Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

N-am ce face, am fost baiat corect am vb cu neco i-am scapat de 3fw si nu vrea sa retraga, acum asta e macar de luam fw nu demitere, doar ce m-am reapucat si deja fp, foarte fair-play verdant...

Ce dq sa ii ceri la ala ba, el vrea sa scape de membrii din gsb sa se mai ridice verdantul putin, nu ii prea iese dar mnah. Eu nu mi-as fructe reputatia pentru niste post-uri, nu am facut unul de hau-hau.

Ma, nu este vre-un designer pe aici sa faca o semnatura cu LS verde + membrii?

Daca baietii au preferat sa fiu demis si ei acum primesc 20 de fw, baieti destepti, n-ai ce le face, bafta verdat cu 10 membrii, ati avut sansa acum ramaneti cu increderea, ne vedem in 2sapt :)

Warul cu SP era imposibil de castigat, v-am dat eu liber.

Maine avem tot 4/4, intrati toti, vreau activitate mai buna decat astazi. Daca o sa fim putini iar o sa incep sa fac evidenta si iar va ard FW-uri.

Doamne ba ce inapti pot fii unii. Distrug toata atmosfera placuta de la wars si a jocului.

Un exemplu de om disperat.

http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/20097

http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/49375

Va las bajetii, ne auzim la wars. Pwp.

Neata Vietnamezilor, ce mai faceti?

Eu ma pregatesc de un competitive corect, corespunzator, aferent asa cum ne place noua, pe barosaneala...

Lasand gluma la o parte, vreau sa va spun ca cu cat incearca unii sa baneze cat pot din VTB, nu prea le iese, majoritatea, oameni care au ajutat si inca ajuta acest gang au primit unban...si pentru "domnii" din GSB, usor usor, o luati la vale...(stiu ca se gasesc "spioni" pe aici).

Bafta!

Nu stiu ce sa zic, tu zici ca " o s-o luam la vale ". Nu stiu ce sa zic despre acest aspect. Mie mi se pare ca am luat 2 turfuri in SF si saptamana viitoare mai vin cateva.

Iti spun eu cand " o sa ne ducem la vale ", cand o sa plecam din GSB. Pana atunci, zic ca nu mai are rost sa dati attack, sau macar sa dati cand sunteti 30 on, dar scuza-ma pe mine, nu sunteti 30 in gang si spun 30 on. Scuza-ma pe mine iar.

Si-ti dai seama cine a luat ban de la tine? 2 prosti,hai 3, care nici cu Renko daca au, nu fac +. Sincer cand a luat unu ban pentru Renko, m-am uitat sa vad scor pe el, am ramas surprins 1-16.

Asa ca, ce mi-e cu el ce mi-e fara el, tot aia e.

Vorbiti de noi ca nu luam ban, pai normal ca nu luam ban daca nu avem pentru ce. Stiu ca ai avut o criza de nervi ieri, cand ai primit kick pentru [/report] si presupun ca Muzzy[ZEW], e subiectul pe care te crizai. Nu ai ce sa-i faci, baiatu are mouse de la Razer, csf, n-ai csf.

Crezi ca nu suntem luati la teste? Buna gluma, cum a spus si Deia de la tine.

Baftalos.

@RoberT ZEW, ce frumos, scuza-ma ca-ti stric "placerea", dar asa zisa "criza de nervi" de care ai vorbit, nu a fost criza, ci o intrebare adresata pe report, nimic mai mult.

P.S: Nu conteaza ce mouse ai, atata timp cat stii sa-l folosesti, nu tine totul numai de mouse. =]] Dar totusi ma indoiesc de el :'(

Astept Quote :3

A fost o intrebare, bazata pe criza de nervi pe care Muzzy v-o face. Csf, n-ai csf. Omu se filmeaza si tu zici ca " stie sa-l foloseasca si te indoiesti ca nu are cod ". Si acum nu ma lua cu " multi s-au filmat ca v.2 si nu s-a observat, etc ". Ca si eu ma indoiesc de Fax la unele faze, asa ca zic stfu. Hai ca nu mai am baterie, te salut.

@@RoberT ZEW, Mă ocup eu.

@, Te îndoieşti de capacităţile mele Dumnezeieşti ca să spun aşa? Ce ar fi să analizezi cu atenţie videoclipurile mele şi să observi că ţinta mea nu face ca toţi dracii când trag după inamic. Este total calmă, ca şi mine, fără panică. Altceva mai vrei să te lămuresc? Să îţi mai aduc la cunoştinţă că atunci când eram în facţiune cu tine eram un fel de Maestru pentru tine? Dar fiecare uită tot ce se întâmplă, dacă ţi-as fi făcut un rău ţi-ai fi adus aminte şi peste 100 de ani. Aşa sunteţi toţi. Nişte javre, sper să muriţi toţi care vă simţiţi.

Edited by Muzzy ZEW

Ce discutii inutile, cate certuri si cata mizerie, ce ura tampita intre gang-uri pe server-ul asta. Fratilor, defiecare data, dar defiecare data cand un gang e in top, toate gang-urile alea care vesnic pastreaza ultimele pozitii in top, (ca un fel de traditie), sar repede cu gura pe respectivii din top ca sunt codati, ca au pile la admini, ca nu-i verifica nimeni si cate alte gunoaie. E UN JOC, un SIMPLU JOC tradati-l dracului ca atare. Eu n-am facut de 2 ani de cand joc pe comunitatea asta decat 2-3 post-uri si voi va bombardati cu post-uri in fiecare zi de war (ma rog, aici gresesc eu, noi suntem bombardati de post-uri) si acuzati ca suntem codat. Cum se poate ca persoana sa faci in fiecare zi de war cate un post cel putin si stiti la cine ma refer, cum sa fi atat de frustrat, eu nu pot pricepe, chiar nu pot.

Edited by BeeTee ZEW