Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ne auzim deseara colegi, merg sa inghet umpic pe afara....se pare ca astazi am reusit sa ma tund singur pentru ca bani de frizerie i-am bagat la pariuri :-ss!!

• Ok,dute si ingheata ,merg si eu putin mai tarziu.

P.S: App de fumat, e o prostie, sincer va spun...incercati sa-l evitati cat mai mult posibil...bani aruncati aiurea...mai bine bagati la pariuri ! (eu nu fumez)

• Stiu si sunt foarte constient ca este o mare prostie,si arunc banii aiurea.Dar..viciu este viciu..
  • App bag si la pariuri stai linistit .asta este mai rau ca fumatul

Nu fumez,insa prietena mea da,si uneori este chiar greu sa stau langa ea,ea sa fumeze si eu sa ma uit

Anyway : Am semnatura noua <3 ,daca si de data asta imi va fi stearsa chiar ca ....

Later Edit : 3 posturi intr-un minut ,trebuie sa fi depasit un record ceva

E la mine este invers.Eu fumez si prietena mea nu.M-a rugat de zeci de ori sa ma las,dar cum spuneam..nu pot..chiar daca stau 1-2 zile fara cand am cv si sunt suparat,tot merg la o tigara...

Usor ma cu spamul

Alt subiect n-ati gasit si voi..fumatul ? :))

Sa vorbim despre Sex

• Deacord sa vorbim si despre sex,este si asta un subiect interesant
  • Am propus un mic subiect pentru cine doreste..

Pai iti zic eu ce trebuie facut. Fumezi langa tactu' si cand te vede iti baga tiggarile toate pe gat pana iti umple stomacu' de tutun si ai sa te lasi instantaneu, iti zic eu. GARANTEZ pentru asta!

• Blade,asta ar ultima solutie la care as apela...crede-ma
  • Cum ar fi sa ma duc langa tata si sa imi aprind o tigara si sa ii zic: ''Tata uite eu fumez si nu ma pot lasa,ajuta-ma'' ..iti dai seama,chair daca el ma intelege bine in orice problema..cu tigarile m-ar omora
  • Si inca o chestie ..cand plec de acasa mai imi spune sa fi cuminte,sa nu fumezi..etc..si ma simt tare nasol..
  • Cred ca incerc sa numai fumez..deja este o mare prostie,gasesc eu o solutie sa ma las..

Clar,nu mai e ce era o data...nu incepeam cu "hai sa vorbim despre",veneau de la sine.

Ca acum intr-o seara cand vorbeam cu empty despre Asian... :))

*Nu fumez...nu vad de ce m-as apuca.Nu zic ca n-am incercat,asta este partea a 2-a.

Eu sunt cu bautul nu cu fumatul v-am mai zis de N ori. :))

Clar,nu mai e ce era o data...nu incepeam cu "hai sa vorbim despre",veneau de la sine.

*Nu fumez...nu vad de ce m-as apuca.Nu zic ca n-am incercat,asta este partea a 2-a.

Pai uite ca aici nu vin de la sine,trebuie sa deschida cineva un subiect.

Si de luni numai fumez,asta mi-am pus in minte,am ambitie..si trebuie sa reusesc..cel putin asa sper.

Fiecare cu ce ii place..vorba aia :))

Apa plata ? Sau ce bei tu ? :-??

Apa plata cu lamaie* ... Si el ca baieti =))

• Ma,nu conteaza ce bea,conteaza ca bea :))
  • Si nu cred ca bea apa plata:))..daca te uiti atent la avatarul lui,si acolo bea [si aia nu este apa plata :))].Si cand stai sa te gandesti ca a fost agent F.B.I si se tinea de bautura..cum vine asta? :-?..Ecs7azy cum reuseai sa faci 2 lucruri deodata?:)) [sa te dedici carierei in F.B.I si sa bei pe deasupra :))]

• Ma,nu conteaza ce bea,conteaza ca bea :))
  • Si nu cred ca bea apa plata:))..daca te uiti atent la avatarul lui,si acolo bea [si aia nu este apa plata :))].Si cand stai sa te gandesti ca a fost agent F.B.I si se tinea de bautura..cum vine asta? :-?..Ecs7azy cum reuseai sa faci 2 lucruri deodata? :)) [sa te dedici carierei in F.B.I si sa bei pe deasupra :))]

Daca ma uit atent la avataru' lu' lui vad cum bea el "berea" pe ochi. :))

Pe ochii? Neee ti se pare tie,este doar o iluzie optica. :))

Eu ma pregatesc sa ies pe afara,ne auzim dupa 11..

Sunt tare curios ce upgrade-uri face Andrei.

Edit: Pai ajungem Ecs7azy daca nu exista alt subiect. :-<

Edited by Mattew

• Si daca te prindea te lasai obligat fortat,vorba lui Blade.Numai ca atunci nu mai fumai,ci le mancai :)))

Dupa cum ai zis tu :))

Fratele meu a patit asta a mancat 3 tigari si a luat 2 palme =))Si acum fumeaza de fata cu el

Da nu v-ati plictisit ma sa faceti spam aici? Eu acum am venit de afara putin inghetat, dar merge, ma duc sa mananc, sa ma spal si poate intru dupaia in SAMP.

** Tot metoda mea este cea mai buna si cea mai sigura de a te lasa de tigari, nu vei mai fuma nici cand esti pe picioarele tale ( 25+ ani ). Folositi-o!