Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asta ziceam si eu mai sus, ca vroiam sa fac un event, aveam sponsorizari, si cand colo ... pica serverul :))

Nimic nou, tu ce mai faci ?

Sunt trist ca am luat fw ... :| ... ;))

Eu ma plictisesc na ... poate nu mai ai FW ca se da rollback :))=))) ar fi o treaba

da,la asta ma uitam si eu :))

Wrong!

Dute maaa :))))

Eu ma plictisesc na ... poate nu mai ai FW ca se da rollback :))=))) ar fi o treaba

Dute maaa :))))

Shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! =))

Daca s-a dat rollback, s-a dat pentru ca se muta serveru pe un dedicat mai bun.

Stati linistiti ca o sa se dea forward la loc. Primim teritoriile, ca doar n-am muncit atat pentru ele si acum sa nu le avem.

:)))) da' chiar ca am muncit pentru ele :))

bine zici ewing :)))))))

Oare o sa mai cada si din lag daca il muta pe alt dedicat ?

Daca s-a dat rollback, s-a dat pentru ca se muta serveru pe un dedicat mai bun.

Stati linistiti ca o sa se dea forward la loc. Primim teritoriile, ca doar n-am muncit atat pentru ele si acum sa nu le avem.

Iti dai seama ce ne-am chinuit ca sa le castigam =))

Si.. ce mai faceti ?:))

Salutare tuturor!

Ce mai faceti?

Eu acuma am venit de afara...

Ne vedem in game

Ce ora de venit de afara X_X

Nu cred ca mai intru in joc, mai vad pe forum ce e de vazut si dupa probabil ma culc.

=)) toata lumea pe ras.

Ce faceti voi?

Masinuta aia de golf e super rau.Abea astept rakk e sa o iau

Nu exista nici o 'masinuta de golf' de la rank 3.

Ne auzim maine; daca suntem mai multi on vom face un event sau un meci de paintball.

Noapte buna!

Nu exista nici o 'masinuta de golf' de la rank 3.

Ne auzim maine; daca suntem mai multi on vom face un event sau un meci de paintball.

Noapte buna!

Neata la toti, m-am trezit cu o durere de ureche ingrozitoare ... nu am mai putut sa dorm ...

Masinuta de golf de la rank 3 :))) =))) De unde le scoateti ma baieti :))

Neata la toti, m-am trezit cu o durere de ureche ingrozitoare ... nu am mai putut sa dorm ...

Masinuta de golf de la rank 3 :))) =))) De unde le scoateti ma baieti :))

1234131_571196046261213_1890087566_n.jpg

Edited by ZesTy

Neata, acum intru si eu in game, ce mai faceti ?

P.S.: Am fost plecat pe afara, asa... de dimineata .

Salutare! Tocmai ce m-am intors de la tara. In drum spre casa am dat pe la Casa Pariurilor sa-mi ridic castigul. Nu e asa mare, dar merge de 2 -3 bilete:)))),

Cum sunt putin mai bagacios, am zis sa ma uit pe la discutiile unor factiuni si la Tsar Bratva am gasit asta:

De cand am intrat in factiune, nu prea am vazut asta. Chiar daca nu sunt liderul acestei factiuni sau sublider sau orice altceva, vreau macar sa cititi aceste raduri scrise de Tuning si sa invati ceva. Vreau sa ajungem pe locul 1.

Nu vreau sa o luati in nume de rau si sa ziceti ca fac pe liderul si alte chestii, doar ca vreau sa vad seriozitate din partea voastra. Sa fiti uniti la war-uri sau in orice alta imprejurare.

Pentru ca am adus in discutie war-ul, vreau sa va spun ca ma dezamagiti pe zi ce trece. Va este asa greu sa scrieti /sellgun x m4 1?

Am intrebat anumiti playeri din alte factiuni (fost sublider si rank 5 69 ) ce se petrece la ei in factiune in timpul unui war si mi-au spus ca nu pleaca niciunu singur si ca nu trebuie sa mai spui ID ca sa primesti arma.Chiar daca aveau arme sau nu aveau, ei primeau acel mesaj cum ca ti-a vandut arma.Se intampla si la ei sa ceara cate un membru, dar nu cum faceti voi. Vreau ca sa dati si voi arme fara sa va mai cerem. Stiti foarte bine ca ne trebuie arme...

De acum in colo, cand sunteti cu mine in masina sa stiti ca armele le aveti asigurate, dar sa nu faceti pe nesimtiti si sa nu-mi dai inapoi si mie.

Apropo, nu mai cereti arme atunci cand stiti ca la war-uri nu sunteti in stare sa faceti macar un kill.

@ Intru imediat in game. Salut.

Salut, nu prea am ce cauta aici, totusi am primit Quote la ceva scris de mine la discutii din Tsar Bratva, si chiar asa a si fost, Southern Pimps mi-a ramas la suflet pe vremea cand rizEa era lider.Nu stiu situatia actuala, probabil liderul se descurca excelent, dar totul pleaca de la membri.Eu impreuna cu cei din [CBN] (tin sa mentionez cateva nume: [CBN]Cristi, [CBN]Snack91, [CBN]Krups), Gabos_GL si multi altii aproape in fiecare seara ne strangeam la hq si faceam DM pe cops sau rapeam un alt gangster.Daca unul din noi avea wanted, era situatia perfecta, venea la hq si majoritatea il aparam de Politie.Chestia asta ne facea mai uniti, ne facea o familie si in mod indirect ne antrenam.Stateam mii de ore la jail pe zi sau cheltuiam multi bani pe FREE, dar asta a facut ca totul sa fie mai frumos in aceasta factiune.Gabos poate confirma spusele mele.Sincer as dori sa intalnesc asa ceva in fiecare mafie in care ma duc, insa nu peste tot sunt membrii la fel.

Va urez o saptamana excelenta si sper sa va descurcati cat de mult posibil, nu faceti dintr-un esec la war o cearta.

Tuning.

Salutare tuturor!

Ce mai faceti?

Baieti va las....Vreau sa incerc un departament....Daca nu o sa am norocul sa intru asta e.Mult succes tuturor! :*

Bafta in continuare pentru ce alegi sa faci pe viitor in game.

ce fac gangsteri mei?

eu acu am venit de la munca,am pauza de la 12 la 4.

ma intind putin in pat ca sunt cam obosit.

BAck de afara. Ce ziceti ? facem un event by southern pimps familly ?

Edited by MRL

Saltare, back de la munca !

@Lemon : Succes si tie .Sper sa intri in Departament.

@MRL : Nu ma incadrez in bani , dar vedem in game .

@Edit : Ce are serverul?

Edited by BioChimie