Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu am putut sa dam attack deoarece un war ramane activ( cel blocat de astazi) insa nu stiu ce a avut in cap membrul ce a atacat Avispa Rifa, ce rost a avut acel atac nu imi dau seama. La asta primea factionwarn daca se vedea cine poate da attack, in loc sa fiti atenti sa dati pe cele din LV dati in SF, good ideea.

Salut, internetul meu a inceput sa functioneze binisor. Warul din SF a fost deoarece nu mai puteam ataca in LV pharelle. E bine si asa, numa' bine ne vedem adversarii ca dupa ce luam LV, trebuie sa mergem intr-un oras.

Maine 11.02.2015 la ora 19:40 vreau sa fiti in HQ in linie fara prea multa vorba.

Cine intarzie primeste amenda 1.000$, doresc un numar foarte mare de membrii la warurile de maine, avem de cucerit si de aparat zonele. Nu doresc invoiri.

Topicul invoirilor se inchide la 18:00. Primele 5 locuri sunt premiate cu 5.000$ ultimele 3 amenda 5.000$. Pana ce nu intra liderul ascultati de un rank mai mare. O seara buna.

Coordonatori si membrii de care sa ascultati : RANK 4 + . Maine doresc o organizare cat mai buna la waruri, cu cativa membrii avem de discutat. Sper ca noaptea asta sa fie un sfetnic bun pentru majoritatea membrilor. Impreuna suntem puternici, singuri nu ajungem nicaieri.

Cei ce au avut invoire/inactivitate maine sa fiti primii in HQ fara discutie.

** MAINE SA NU VA PRIND CU INVOIRI AVEM WAR PE HQ RDT.

Buna ziua, tocmai ce am venit de la liceu. Am mancat ceva, am dat cainilor mancarea si acum am aterizat pe scaun, in alta ordine de lucruri diseara nu doresc invoiri.

Ezekel- ai intrat aici doar ca numar din cate am observat eu, incearca sa te gandesti ce doresti sa faci si sa ai in subconstient lucrul ca topicul cu demisii este mereu deschis.

Aceleasi lucru si pentu Excision si restul oamenilor ce nu isi dau seama ca pana in prezent si-au batut joc.

Salut, merg si eu la sala. ne auzim mai tarziu..

Bravo pentru HQ RDT dar, puteam castiga si la Bratva... nu sunt buni insa cu putina organizare. logica ar fii sa veniti dupa mine si sa ne asezam in curtea hq-ului lor pentru a face spawn kill, pentru puncte, dupa o baricada buna de masini sau un zid, nu au ei nici o sansa. daca stam in partea din dreapta a curtii, pe turf, ei sunt obligati sa vina dinspre i ori pe jos in focul gloantelor noastre, ori sa stea pe HQ, iar asta, la fel, ii putem omori daca suntem atenti. Eu cu un baiat sau 2, ar fii fain daca ne-am urca la ei in balcon.. ar fii cam gata... doar va zic

Buna ziua, tocmai ce am aterizat de la liceu.

Ezelek, si cei inactivi ori va faceti demisie ori ne suparam urat de tot, a-ti intrat sa jucati nu sa va bateti joc, erau alte locuri pe lista aplicatintilor, a-ti fost recrutati cu un scop ce ne aduce tarie si multa activitate gangului nu doar ca numar de slot, asa ca sper sa va ganditi bine si daca nu puteti intra sa iesiti.

Sunt aproximativ 34 de membrii ce vin constant la war, de ce sa nu avem inca 6 ? sa fim 40? De ce sa nu se poata ? Aseara am pierdut Bratva dintr-o prostie, acum 1 saptamana nu erau nici 10 si acum au devenit foarte activi si ii felicit dar in acest felicit felicit "membrii" nu conducerea :) Pitbull si compania ce au reusit sa ridice destul de mult factiunea. Acest lucru il pot spune si de noi, nu conducerea a avut un subiect clar pentru noi ci membrii foarte activi. Va rog frumos sa va ganditi, cei ce nu au fost la waruri in aceste zile invoirile le faceti degeaba va promit eu, Rizea are de ales in a va accepta invoirile si mine :) Felicit pe Turner, Princes si Stephano, Sassori ce daca va avea nevoie de ceva este primul accepat la vorba, mi-a demonstrat ca este un membru cu obraz, activ la war si in afara lui, acelasi lucru si de Shaw, activ si serios!

Edited by Bogdan phR

Salut, acum am venit de la liceu si eu tocmai ce am facut si calculatorul intre timp, diseara sper sa fim minim 35 pe turf pentru a castigat, trebuie sa va reveniti la realitate ca Southern Pimps nu este un gang neserios ba din contra este un gang foarte serios si are niste obiective foarte bine stabilite, ar fi cazul sa va reveniti la realitate si sa lasati invoirile cu N scopuri doar ca sa nu veniti la war, ori veniti ori iesiti. Alegerea este a voastra.

@@Bogdan phR, ia-ti gandul. Tu nu iesi de aici. Am venit aici sa il ajut atat pe Rizea, cat si pe tine, nu sa ne batem joc si sa ne dam batuti. Voi purta o discutie cu Rizea destul de serioasa mai tarziu si voi clarifica unele lucruri. Sper ca totul sa fie cum ne dorim cu totii, sa fim mai activi si sa pierdem pe bune, nu din cauza influentei de pe /members. De ce sa iesi tu din cauza unor membrii care nu isi au locul aici? Si stai linistit, ca daca incep sa activeze vor avea de indurat multe lucruri, sa nu ii fac eu/facem noi sa isi dea demisia singuri.

Baietii, pe viitor va sfatuiesc sa nu mai faceti pana la rotile nimanui. am luat fw din asta... o singura pana la o singura roata... asta e.

am glumit sa-mi dea rizea bani. am luat 15k. salpa :D :D

astept + la postarea asta :D :D :D

Edited by AIM DoKy

Asta este, in aceasta seara de la 7-2 am pierdut, organizarea scartaie la noi, maine doresc mai multa activitate.

Sper ca noaptea sa fie un sfetnic bun pentru toata lumea, maine doresc sa fim mult mai organizati. O seara faina.

Edited by Bogdan phR