Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am eu asule.

Dar nu am cum sa ti le dau. Nu intru in game

Cauta la report a player Lonney Mod ilegal si al doilea site.

Vedeti ce faceți azi ca nu intru. Sa va faceti de cap nu ma mai interesează.

Aveți un rank 5 on sa va sanctioneze.

Edited by SiSu cu S

Am eu asule.

Dar nu am cum sa ti le dau. Nu intru in game

Cauta la report a player Lonney Mod ilegal si al doilea site.

Vedeti ce faceți azi ca nu intru. Sa va faceti de cap nu ma mai interesează.

Aveți un rank 5 on sa va sanctioneze.

Nici pe skype nu intri?

Ba, care stie cum sa fac sa am gta default, ca am o problema, daca reinstalez gta-u tot aceleasi moduri le am si nu se schimba, mai exact models. Va rog care stiti sa imi spuneti. Care nu stiti nu da-ti mention aiurea cu habar n-am asule sau ceva de genu.

Ba, care stie cum sa fac sa am gta default, ca am o problema, daca reinstalez gta-u tot aceleasi moduri le am si nu se schimba, mai exact models. Va rog care stiti sa imi spuneti. Care nu stiti nu da-ti mention aiurea cu habar n-am asule sau ceva de genu.

Pai sterge tot din folderu gta, tot si models tot ! Si il reinstalezi tot jocul ! Si mere !

Ba intri in gta stervi tot ( nu o sa te lase sa stergi totul) dai uninstall. Si dai instal.

Daca nu merge cauti asa Origanl Back-up Samp

Am rezolvat cu revo uninstaller, aveam niste fiseire gta3 si nu ma lasa sa le sterg si cand dadeam install ramanea alea sti?

No ms oricum, te astept in game sa facem race :*

Padr3 are si el viata...

Am si eu. De la 20 la 23 fotbal de la 08:00 - 11:00 fotbal.

Apropo.

Unii reusiti sa-mi demonstrați ca nu voi ați dat testul, sau ati copiat sau alt prieten la test sau skype.

Nu zic bine? Pe unul l-am prins ieri

Salut SP. Vad ca ii iese bine rolul lui Sisu de om "suparat". Deabea astept sedinta de azi, am multe propuneri de zis. Eu nu inteleg de ce la war pana si leaderul ne zice ca suntem varza.. eu cred ca el ar trebuii sa ne sustina. Cand o data ii zici la ala ba esti praf pai normal ca se supara si sta afk sau da /q, nu merge treaba bine pur si simplu. Inainte nici nu era vorba de spam, sisu stie si poate si padr3, care facea spam de 2 ori lua fw. Acum nu se sanctioneaza iar la faza cu amenzile pana la urma urmei credeti ca se calmeaza membrii cu ele? nu vedeti ca unii au 2-3 infernusuri.. ii doare in cur pe aia de bani pe romaneste vorbind. Sanctionezi acolo pe loc si se calmeaza, daca nu out.. nu trebuie sa ascultati la fiecare plangerile, unii plang 1 ora la war sa-i demiteti dupa va mai si rugati de ei sa ramana, ba aia nu au unpic de respect. Inainte nu vorbeam unu la sedinta ca era treaba si jocul fain. Mai bine la waruri /f-ul sa se inchida, doar liderul si subleaderul sa dea comenzi si sa nu MAI SCRIE CU CAPS CA E FOARTE ENERVANT, CAPS SI SPAM LA UN LOC E FOARTE NASPA, sincer. Eu cand vad ca se scrie asa imi vine sa dau /q direct .. in fine, sunt doar un rank 1 deocamdata unde ma iau toti la misto ca in ziua de azi nu mai e unpic de respect fata de colegi.. totul tine de rank cum zic unii dar nu conteaza, 4fun. SaL.

Edited by LCS AL Pacin0