Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bunation dimination tuturor :)).

Azi e vineri?

Nick: Vasile _ Bo$$

Prenume(real): Didoi Vacaru

Varsta reala: 64

Level: 99

ScreenShot /stats(in aceasta poza sa aveti si /time): http://imageshack.us...3/32162391.jpg/

Warn level: 5/3

Factiuni anterioare: Lider Fireman Paramedic . Lider Stracci , rank 5 TAXI , Corleone Ak Bitica Smecheru rank 7 , PD rank 9 .

Motivul pentru care ati demisionat din factiunea anteriora: Ca mancam multa branza si nu mai aveau bani sa cumpere.

Skill'uri la joburi secundare: 22 detective , Muls Vaca 99 , dat clanta 77 , Curva ca masa lui Bitica 77

De ce doresti sa intri in Barzini?: Daoarece sunt atat de smecher incat , imi place sa rad de clau cu mustatile alea de laptar obosit.

Stii regulile Barzini?: Nu dar in 10 -11 ani invat .

Stii sa lucrezi in echipa?: Nu , omor pe cine vad.

Realizezi ca suntem o mafie serioasa si nu acceptam glume proaste si in exces?: Nu , mi-e imi plac glumele mele HAHAHAH .

Esti pe black-listul unei alte mafii?: Da , Hitman plata one milion dolars

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul blacklist?: Nu ca nam sa mai cumpar OI si capre .

De cat timp joci SA:MP pe B-Zone?: 99-20

Cate ore joci pe zi?(fara /sleep):0

O scurta caracterizare a ta(minim 30 de cuvinte): Salut numele meu este DIDOI VASILE vin dintr=o zona munotasa ,cu capre , cai si oi.

Dimineata scot caprele sa le mulg , oile am o vaiata frumoasa , o mult si pe mama lui razvan14 ...

Imi place sa omor lupi care vin sa ne manance stana .

Cu ce crezi ca se ocupa Barzini Family?: Cu transportul de branza si zer .

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Barzini pentru minim 2 saptamani?: Daca ma plictisesc Nu.

Ai avut antecedente cu un membru Barzini ?:Da multe

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Barzini family ?: NU.

Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat ca sublider .

MOR DE RAS =))

Edited by Evghin BSG

Buna dimineata Paterno, eu ma simt putin cam rau deci nu stiu cat de activ voi putea fi azi. Ne mai auzim din cand in cand..

Insanatosire gravnica. :)

Neata.

Inca nu stiu ce am, s-ar putea sa fie doar oboseala adunata, am un program oribil si nu prea dorm. Sau o simpla raceala ca sa cam racit afara si eu tot in pantaloni scurti si maneca scurta umblu.

Bunation dimination tuturor :)).

Azi e vineri?

Nick: Vasile _ Bo$$

Prenume(real): Didoi Vacaru

Varsta reala: 64

Level: 99

ScreenShot /stats(in aceasta poza sa aveti si /time): http://imageshack.us...3/32162391.jpg/

Warn level: 5/3

Factiuni anterioare: Lider Fireman Paramedic . Lider Stracci , rank 5 TAXI , Corleone Ak Bitica Smecheru rank 7 , PD rank 9 .

Motivul pentru care ati demisionat din factiunea anteriora: Ca mancam multa branza si nu mai aveau bani sa cumpere.

Skill'uri la joburi secundare: 22 detective , Muls Vaca 99 , dat clanta 77 , Curva ca masa lui Bitica 77

De ce doresti sa intri in Barzini?: Daoarece sunt atat de smecher incat , imi place sa rad de clau cu mustatile alea de laptar obosit.

Stii regulile Barzini?: Nu dar in 10 -11 ani invat .

Stii sa lucrezi in echipa?: Nu , omor pe cine vad.

Realizezi ca suntem o mafie serioasa si nu acceptam glume proaste si in exces?: Nu , mi-e imi plac glumele mele HAHAHAH .

Esti pe black-listul unei alte mafii?: Da , Hitman plata one milion dolars

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul blacklist?: Nu ca nam sa mai cumpar OI si capre .

De cat timp joci SA:MP pe B-Zone?: 99-20

Cate ore joci pe zi?(fara /sleep):0

O scurta caracterizare a ta(minim 30 de cuvinte): Salut numele meu este DIDOI VASILE vin dintr=o zona munotasa ,cu capre , cai si oi.

Dimineata scot caprele sa le mulg , oile am o vaiata frumoasa , o mult si pe mama lui razvan14 ...

Imi place sa omor lupi care vin sa ne manance stana .

Cu ce crezi ca se ocupa Barzini Family?: Cu transportul de branza si zer .

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Barzini pentru minim 2 saptamani?: Daca ma plictisesc Nu.

Ai avut antecedente cu un membru Barzini ?:Da multe

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Barzini family ?: NU.

Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat ca sublider .

MOR DE RAS =))

Prea tare! =))

Asta e maxima =))

Sa fumat faza asta, si va rog sa nu mai radeti pe tema asta. Totusi sa ne respectam alianta iar tu Nelutzu data viitoare vei fi sanctionat, nu este frumos ce faceti, ascultati magariile la toti idiotii.