Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pup la voi. Am mai scapat de o problema :)). Eram pe muchie de cutit dar am trecut cu brio. Nu va faceti griji pentru cele 2 zone. Avem valoare si le recuperam, dar chiar nu stiu cum sa va fac sa intelegeti anumite lucruri. Nu stiu ce sa inteleg, nu stiti sa trageti cu deagle vad. Dupa ce ca muriti aiurea, va duceti in ei, nici nu veniti pe zona. Eu cred ca am fost destul de bun cu voi si doar asta primesc in schimb? Indiferenta si nesimtire.. voi chiar nu vreti sa ascultati anumite lucruri si uitati unde duce aceasta incapatanare a voastra.

Bai frate, atata timp cat sunt un praf la arne, stau la distanta ma si dau cu m4 si il ajut pe coleg sa faca fragul mai usor, voi nu faceti asta. Sunteti voi individuali. Muriti in prostie si le dati puncte in prostie... chiar nu stiu ce sa fac... poate bagati si voi ceva la cap si ma intelegeti si pe mine o data. Daca nuci acum nu vreti, ma schimb radical si nu cred ca o sa va placa.

Poate sunteti on in seara asta sa facem niste activitati.

Ce FIFA ?

Fifa 07, te bagi ?

Pup la voi. Am mai scapat de o problema :)). Eram pe muchie de cutit dar am trecut cu brio. Nu va faceti griji pentru cele 2 zone. Avem valoare si le recuperam, dar chiar nu stiu cum sa va fac sa intelegeti anumite lucruri. Nu stiu ce sa inteleg, nu stiti sa trageti cu deagle vad. Dupa ce ca muriti aiurea, va duceti in ei, nici nu veniti pe zona. Eu cred ca am fost destul de bun cu voi si doar asta primesc in schimb? Indiferenta si nesimtire.. voi chiar nu vreti sa ascultati anumite lucruri si uitati unde duce aceasta incapatanare a voastra.

Bai frate, atata timp cat sunt un praf la arne, stau la distanta ma si dau cu m4 si il ajut pe coleg sa faca fragul mai usor, voi nu faceti asta. Sunteti voi individuali. Muriti in prostie si le dati puncte in prostie... chiar nu stiu ce sa fac... poate bagati si voi ceva la cap si ma intelegeti si pe mine o data. Daca nuci acum nu vreti, ma schimb radical si nu cred ca o sa va placa.

Lung, sa sti ca eu chiar am observat la war ca nu ne ajutam intre noi.. Cativa dintre noi chiar m-au ajutat la war, dar cativa joaca pe cont propriu si nu e bine.. Eu sincer chiar imi ajut colegii, daca vad ca unu e singur vs 2-3, merg si il ajut chiar daca am "2 hp" .. Asta inseamna munca in echipa..

Man de cand te stiu eu ca lider tot promiti Fw-uri...dale domnle odata la vreo 10-20 sau la toata factiune si sa vezi ca dupa nu mai misca niciunul pe front...

Astazi si maine ....cele mai nasoale zile...duminica revin si eu in game si vedem ce mai facem :D

Va urez bafta cu factiunea, nu am iesit pentru faptul ca nu am primit rank, ci pt alte motive.

Sper sa tinem legatura.

Iti multumesc LuNg pentru sansa acordata de a intra aici, in ciuda faptului ca au fost locuri limitate.

Imi cer scuze daca am facut ceva rau, nu sunt perfect.

Multa sanatate si nu uitati LV MARO LA ANU' si LV MOV .

Ce plictisealaa...omg ...si fara war-uri ...mai nasol

Va urez bafta cu factiunea, nu am iesit pentru faptul ca nu am primit rank, ci pt alte motive.

Sper sa tinem legatura.

Iti multumesc LuNg pentru sansa acordata de a intra aici, in ciuda faptului ca au fost locuri limitate.

Imi cer scuze daca am facut ceva rau, nu sunt perfect.

Multa sanatate si nu uitati LV MARO LA ANU' si LV MOV .

Man daca si Lung a fost sever ...sa mor eu ..dute-n tsar..ai miscat la sedinta= demis...eu zic sa va bucurati ...de cand il stiu eu ca lider nu a prea dat fw-uri..doar in situatii extreme cand deja nu era nestiinta ci bataie de joc...