2 sapt dupa a venit la noi si in prima zi de war a luat BAN si multi altii.

Prin urmare daca vreti sa rupeti coadele va sugerez sa intrati in alte mafii si sa le rupeti cat vreti ca nu va vede nici dracu.

Aici te vede si daca nu folosesti... Na asta e vedem decizia finala...

Lasa ba , ca numai la noi se uita in ograda.

Cat timp a fost COBHC in ttb si-a luat ban pe nedrept , si acum in afara de primul clip care pare mai ciudat , restul mi se par dovezi de player obisnuit.

La raul nush ce sa zic , daca venea oricine altcineva cu dovezile alea , ar fi fost "dovezi insuficiente" .

Welcome back RobertCOBHC , speram sa nu mai fii banat aiurea a-3-a oara .Bafta mai departe Raul00 , sa stii ca nu trebuia sa recurgi la astfel de mijloace pentru a castiga un best.

Va astept astazi la ora 20:00 in HQ pentru waruri , nu voi accepta decat invoiri cu un motiv foarte bine intemeiat.

Oare a cata oara e banat aiurea qMenthol ?:)) saracu..

@, Si mie imi place,chiar ma amuza cand ma mai uit pe la discutiile VTB,mai ales cand imi vad numele pe acolo ma simt mandru,nu pot sa le dau replica,asta ar inseamna sa ma cobor la nivelul lor si m-ar bate cu prostia,am trecut demult de faza asta.

menthol nu e codat ma, da totusi iti vine sa i dai ban in halu care trage :)) la raul era cam clar cum a dat cu tecu asta e, ne auzim la war

menthol nu e codat ma, da totusi iti vine sa i dai ban in halu care trage :)) la raul era cam clar cum a dat cu tecu asta e, ne auzim la war

Sef de pagina papa