Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bizon, nimeni nu uita nimic. Am inteles ca i-ai pus pe toti pe hq rdt. Asta nu se face. Daca va dam voie sa va implicati, nu trebuie sa dati attack unde va taie capul. Cu totii trebuie sa colaboram. Trebuie neaparat sa facem o sedintra intre toti rank 4+ sa va bag anumite lucruri in cap. Voi credeti ca suntem atat de smardoi in cat sa luam hqu? Va zi eu ca nu. Daca sunteti rank 5, asta nu inseamna ca nu trebuie sa ascultati de sublider. Acesta are mult mai mare putere decat voi. Cand justthink nu e on, ii puneti intr-un loc, dar daca e on, mai intai ascultati ordinele lui si dupa ii indrumati unde spune just.

Salut.

Sper sa fie diferit in seara asta.

Bizon, nimeni nu uita nimic. Am inteles ca i-ai pus pe toti pe hq rdt. Asta nu se face. Daca va dam voie sa va implicati, nu trebuie sa dati attack unde va taie capul. Cu totii trebuie sa colaboram. Trebuie neaparat sa facem o sedintra intre toti rank 4+ sa va bag anumite lucruri in cap. Voi credeti ca suntem atat de smardoi in cat sa luam hqu? Va zi eu ca nu. Daca sunteti rank 5, asta nu inseamna ca nu trebuie sa ascultati de sublider. Acesta are mult mai mare putere decat voi. Cand justthink nu e on, ii puneti intr-un loc, dar daca e on, mai intai ascultati ordinele lui si dupa ii indrumati unde spune just.

Salut.

Sper sa fie diferit in seara asta.

De acord cu tine, ascultam de just , dar el aseara intrat la si 58 si incepe sa strige. Pana sa intre el , eu si bizon ne-am organizat . Si + nu mi se pare corect sa stam 2 minute pe un turf..daca stateam mai mult luam HQ-ul.Asa au mers la Tsar 28 minute si au pierdut si acolo.

Inca ceva,degeaba spui tu sa ne implicam, nu putem coordona 10 playeri...

Edited by South Padr3

@@South Padr3, Just mi-a spus ca A INTRAT la 19:50, s-a dus sa manance si v-a rugat SA ii adunati la hq, nu sa dati attack pe hq. Aia e. Ce a fost a trecut, astazi este o noua zi. Sa uitam cu totii ziua de ieri.

Astept cu nerbadare sa se faca odata dreptate. Nu e posibil asa ceva. Trag cu M4 in el, se da jos de pe fcr si ma omoara cu tecu'. No comm.

Pup.

@@South Padr3, Just mi-a spus ca A INTRAT la 19:50, s-a dus sa manance si v-a rugat SA ii adunati la hq, nu sa dati attack pe hq. Aia e. Ce a fost a trecut, astazi este o noua zi. Sa uitam cu totii ziua de ieri.

Astept cu nerbadare sa se faca odata dreptate. Nu e posibil asa ceva. Trag cu M4 in el, se da jos de pe fcr si ma omoara cu tecu'. No comm.

Pup.

Neaparat trebuie sa faci o sedinta cu rank 4+ CAT MAI REPEDE!

Welcome celor noi, sper sa aveti o sedere placuta aici'sa la noi. Sa ascultati de LuNg si de Think, ca ei 2 nu's la fel de nabi ca mine. Sper sa ne intelegem bine, apropo azi la war nu-mi vine sa cred ca n-am prins nici-un attack. Deci chiar nu cred.. oricum vedem ce facem maine, o seara buna! :).

Gg caprelor. O sa-mi iau post dar asta e. L-am omorat pe unu fara sofer. A durat o fractiunr de secunda. Nu am avut timp sa cobor.

Hai ca ne descurcam din ce in ce mai bine.

Sper sa fie asa mereu. Salpa

e unu de pe rpg 2 =)) e cu mine in scoala mor =)))))))))))))))))))))

a dat teapa si nuju ce a facut

E cu tine in scoala si sunteti din Pitesti?

ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaat.

ce scoala si pe unde stai?

Felicitari pentru waruri. Maine rupem mai rau.

Edited by JustThink

Neata, haideti ca ne auzim imediat in game, am de facut putina curatenie prin casa ca maine e o zi mare :X

P.S. Ba Lucenzo, nu zic ca sa nu plangi dupa o masina in joc, dar mai cunosc si eu 1 care ar plange + ca ar sparge laptopu + ca ar pupa in p***** adminii ca sa vorbeasca cu respectivu sa ii dea masina inapoi. Dar vezi, neatentia costa. :))

Neata, haideti ca ne auzim imediat in game, am de facut putina curatenie prin casa ca maine e o zi mare :X

P.S. Ba Lucenzo, nu zic ca sa nu plangi dupa o masina in joc, dar mai cunosc si eu 1 care ar plange + ca ar sparge laptopu + ca ar pupa in p***** adminii ca sa vorbeasca cu respectivu sa ii dea masina inapoi. Dar vezi, neatentia costa. :))

Frate, daca tu ai baga 50 de euro in joc si ti-ar fura unul n-ai face la fel? Nu zic ca ala a bagat atat dar na ,e chestie de principiu, cum ar fi sa mergi pe strada cu 1 milion si sa ti-l fure un tigan? Si sa te mai si bata, ti-ar conveni? Cam asa i s-a intamplat si lui numai ca el in loc de 50 de euro avea sultan si batandul i-a dat ban. [iata motivul pentru care eu nu bag niciodata bani in jocuri, pot pierde totul intr-o secunda.]