Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba ! Sa nu va vad cu posturi de genu "Server down,ce ma plictisesc" ca-l pun pe Dani sa sara cu warn-upul.

Gasiti-va si voi un subiect de discutie nu doar "back de la caca","ma plictisesc,cmz ?"

*Giuliano,asta chiar a fost la fix. :))

Multi sustin afirmatia ca printr-un warn-up si un suspend au mai trecut ei.

Se vede ca n-ati fost in F.B.I si nu stiti sa spamati cu cap (adica pe un anume subiect zeci de randuri).

Edited by Ecs7azy

Robert.. si StaVrosS_v2, vedeti ca aveti niste amenzi de platit.

Jura-te !

@ Back , E cancerrrrr afaraaaa . :-ss , am fost sa iau bilete pentru Steaua-Brasov si am inghetat prin statiile de tramvai , sa moara BiBiii :))

• Va intereseaza un subiect de discutie?
  • Am eu unul: FUMATUL
  • Cei care sunteti fumatori,ce parere aveti despre fumat,si despre tigari in general?!
  • Puteti posta si cei care nu fumati,daca va intereseaza acest subiect!
  • Eu unul sunt fumator si m-am apucat dintr-o prostie de acest viciu.Acum imi pare rau ca fumez,dar nu ma pot lasa.Motiv?!!...Si eu ma intreb de multe ori de ce fumez,dar nu imi pot raspunde la aceasta intrebare.Stiu ca fumatul nu este bun sub nici-o forma,dar pe mine unul ma linisteste cand sunt suparat.Am citit foarte multe chestii pe net despre fumat,si m-au ingrozit.Parintii nu stiu ca eu fumez..si as vrea sa le las.
  • Daca va intereseaza acest subiect de discutie,postati...

Ne auzim deseara colegi, merg sa inghet umpic pe afara....se pare ca astazi am reusit sa ma tund singur >:)=))) pentru ca bani de frizerie i-am bagat la pariuri :-ss!!

P.S: App de fumat, e o prostie, sincer va spun...incercati sa-l evitati cat mai mult posibil...bani aruncati aiurea...mai bine bagati la pariuri :)))=)))! (eu nu fumez) ;)

Nu fumez,insa prietena mea da,si uneori este chiar greu sa stau langa ea,ea sa fumeze si eu sa ma uit :|

Anyway : Am semnatura noua <3 ,daca si de data asta imi va fi stearsa chiar ca ....

Later Edit : 3 posturi intr-un minut :O ,trebuie sa fi depasit un record ceva :))

Edited by razvanys

Pai iti zic eu ce trebuie facut. Fumezi langa tactu' si cand te vede iti baga tiggarile toate pe gat pana iti umple stomacu' de tutun si ai sa te lasi instantaneu, iti zic eu. GARANTEZ pentru asta!