Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Paterno, acesta este ultimul meu post aici. Imi pare rau ca v-am dezamagit dar din cauza unor probleme personale am fost inactiv o perioada, si s-a considerat ca nu mai merit leaderul. Prin urmare, se va alege unul nou, unul mai bun, mai activ, care poate merita mai mult ca mine. Va doresc tuturor succes in continuare!

Bafta in continuare, Paterno Family. Perioada mea aici s-a terminat. Nu dau explicatii suplimentare.

Succes noului lider.

Bafta Smith. Sper sa ne revedem curand si multumesc ca mi-ai oferit sansa sa fiu din nou in Paterno, acasa.

Succes in continuare.

La fel si voi ZaNu si al3. Sper sa ne mai vedem dar in circumstante mai placute.

Edited by Evghin BSG

Ce sa mai zic... imi pare rau ca ne lasati asa ... cu gura deschisa....

Cand incepeam si noi sa ne mai ridicam , acum vati gandit sa ne parasiti ...

E alegerea voastra , vi-o respectam . Bafta !

O poveste frumoasa cu un sfarsit drastic, imi pare rau pentru decizia loata si e clar ca munca ta aici nu a fost recunoscuta.

Eu iti multumesc sincer,pentru sansa de a intra si a participa in '' viata '' acestei factiuni, aici ma simt iar acasa.

A fost prima mea factiune si nu vreau sa o parasesc din nou, si mai ales in aceste circumstante, voi ramane aici si iti promit ca te v-om face sa fi mandru de noi.

Cand am intrat ti-am promis ca nu voi iesi din Paterno pana nu imi voi termina treaba aici, drumul deabea a inceput.

Bafta Zanu si Smithy >:D<<'>.

Edited by BriaNNN

O poveste frumoasa cu un sfarsit drastic, imi pare rau pentru decizia loata si e clar ca munca ta aici nu a fost recunoscuta.

Eu iti multumesc sincer,pentru sansa de a intra si a participa in '' viata '' acestei factiuni, aici ma simt iar acasa.

A fost prima mea factiune si nu vreau sa o parasesc din nou, si mai ales in aceste circumstante, voi ramane aici si iti promit ca te v-om face sa fi mandru de noi.

Cand am intrat ti-am promis ca nu voi iesi din Paterno pana nu imi voi termina treaba aici, drumul deabea a inceput.

Bafta Zanu si Smithy >:D<<'>.

ce frumos ai spus

sa speram ca va fi mai bine