Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Inactivii parasiti singuri factiunea sau de maine o sa iesiti fortat. Avem nevoie de LOCURI si de ACTIVITATE. Daca vreti sa dormiti in post si stati aici doar pentru a face 99999999 de zile si rank 99999999, va puteti duce in celelalte ganguri care n-au waruri si hibernati acolo.

Edited by AIM SylvyuGoogle YAMAN

Plozii ăștia care-s ultimii saraci dp drum si faceți post si pt skin chiar așa si pt aplicație copiata mai ieșiți dreq de copți afara ca ați depus oua  pe scaunul ala , si civilii aia 2 sa umflat carnea pe voi ma? Pai daca intru pe contul mare va dau de 10 ori peste cap așa ca stați cuminți ma ca nu-i ca voi.

Cativa de aici se tot caca in stanga si in dreapta ca luam orasul dar din cate observ nici macar 1 atack nu avem, cum luati ma voi orasu fara atack? 7 oameni n-au putut prinde un cacat de atack? Faini rau rank 4+

17 hours ago, AIM SylvyuGoogle YAMAN said:

Inactivii parasiti singuri factiunea sau de maine o sa iesiti fortat. Avem nevoie de LOCURI si de ACTIVITATE. Daca vreti sa dormiti in post si stati aici doar pentru a face 99999999 de zile si rank 99999999, va puteti duce in celelalte ganguri care n-au waruri si hibernati acolo.

Macar a iesit Strandy, de buna voie si silit de mine :))

DA BRAVO MA, IAR AM STAT SINGUR LA ATTACK? BAAAA SUNTEM 3343145134543265456 DE RANK 4 SI VOI CE FACETI, VA CULCATI DUPA WAR DIRECT IN PAT. BA NU STITI SA DATI  ATTACK? PUNE-TI MOUSE PE TURF-UL RESPECTIV SI SPAMATI CU F5 PANA TURFUL RESPECTIV IA ALTA CULOARE, RESPECTIV CULOARE MAI INCHISA. GATA TUTORIALU. DACA NICI MAINE NU STATI LA ATTACK, FAC LISTA SI LUATI DOWN DACA NU SUNTETI IN STARE SA DATI UN ATTACK. 

Nu sunt genul de persoana care isi da cu parerea dar este exagerat, avem destui membri cu rank 4 si de cateva zile bune nu suntem in stare sa prindem un attack. @VODA Varu te rog sa iei masuri.

Daca nu prindem in LV incercati LS, macar sa prindem attack.

Ba' da nabi mai sunteti ma.. macar un attack sa prindeti si voi sa luam usor, usor orasul vietii... Din 7 membrii un attack macar se prinde.. dar nu stati toti.. aia e problema, va doare undeva.. Stiu ca e greu sa prindeti, dar eu cat am fost, prindeam macar 1 la 2 zile.. daca stati toti trebuie sa prinda cineva

On 17/09/2017 at 7:38 PM, DemOnGTA said:

Plozii ăștia care-s ultimii saraci dp drum si faceți post si pt skin chiar așa si pt aplicație copiata mai ieșiți dreq de copți afara ca ați depus oua  pe scaunul ala , si civilii aia 2 sa umflat carnea pe voi ma? Pai daca intru pe contul mare va dau de 10 ori peste cap așa ca stați cuminți ma ca nu-i ca voi.

Usor ma in plm ca bagi frica in toti membrii tu la cat de periculos te dai, smr de te mint #:))))))))

Diseara daca nu prindem iar nici un atac pentru miercuri, din toti rank4+ cine nu-mi da PM cu video sa-mi arate ca a stat pe RPG la atac la 22:30 (chiar daca nu a prins atac) primeste rank down. Aveti timp pana maine dupa amiaza sa-mi trimiteti PM. Nu accept ca maine sa fie a 3a zi consecutiva fara atac.

Bine zis Silviu. 

Toti de Rank 4+ "Wikkid" daca nu ma înşel, sa stea toti la attack, nu se poate ba ca din toti care suntem, sa stea doar Silviu si cu mine.  E mai greu acum ca mai multe mafii da attack pe ei. Hai sa prindem si noi macar 1.

Ce usor e sa zici ca ai stat la atack si nu ai prins, ma nu mai mancati c***t, stati dracului la atack nu o mai frecati la rece, daca nu va convine, drum bun si cale batuta.

Personal nu-mi convine sa ma *** 3 luni cu un oras din cauza voastra, batem tot ce prindem in LV si voi nu sunteti in stare sa prindeti un amarat de atack.

P.S sa ma verifice de la brau in jos aia care se simt :)

Intrati la waruri. Daca pierdem warul cu Avispa din LS fac evidenta si ard toti absentii.

Ramane valabila chestia cu filmatul pentru diseara. Daca nici diseara nu prindem vreun atac, cine nu-mi da PM cu filmare pana maine dupa-amiaza sa-mi arate ca a stat la atac pe rpg, primeste rank down.

Edited by AIM SylvyuGoogle YAMAN

Ba coae care ai ma un VGA de windows 7 32 bit , ca am cautat azi de ma gasit dracii si tot n-am gasit driver pt placa video , e singurul care nu-l gasesc , pm me ala care stie de unde sa-l iau

P.S: E intel(R) graphics ( integrata )