Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu ma bag la tv apoi ma duc la culcare ,maine la 9:00 am antrenament .Noapte buna !

Noapte buna all Paterno si YomY.

Ne vedem maine in-game :) Noapte Buna !

Am iesit nb alll Ne vedem maine.

Nb...O sa ies si eu cam intr-o ora.Felicitari pentru warul 4 fun !!!

Noapte buna oamenii mei care se culca odata cu gainileee :*

Ce mai face Paterno ?

Mai nimic, am terminat si eu cu afacerile si acum ma relaxez..

Can someone tell me the difference between the Blacklist and the Pinklist :D?

Pinklist it's usually for nub's, newbie... The new ones in the game.

And Blacklist it's for cursing, insults, DM etc..

:)) Ce jeg de omulet. Si eu imi trag un film, am vazut ca a aparut Never back down 2, dar nici nu stiu cand, l-am vazut pe 1 si acum vreau sa il vad si pe 2.

Da, tu si inca cativa in game =))

Ia uitati aici ca mor de ras :

- Nick in game: Fane Temperatura

- Varsta reala: 69

- Level: Mai mare decat a lu' Kaiac

- ScreenShot /stats + /time: (OBLIGATORIU, in caz contrar cererea va fi respinsa): Cauta-ma pe Google

- Factiuni anterioare: Pai am fost la pompieri, am fost mecanic auto, spalator de geamuri, am lucrat si la rulota ta Ciccio, nu sti ?

- De ce ai iesit din ultima factiune: Pentru ca am vrut sa vin la orfanu de Ciccio.

- Rank-ul detinut in ultima factiune: Rank 7

- Skill-uri la joburi secundare: 10 la toate.

- Esti pe BlackList-ul unei mafi (Specifica numele mafiei) : La toate

- De cat timp jucati pe server ? : Aaaa joc demult demult, cred k am 2 zile.

- Ai mai facut parte din aceasta familie ? : Nu am avut o familie pana acuma, am fost orfan ca Ciccio, dar acum voi fi alaturi de Ciccio.

- Ce inseamna aceasta The Stracci Family pentru tine: Stracci fagmili este ca o casa fara acoperis pentru mine, si iubesc mult de tot fetele.

- Ce bunuri personale detii ?: Detin o rosie in frigider, niste zacusca, si in utlimul rand pe maicata o detin.

- Ce intelegi prin cuvantul loialitate ? : Adica loialitate = sa injuri pe toata lumea

- Cate ore joci pe zi: Joc destul de mult, cand vin de la munca joc vreo 4-5 ore, seara inainte de o laba 3-4, si dupa dau /q

- Cate warnuri ai in joc: 5/3

- De ce doresti sa intri in The Stracci Family: Pentru ca in straccci fagmilia sunt toti smekeri, eu am vorbit cu ciccio i-am spus ca i dau niste branza si a zis k ma ia la el in mafie.

- Stii regulile The Stracci Family ?: Da cum dreq, le am pe foaie aici.

- Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in The Stracci Family pentru minim 2 saptamani: Daa stau cat vreau, daca vreau sa sta 1 ora, 1 ora stau.

- Nickuri anterioare: Nicu Photoshop, Ionut Meteo, Fane GSM, Marcel Temperatura, Mihai DVD-uri, Gabi Vartej, Catalin Alcapone, Dan Horoscop, Vasile BMX.

- Vei respecta liderul si membrii indiferent de rank-ul acestora: Da pe toti, mai putin pe Ciccio

- Alte precizari: Ciccio te rog ia-ma in mafia ta de gangsteri, daca nu ma iei te ard rau.

MULTUMESC ANTICIPAT !

=))

Isi bat astia joc de Ciccio grav, dar mai da-l la puscarie si pe ala ca merita... Post-ul il gasiti la Aplicatii Stracci :))

Neata.

Scuze de dublu post, dar: =)))

- Nick in game: Fane Temperatura

- Varsta reala: 69

- Level: Mai mare decat a lu' Kaiac

- ScreenShot /stats + /time: (OBLIGATORIU, in caz contrar cererea va fi respinsa): Cauta-ma pe Google

- Factiuni anterioare: Pai am fost la pompieri, am fost mecanic auto, spalator de geamuri, am lucrat si la rulota ta Ciccio, nu sti ?

- De ce ai iesit din ultima factiune: Pentru ca am vrut sa vin la orfanu de Ciccio.

- Rank-ul detinut in ultima factiune: Rank 7

- Skill-uri la joburi secundare: 10 la toate.

- Esti pe BlackList-ul unei mafi (Specifica numele mafiei) : La toate

- De cat timp jucati pe server ? : Aaaa joc demult demult, cred k am 2 zile.

- Ai mai facut parte din aceasta familie ? : Nu am avut o familie pana acuma, am fost orfan ca Ciccio, dar acum voi fi alaturi de Ciccio.

- Ce inseamna aceasta The Stracci Family pentru tine: Stracci fagmili este ca o casa fara acoperis pentru mine, si iubesc mult de tot fetele.

- Ce bunuri personale detii ?: Detin o rosie in frigider, niste zacusca, si in utlimul rand pe maicata o detin.

- Ce intelegi prin cuvantul loialitate ? : Adica loialitate = sa injuri pe toata lumea

- Cate ore joci pe zi: Joc destul de mult, cand vin de la munca joc vreo 4-5 ore, seara inainte de o laba 3-4, si dupa dau /q

- Cate warnuri ai in joc: 5/3

- De ce doresti sa intri in The Stracci Family: Pentru ca in straccci fagmilia sunt toti smekeri, eu am vorbit cu ciccio i-am spus ca i dau niste branza si a zis k ma ia la el in mafie.

- Stii regulile The Stracci Family ?: Da cum dreq, le am pe foaie aici.

- Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in The Stracci Family pentru minim 2 saptamani: Daa stau cat vreau, daca vreau sa sta 1 ora, 1 ora stau.

- Nickuri anterioare: Nicu Photoshop, Ionut Meteo, Fane GSM, Marcel Temperatura, Mihai DVD-uri, Gabi Vartej, Catalin Alcapone, Dan Horoscop, Vasile BMX.

- Vei respecta liderul si membrii indiferent de rank-ul acestora: Da pe toti, mai putin pe Ciccio

- Alte precizari: Ciccio te rog ia-ma in mafia ta de gangsteri, daca nu ma iei te ard rau.

MULTUMESC ANTICIPAT !

Neatza Familie

- Factiuni anterioare: Pai am fost la pompieri, am fost

mecanic auto, spalator de geamuri, am lucrat si la rulota ta Ciccio, nu sti ?

:))=))

Buna dimineata Paterno.

Parca am zis sa terminati cu prostiile astea, nu o luati in nume de rau dar dupa o sa-mi multumiti cand nu mai primiti warn. Si voi intideti coarda la maxim..

@ Neata.

Neata Knnz, inca cred ca este socat. Probabil nici el inca nu si-a dat seama cat de multa lume il uraste, in locul lui, imi faceam bagajele si plecam singur cu capu` sus, dar el continua sa accepte sa fie jucat in picioare de toata lumea si sa plece cat ma jos posibil cu reputatia cat mai joasa...