Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare , acuma am ajuns si eu acasa de la practica , mananc ma spal si ne vedem in game , a slabut tare aseara la waruri azi sper sa dam magie si sa luam toate warurile.

@T o d y Welcome

Asa sa ploaie cu demisiile , sunt sigur 100% ca uni va veti da demisia.Cand dati de greu ( Unii) repede hai sa-mi dau demisia , nu se face asa treaba , ne vom ridica avem mici probleme.Bey te rog sa-i sanctionezi pe toti cei care n-au participat la waruri.Din 41 doar 15 la war? Cum vine asta

@AlexuTz DeviL Legend =)) Iara tu p-aici?

Ce mai faceti? iara e un lag pe server de imi vine sa nu mai intru la waruri.

Sper ca azi sa nu pierdem 4/4 macar 2/4 sa luam , sau chiar 4/4.

Intrati mai multi suntem 41 in factiune de ce doar 25 on si maxim 15 pe turf?

Sper sa nu ajungem sa nu avem nici HQ

bafta baieti mia facut placere sa va am ca colegi pe toti din gsb,mult noroc magnum am vazut ca te descuri la waruri a facut o alegere buna beyond cand te-a pus sublider,beyondown cel mai bun lider isi intelege membri bun si la suflet si la arme va pwp sper sa ne mai intalnim si in alte factiuni

Salutari colegi. Ce faceti?

Referitor la war-uri, organizare si restul. Nu mi se pare corect sa vin la war-uri si sa primesc in schimb doar bataie de joc. Suntem un grup de 41 de persoane si din toti 41 doar 17 am putut fi ieri online? Si sa fim seriosi, daca liderul si subliderul nu intra... Beyond a intrat ultima data pe 10.02. Poate judec gresit, dar tratand situatia dupa fapte am ajuns la o concluzie: bataie de joc. Eu unul voi veni si astazi la war-uri, bineinteles. Daca si astazi o sa fie lafel, sa nu va asteptati la altceva inafara de bataie de joc din partea mea.

, nu stiu de ce nu ai intrat de 2 zile si sincer nu sunt o persoana bagacioasa sa incerc sa aflu eu ce probleme sau de ce n-ai chef sa intri. Dar totusi, din moment ce ai motivele tale sa nu intri, mi se pare de bun simt macar sa ne zici "ba vedeti ca nu vin ca ma uit la tv" sau ce faci tu. Din moment ce tu, ca lider, lipsesti de la war fara macar sa spui ce sa le mai cerem membrilor? Si acum ar fi culmea sa incepi cu sanctiuni in stanga si in dreapta ca de ce am fost 17 online din 41.

Sper ca este doar o simpla intamplare si nu este una din zilele tale obisnuite. Daca intelegi ce vreau sa zic..

Nu va intristati baieti pentru ca am pierdut cateva waruri saptamana asta insa timpul nu prea mi-a permis sa dau pe la waruri , de luni o sa revin.Pana atunci o sa se ocupe Magnum de voi.Incepeti sa dati /ad-uri ca recrutam deoarece cand corabia se clatina multi incep sa-si arate caracterul , cheers!