Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se observa o diferență în această facțiune, am devenit mai uniți și asta este datorită lui Spawn pentru ca se dedica strict acestei mafii și îmi doresc să fie așa de dedicat și pe viitor. Sper să ne ridicam ușor, ușor, dar vreau să fiți toți de acord cu min, deoarece vin cu o mică propunere. Pitt și kdz am înțeles ca vor să devină magicieni și să dispară de aici. E păcat băi băieți, aveți un rank rezonabil, iar eu unul, nu aș lăsa rank 5, respectiv 4 pentru GSB. Voi ce ziceți băieți, se descurcă Snrobert cu GSB fără Pittbull și kdz. Vreau să lăsați aici comentarii pozitive dacă mai vreti sa-i vedeți pe /f. Sper să rămâneți aici...

@@Rasta Sarmalutza ba da nebun mai esti sa mor eu, ala iti face post pt limbaj, tu il suni si-l mai injuri ca sa-i ajunga si zici ca eu nu-s normal =)) =)) =)) bata-te skyrim.

Te astept inapoi in SP printi.

Edited by PIttbulL07

Mă bucur ca rămâneți aici, eu mă bag la somn, ar fi bine să va băgați și voi... poate trece Elena pe la voi prin vis. Noapte bună tuturor!

Mă bucur ca rămâneți aici, eu mă bag la somn, ar fi bine să va băgați și voi... poate trece Elena pe la voi prin vis. Noapte bună tuturor!

Stai ma linistit ca nu plecam asa repede si oricum cand plec ma duc cu trestie si cu rasta (deoarece vreau sa-i prind undeva si sa-i violez).. imi e dor de fostul [b0t] mai putin de flavio care imi injura mama fara motiv.

Ba o fost fain azi pe confa, hai ca am iesit si eu la somn, cred... dar mai intai ii dau una in cap la asta micu pana vomita.

Hai, aveti grija de corpurile voastre, praduitorilor.

PWP la Elena manca-i-as gura ei. (Nush daca am scris bn, am ramas repetent in clasa a 2 a si m-a trimis tata pe santier.)

@@PIttbulL07, Tu doar ca traiesti e un motiv super intemeiat ca sa te injure de mama, mai ales acuma ca-i ziua ei xD

@ Logic, rasta e cu psihologia inversa...Si eu ca ma iau dupa el ;( numa in belele ma baga xD xD oricum, tot aci o sa revenim np

@@ Mi se rupe de report si de d-astea ;(

Iti dau report ca esti shaf da pajina mancami-ai bota de credincios.

PS: si eu te injur pe tn in secret.

@ De ziua femeii iti urez un calduros La multi Ani!!!!

Te iubesc printesa mea :* :*

De abea astept sa vii acasa sa-ti dau "trandafirul" =)) =)) =)) =))

Edited by PIttbulL07

N-au prins ca n-au reusit, ce sa-i faci.

Avispa x2 pe 69, Bratva pe Triad si de Verdant nici nu mai zic.

Nush cum la voi dar eu de maine incep scoala, hai ca am iesit. Bafta.

Edited by District NN

Hai noroc

Normal sa se planga talibanii astea, din licente (SFSI) direct la Deagle pe turf (69PM).

Poate sunt vreo 3 - 4 maxim care se mai pricep, dar restul 0.