Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@AIM TyKy, @@SP DonPabblo, Sa nu ne mai facem probleme cu codatii...daca pe Bzone nu putem juca cinstit, nu ne putem distra fara cod, mergem pe alt server...Sunt curios acum ce updateuri contra codati o sa mai bage, ca pana acum nu se prea vad rezultatele...Hai sa incercam sa dam Valoare si in seara asta:))

@, Iti bat tot RDT-ul si la 4 dimineata daca ma trezesc dar ii las ca imi place sa ii vad asa cum sufera: Va dau magie si dastea, sti ceva ba frate daca nu ai avea cod asi mai zice dar cand vad ca trag unu in celalalt pe turf ma amuz rau de tot :)) BIne ca le-a bagat asta sa nu ia viata la cei din echipa ca daca nu era asa se omorau singuri pe turf :)))

Membrii care cred eu ca ar trebuii sanctionati de catre conducere fiind inactivi la waruri:

BogdaNNN.

Alex_devil(sorry man dar tu nu ai mai dat de mult pe la waruri)

EXXPERIMENT

Anthony( scuze omule. N-am nicio treaba cu tine, te respect, mi-ai fost leader dar esti inactiv. Parerea mea.)

wathik (very rare)

GOLDMAN

flappy_jack (foarte rar)

Astia sunt cativa. Puteti sa ma jigniti sau pm sau orice, dar suntem 10 pe turf la wars, e trist :) .

Doar caracterele puternice se văd la greu. Asta e, sunt niște turfuri, le recuperăm mai devreme sau mai târziu. Trebuie să învățați să vă respectați și să vă ajutați. Trebuie să ne mărim activitatea, o întrebare pentru cei care nu dau pe la waruri: De ce stați în gang? Aveți pretenția și la rank și altele, aici trebuie activitate. Multora dintre voi nici nu vă pasă ce se întâmplă, unii habar nu aveți cum e noua metoda de war, mă refer la toate detallile. Zilele viitoare sper să ne punem pe picioare măcar cu activitatea, un sfat pentru cei activi care se implică mereu: nu plecați, rămâneți aici, nu voi trebuie să vă dați demisia, ci inactivii. Voi ați fost în cele mai grele momente alături, nu cei care intrau când deja aveam 4 din 4.

Membrii care cred eu ca ar trebuii sanctionati de catre conducere fiind inactivi la waruri:

BogdaNNN.

Alex_devil(sorry man dar tu nu ai mai dat de mult pe la waruri)

EXXPERIMENT

Anthony( scuze omule. N-am nicio treaba cu tine, te respect, mi-ai fost leader dar esti inactiv. Parerea mea.)

wathik (very rare)

GOLDMAN

flappy_jack (foarte rar)

Astia sunt cativa. Puteti sa ma jigniti sau pm sau orice, dar suntem 10 pe turf la wars, e trist :) .

Nu am sa te jignesc, dar te voi sfatui sa iti vezi de treaba ta si sa nu iti mai dai cu presupusul. Eu inca sunt in vacanta pana luni cum banuiesc ca esti si tu. Pe mine nu ma intereseaza ca moldovenii incep de pe 1 septembrie pt ca majoritatea playerilor de pe server sunt din Romania si incep pe 15 septembrie. Asa ca nu te rog sa iti vezi lungul nasului pana cand sa te iei de altii. Voi intra la war de saptamana viitoare pentru ca voi avea timpul necesar, daca erau warurile tot de la 13 ai fi vazut ca as fi intrat.

Nu am sa te jignesc, dar te voi sfatui sa iti vezi de treaba ta si sa nu iti mai dai cu presupusul. Eu inca sunt in vacanta pana luni cum banuiesc ca esti si tu. Pe mine nu ma intereseaza ca moldovenii incep de pe 1 septembrie pt ca majoritatea playerilor de pe server sunt din Romania si incep pe 15 septembrie. Asa ca nu te rog sa iti vezi lungul nasului pana cand sa te iei de altii. Voi intra la war de saptamana viitoare pentru ca voi avea timpul necesar, daca erau warurile tot de la 13 ai fi vazut ca as fi intrat.

Intradevar si eu sunt in vacanta dar imi fac timp. Daca zici ca era posibil sa intrii ziua atunci de ce nu si seara? cu prietenii poti sa iesi si dupa 9:30-22:00, vorba aia e vacanta. Tot ce ai scris tu acolo sunt doar motive. INactiv dupa parerea mea ai fost de cand am intrat eu in factiune.

P.s.

Imi dau cu pararea, o tara libera ! fiecare are dreptul. Salut :).

@@Al Pacin0, Si stii de ce am fost inactiv? Am intrat cand trebuia atunci cand n-aveam inactivitate / invoire? Am intrat. Poate pot iesi si dupa ora aia, dar stii tu cand imi place mie sa ies si ce pot sa fac si in ce interval orar pot sa fac? Este o tara libera, dar, iti repet inca o data, nu-ti mai da cu presupusul si vezi-ti de treaba ta. Crezi ca daca eram cu unul in plus castigam? Nu castigi totul dintr-o data. Asteapta, o sa revina si vremea noastra, o sa scapam si de codati, nu-i problema.

@@SiSu cu S, @,Check, am stat 3 ore jumate sa o fac, daca nici de data asta nu o sa sanctionati ne suparam.: http://postimg.org/gallery/3ga7zgwvw/d939c7b7/
Noapte buna, sunt rupt de oboseala.

PS:Daca stie cineva cum sa pun tabel direct cu 20/40 randuri sa imi spuna.Numai tabelul ala iti ia o ora pana il faci.Eu l-am facut cam stramb dar e prima data..:D

VINERI 20-22 AVEM WARURI! SA NU UITATI!

@,Pai tu daca stai afk la primu war de ce sa nu-ti acord?Esti mai cu mot?=))Daca eram smecher nu imi mai dadeam singur amenda 6000$ dar o luam serios.Hai ca ma bag la somn vb maine.

Edited by rTn Sniper89

@,Clar ba acum mi-am dat seama :)) am scris acolo evidenta de pe 11 dar defapt era de pe 10.Si am trecut invoiti/FW la aia absenti/invoiti ma rog cred ca ai inteles ce am facut o sa dau edit maine :))

@@Al Pacin0, Vlad are dreptate, doar e sublider si poate nu a putut ajunge la primul war, nu e nimic dar voi daca sunteti absenti pe banda de ce sa nu platiti?

Acum nb vorbim maine

Edited by rTn Sniper89

@,Clar ba acum mi-am dat seama :)) am scris acolo evidenta de pe 11 dar defapt era de pe 10.Si am trecut invoiti/FW la aia absenti/invoiti ma rog cred ca ai inteles ce am facut o sa dau edit maine :))

@@Al Pacin0, Vlad are dreptate, doar e sublider si poate nu a putut ajunge la primul war, nu e nimic dar voi daca sunteti absenti pe banda de ce sa nu platiti?

Acum nb vorbim maine

Ba eu n-am nicio treaba. Eu vreau doar sa fim 25+ la war. Si nu ma baga pe mine in grupa "voi", eu am fost la mai multe waruri ca tine :) .

welcome to the new members