Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La momentul actual , Stracci e CEA mai buna mafie - > NU se baga in scandaluri , isi vede frumos de treaba ei , daca ar fi sa avem war 1vs1 nu aliante am castiga...deci...nu avem treaba cu ce ai zis tu in post`ul tau...suntem cuminti.

Si nu e cel mai bine asa?Am sa revin incet,incet mai am de dat maine la biologie si gata.

Buna Dimineata

Bineinteles ca e mai bine asa , decat sa fii pe primul loc dandu`te in spectacol , insa in acelasi timp sa fi luat drept un clovn , mai bine cuminte , in banca ta , cu rezultate si aia e.(O stiu din propria experienta , pacat ca eu am fost inversul , insa am realizat la timp).

Succes si la ultimul examen , nu te lasa pe tanjeala.

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a a a :*

Anunt

In data de 2 septembrie 2010 (astazi , joi) , eu impreuna cu Antrenorul Krysty ne-am pus de acord sa organizam acest antrenament impreuna care va avea loc la ora 15:00 , adica peste 20 de minute.Vrem sa fiti cat mai multi.

Va fii un antrenament foarte frumos , cu premii in valorea de 1,100,000$ (1 mil si 100k) , se va punce accent pe lucrul in echipa(majoritatea exercitiilor sunt pe echipe) , asa ca fac un apel si va rog sa veniti cat mai multi , pentru ca ne vom distra , ve`ti castiga bani , si ve`ti acumula si experienta.

Pentru a decurge frumos , si a dura un pic mai putin , va rugam doar sa nu vorbiti aiurea , sa nu comentati , si sa ne ascultati pentru ca voi ve-ti avea de castigat.

Uh , frumos antrenament , sper ca v`a placut , daca mi se va da acceptul vom mai face...cu premii cu tot..

Blaki , sincer nu`mi pare rau de tine..pentru ca...de 2 ori ai amenintat alt coleg cu post , faci figuri in fata liderului , nu te prezinti la antrenament , du`te in alta mafie in care iti permite , nu aici...